MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dewa wrote:Obiecałam sobie, za gorącą namową lekarza, nie wkręcać się w żadne internetowe artykuły, opinie i fora na których piszą, ile w tym a w tym dniu ciąży dziecko powinno mierzyć, ważyć i jaką mieć długość fujarki
Poza tym, lekarz powiedział że brak objawów to dobry objaw i mam przestać się stresować, bo mi ciśnienie rośnie. Jeżeli będzie coś nie tak, to on mi powie.
No, moja Dzidzia jest tu najmłodsza i najmniejsza chybam i kocham ją razy milionBędę kilka kroczków za Wami
I to jest dobre podejście! -
Nieśmiała przykro mi bardzo :* Wiem co czujesz ..niestety.U mnie po zabiegu fizycznie ok,tylko brzuch pobolewa czasami,gorzej z psychika,ale mam nadzieje ze z tym tez damy rade i w miare czasu bedzie lepiej..Sciskam mocno:*
toska_88, Nieśmiała lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyNi w końcu mnóstwo radości i endorfin na tym naszym forum! Gratulacje dziewczyny wspaniałych wizyt i pięknych zdjęć. Qasha po czym stawiasz że dzidzia bezimiennnej to kobietka? Tobie też gratulacje że pozbylas tego krwiaka i już będzie tylko lepiej. Dziś mój syn 3 razy wyjąl ze swojej komody różowy dresik który kupiłam za grosze na wypadek Nelki i przynosi i kładzie mi go na brzuchu.... takie dziwne uczucie może to przepowiednia?
może on wie że to będzie siostra byłoby wspaniale.
Arwi, Demsik, Maniuś lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Qasha cudnie! A to odklejajace sie łożysko groźne? U mnie lekko tez i nie wiem na ile to groźne
Dewa pięknie
Madu tak trochę tylko spokojniejsza. Ok będzie jak krwiak zniknie
Mi powiedziała, że mamy się tym łożyskiem w ogóle nie przejmować, że to tyci tyci fragmencik się odkleił, pewnie przez krwiaka, który już się ewakuował
Jak ona mówi, żeby się nie przejmować to ja się nie przejmuję
W niedzielę urodziny drugiej babci, tej która jeszcze nie wie... Chyba jej powiem, bo na pewno się ucieszymonika_89 lubi tę wiadomość
-
Cały dzień dziś śpię z przerwami.
Jejkuuu, jak dobrze wejść i przeczytać tak CUDOWNEEEEE wieściDziewczyny, cieszyłam się z Wami za każdym razem jak czytałam Wasze posty o udanych wizytach i jak oglądałam zdjęcia Waszych Kruszynek. Nie mogę się doczekać zobaczyć swoją Kruszynkę.
neczka, zaczynamy 11 tydzień
Czy 2 trymestr liczy się od 13 tyg? I wtedy jużjest ta granica bezpieczeństwa i zmniejszone zagrożenie??neczka90 lubi tę wiadomość
-
Z tego co belly pokazuje to granicą to skończony 11 tydzien. Czyli u Ciebie za tydzień... A drugi trymestr zaczyna się od 14 tyg. Pierwszy ma 13 tyg... Albo poprawcie mnie jeśli się mylę...
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Marcin chce dziewuchę, ale ja od początku czuję chłopca
Ale tak jakoś mówimy ciągle, że Oleńka
Jak tak przy pani dr powiedziałam to mi powiedziała, że to dopiero 10tc, wiec na pewno jeszcze nie wiadomo, ale ona by się na Oleńkę nie nastawiała, bo maluch wygląda na chłopca
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Espera wrote:Z tego co belly pokazuje to granicą to skończony 11 tydzien. Czyli u Ciebie za tydzień... A drugi trymestr zaczyna się od 14 tyg. Pierwszy ma 13 tyg... Albo poprawcie mnie jeśli się mylę...
Mi belly pokazuje 2 trymestr od 13+0 i tak też mi dr powiedziała, że kończąc 12 tydzień kończymy pierwszy trymestrmarie_marie22, toska_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla wszystkich udanych wizyt. Ja się swojej już nie mogę doczekać. Będzie dzień po moich urodzinach i liczę na miły prezent.
Arwi, Maniuś, Demsik lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05