MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:Ja obejrzałam sobie porodu na Polsacie i mnie aż z nerwów telepalo
tzn nie ze poród mnie przerazil tylko były dwa porody- jeden cesarska bo kobieta przerażona że coś się stanie bo poprzednia ciąże Poronina bo . . . Piła
a drugiej położna na łożysko powiedziała że widać ze dużo paliła bo zdeformowane. A jak człowiek Chucha i dmucha i dałby się pokroić to nie zawsze udaje się donosic
To ja Wam cos napisze... Siostra mojej znajomej taka patologia bo inaczej sie tegpo nie da okreslic byla w ciazy z 4 czy 5 dzieckiem, wszystkie dzieci pozabierane i umieszczone w rodzinach zastepczych czy domie dziecka. Cala ciaze pila, palila na porodowke pojechala nawalona a jej coreczka urodzila sie z guzem mozgu i chorym serduszkiem... Nie jestem w stanie pojac jak matka swiadomie moze sie przyczynic do zniszczienia zdrowia i zycia swojego dziecka, dla mnie to jest niepojete ale niestety takie rzeczy sie dzieja... Ta babe powinni przywiazac i bic i patrzec czy rowno puchnie... A tu kazda z nas sie martwi Chucha ,dmucha zeby tylko z dzieciatkiem bylo wszystko dobrze. Niepojete... -
Nieśmiała wrote:Nie wuem kiedy przestaki bic serdyszko, ale dziecko zatrzymalo sie na 7t2d a jestem/ bylam w 10tc. Wuec od trzech tygodni
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
chwila prawdy, czy ogarniam temat z wstawianiem zdjęć.
---
edit: ogarniam <dumna>Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:29
strawberry juice, Breezee, Nieśmiała, ag194, Forbidden, monika_89, Demsik, Misia 69, Maniuś, WreszcieMama, sylwucha89, mon!ta^, blubka, sylwia1985, Mabelle, julita, toska_88, marie_marie22, Camilia, Karotka, Kleopatra, Hope_, rybka33, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
nie powinno być powikłań, oni takie zabiegi robią masowo. Ja mam bliznę po łyżeczkowano, podobno rzadkość to tez powikłanie, zdarza się u 2% kobiet,. Lekarz który robił zabieg i ten sam robił mi usg miesiąc później, nastraszył mnie, ze mogę mieć problem z zagnieżdżeniem przez ta bliznę która zrobił sam. A bąbelek zagnieździł się przy pierwszym staraniu, jeszcze w endometrium 6mm, gdzie podobno nikle szanse w takim cienkim
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Bezimienna super bobas! Wreszcie coś pozytywnego!
Nieśmiała jesteś bardzo dzielna. Przesyłam pozytywne wibracje!
Ja też nieprzespana noc, jeden wielki koszmar.
Ale dziś wyszło słońce i oby to była dobra odmiana paskudnego nastroju.
Dobrego słonecznego dnia Dziewczyny!
-
bezimienna wrote:chwila prawdy, czy ogarniam temat z wstawianiem zdjęć.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce84dc5847ed.jpg
---
edit: ogarniam <dumna>
Widzę, że ktoś się spodziewa ślicznej córkiGratulacje
Pysia87 lubi tę wiadomość
-
Breezee wrote:A bąbelek zagnieździł się przy pierwszym staraniu, jeszcze w endometrium 6mm, gdzie podobno nikle szanse w takim cienkim
Przybij piątkę, Oleńka też zagnieździła się na sześciu milimetrach-
Breezee lubi tę wiadomość
-
Ide domu! Usg nie będzie bo na tym etapie to niedobrze tak często robić usg, zrobiliby mi za pare dni ale ze we wtorek mam genetyczne to mam po prostu tam pojechać. Krwiak pod kosmowką, 8x10mm na tym etapie względem dziecka mały wiec na spokojnie. Weekend przeleżeć obowiązkowo. Lepiej ze są brudzenia bo sie oczyszcza i nie rośnie. To jest lekarz
Arwi, Forbidden, Misia 69, ag194, Maniuś, WreszcieMama, sylwucha89, Madu1611, toska_88, Camilia, Kleopatra, Hope_, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Nieśmiała tak mi przykro
trzymaj się i życzę Ci, żebyś już niedługo znów dołączyła do grona przyszłych mam. Nie wyobrażam sobie, jak musi Ci być ciężko ale jesteś silną babką i na pewno sobie ze wszystkim poradzisz!
To może i ja się pochwalę wczorajszym zdjęciem
TP według USG 20.05 ale w karcie ciąży wpisany mam 18.05Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 10:39
ag194, Maniuś, sylwucha89, Demsik, mon!ta^, blubka, toska_88, nadia1, marie_marie22, Kleopatra, Hope_, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Cześć dziewczyny
Ja w takim razie dzisiaj zaczynam 13 tydzień!!!to już brzmi poważnie
Trzymam kciuki za wizyty
Nieśmiała, brak mi słów, tak strasznie mi przykro... Trzymam kciuki za to żeby szybko szczęście do Was powróciłoag194 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odebralam wyniki i tak: TSH 1,2222 U/ml a teraz normy: kobiety niebędące w ciazy 0,35 - 4,94
Ciaza 1 trymestr 0,10 - 2,50
Ciaza 2i 3 trymestr 0,20 - 3,00
Wg mnie jest wszystko w porzadku, mieszcze sie w normach ale rzuccie okiem te dziewczyny ktore sie znaja na tym:-)