MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie widzę siebie w kurtce+sukience:) nosze tuniki ale to tez do legginsow:) wiem, marudze, ale jestem teraz zabiegana na uczelni, w lutym się bronie, wiec cenie sobie dżinsy i adidaski:D a do sukoenki raczej trzeba tez rajstopy a ja mam taki brzuch już śmieszny ze wole go nie sciskac niczym:) pierwsza ciąża a mi naprawdę juz wywala brzuch..tez tak macie?
Rudzik, super!!cieszę się, zeCi się podobałRudzik obejrzyj koniecznie Pamiętnik! Piękna historia miłości, z narzeczonym ryczelismy a ja nie byłam jeszcze ciąży:)
Hope ja miałam wyniki HIV rano nast dnia. Z tego, co mówił mi lekarz, to jak TSH w ciąży swiruje to lepiej zrobić ft4, a tak to zazwyczaj się robi z ft4 i tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 20:34
guścia, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Rudzik wrote:Ag obejrzałam! Strasznie długi,ale poczułam się jak nastolatka, a na koniec oczywiście był ryk
Ale dzięki, rozerwałam się nieco
Jutro jakiś następny.
Dobranoc dziewczynki! Pytongowych snów!ag194 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hope_ wrote:czy orientujecie się ile się czeka na HIV? i czy jak toxo mam wszystko ujemne to czy często trzeba w ciąży powtarzać?
ja czekałam 2-3 dni, a toxo chyba jeszcze raz robi się później, ale kiedy nie wiem, tak mi się tylko o uszy obiło -
HIV miałam w ten sam dzisn. Na ft4 nie wiem czy nie czeka sie dłużej ale reki nie dam sobie uciac
Ag w razie czego są rajty dla ciężarówek, wysokie z wstawką z przodu na brzuch,rosną z bebzolemag194 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
ja hiv robiłam dziś rano a po południu był wynik, trochę niepotrzebnie robiłam to badanie bo jestem honorowym dawcą krwi... ale cóż moja strata(30 zł) toxo kosztowała 70zł IgM i IgG,do tego tsh i hcv,bez morfologi i moczu bo te miałam za darmo zapłaciłam 158zł
-
blubka wrote:ja hiv robiłam dziś rano a po południu był wynik, trochę niepotrzebnie robiłam to badanie bo jestem honorowym dawcą krwi... ale cóż moja strata(30 zł) toxo kosztowała 70zł IgM i IgG,do tego tsh i hcv,bez morfologi i moczu bo te miałam za darmo zapłaciłam 158zł
W ogóle od sierpnia zmieniły sie przepisy, jako potwierdzenie grupy krwi zawsze dawalam książeczkę hdk a teraz w szpitalu nie chcieli, ze nieważne to bo nie ma daty i podpisu laboranta wiec musze zrobić oznaczenie grupy13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Z hdk nie masz świstka ze nie masz więc i tak musisz zrobić.
W ogóle od sierpnia zmieniły sie przepisy, jako potwierdzenie grupy krwi zawsze dawalam książeczkę hdk a teraz w szpitalu nie chcieli, ze nieważne to bo nie ma daty i podpisu laboranta wiec musze zrobić oznaczenie grupy -
A orientujecie sie dziewczyny czy jak mam grupe krwi z pierwszej ciazy ale z nazwiskiem panienskim to bedzie jakis problem?gdzies to trzeba zmienic?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ja noszę w domu jakieś krótkie a la pidżamkowe spodenki;)
Jak wychodzę, to zakładam legginsy i do tego tunikę. Ostatnio kupiłam takie luźne spodnie w Auchanfajnie wyglądają i najważniejsze, że są wygodne.
Jeśli chodzi o filmy, to "Pamiętnika' jak nie widziałaś, to oczywiście polecam. Jest przepiękny. Na drugi nawet przeżywałam i płakałam. "Tylko mnie kochaj" też polecam"Listy do M", drugą część również.
Rudzik lubi tę wiadomość
-
Demsik wrote:A orientujecie sie dziewczyny czy jak mam grupe krwi z pierwszej ciazy ale z nazwiskiem panienskim to bedzie jakis problem?gdzies to trzeba zmienic?
Ja mam grupę krwi w starym dowodzie osobistym i zaakceptował lekarz bez problemu
Dziewczyny wizytujace gratuluję Wam z całego serca tych waszych pięknych fasolek. Cudowny widok, aż się miło na sercu robi, jak wszystko jest w porządku.Oby juz tak do maja było miło i bez żadnych problemów.
Życzę tego nam wszystkimMadu1611 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja też mam grupę krwi jeszcze z pierwszego porodu a i tak musiałam robić grupe +antyciala bo lekarz mówi że to musi być aktualny wynik bo antyciala można nabyć itp. Ja uciekam do spania dziś miałam naprawdę lajtowy dzień jeżeli chodzi o bol nogi oby tak dalej. Dobranoc:-*
marie_marie22, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Ja miałam grupę robioną przed łyżeczkowaniem w zeszłym roku, więc chyba jest aktualna... nie? :d
Jestem właścicielką 0Rh+ po tacie! Przeciwciał jakichś tam nie stwierdzono
Lecę spać kochane, tyle wrażeń dzisiaj, że nie wiem, jakim cudem nie usunęłam w ciągu dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 22:45
-
Bulbka tak mi w szpitalu powiedzieli, w sierpniu wyszły jakieś nowe rozporządzenia
Demsik pewnie jak ktoś będzie chciał to sie przyczepi do tęgo nazwiska wiec ciężko powiedzieć. Jeden machnie ręką drugi nie przyjmieblubka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.