MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AG gdzoes czytalam ze fosforany bezp. to Nir jest zły wynik. Tez mam a mój gin bardzo zwraca uwagę na wszelkie odchylenia od normy i na to nic nie powiedział
Rudzik może pamiętnik? Nie ogladam typowo babskich filmów ale mogę polecić Agentkę i zlodziejkę tożsamości z melisa McCartneyRudzik, Klaudia N. lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ag ja też mam 2.11 genetyczne
Dziewczyny gratuluję wizyt. Piękne maluszki
Podobno dziewczynki w pierwszych tygodniach mają niższe tętno? Hmm czy wyższe?
Monika super ze wiesz co i jak.
Po zakupach średnio, spodnie ciążowe i buty;) za to mąż obkupiony
Teraz jadę z koleżankami do kina na Bridgesag194, toska_88 lubią tę wiadomość
-
ag194 wrote:Kleopatra a gdzie kupilas spodnie ciazowe? Ja szukalam a w sieciowkach nie moge znaleźć
może HM? Nie mieszcze się w zwykłych moich, a nieciazowych nie opłaca się juz kupować
ag194 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dziewczyny mam do sprzedania Luteinę 100mg tabletki dopochwowe 105 tabletek. Kupowałam w aptece po 103 zł za 60 szt. Data przydatności do końca roku. Całość sprzedam za 100 zł + koszt wysyłki. Zapraszam na priv.starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015
II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Widzę, że wątek odzieżowy już się pojawił
Też cały dzień o tym myślę. Przez tydzień chodziłam w leginsach, ale dziś postanowiłam założyć dżinsy i to był błąd! W połowie dnia musiałam rozpiąć guzik, a i chętnie rozpięłabym rozporek
Zdecydowanie wracam do leginsów, tunik i sukienek. Nawet zaopatrzyłam się w nową tunikę
Ale spodnie ciążowe też mi się marzą. Tylko może w 2 trymetrze..
-
Viera Yves wrote:Dziewczyny mam do sprzedania Luteinę 100mg tabletki dopochwowe 105 tabletek. Kupowałam w aptece po 103 zł za 60 szt. Data przydatności do końca roku. Całość sprzedam za 100 zł + koszt wysyłki. Zapraszam na priv.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 19:58
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ja tam Chrzanie 2 tygodnie zapierdzielam w legginsach i juz chętnie nalozylabym dżinsy:) a 2 trymestr za 2 tygodnie wiec co będę się ograniczać
poza tym wole nie sciskac brzucha bo pojawia się okropne wzdęcia a tego nie chcemy:)
Monita odpoczywaj:) ja tez trochę choruje ale na szczęście nie rozkłada mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 20:04
-
Też mam fajne lekkie dżinsy ale za zimno mi w nich teraz
Ale legginsy i tuniki lubię. Sukienki też są super, ale na razie zwlekam z moimi, bo w pracy się nie pochwaliłam, a brzuch - który nie był płaski i już wiele osób myślało, że to ciążowy - teraz naprawdę wygląda już podejrzanie
ag194 lubi tę wiadomość
-
ag194 wrote:Rudzik trzy metry nad niebem:) pamiętnik tez jest genialny!!
Ag obejrzałam! Strasznie długi,ale poczułam się jak nastolatka, a na koniec oczywiście był rykAle dzięki, rozerwałam się nieco
Jutro jakiś następny.
Dobranoc dziewczynki! Pytongowych snów!ag194 lubi tę wiadomość