MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dewa wrote:Dzieeeeń dobry, a raczej dobry wieczór!!!
Piszecie o grupach krwi jak widzę. Ja mam B rh -, po Mamusi. Grupa rzadka, bo tylko 2% człowieköw ją ma. A mój ma O rh +. Czyli niezgodność serologiczna. Dzisiaj dr powiedział, że konflikt może pojawić się dopiero przy drugim dziecku, ale w pierwszej ciąży dostanę profilaktycznie jakiś zastrzyk.
A Wy? Zgodne z partnerami?
U mnie tez b rh - a maź b rh +
Przy pierwszej ciąży nie ma problemów ponoć.
Gratuluje 11 i 12 tygodni!
Ja wczoraj poszłam na ognicho z moimi znajomymi, wróciłam około 1:30 a rano o 7 wstałam i pobiegłam na zakupy. Mój maź nie mógł uwierzyć... Bo ja śpioch jestem niesamowity, a w ciazy to ja zupełnie. Pewnie odespie w dzień, a mam w planach zrobić wymianę butów letnio-wiosennych na jesienno-zimowe z piwnicy... Miłej soboty... -
Maniuś już nie plamię dziś, leżę, przenoszę się tylko z łózka na kanapę i na odwrót. mąż mi donosi wszystko pod nos, a mnie wkurza że się nie mogę ruszyć ani ponieść Pauli. Przytulaski tylko jak mi ją poda
wrzuć co wyłapałaś, uzupełnię. Nieśmiałą zaktualizowałam jużtoska_88, Demsik, Madu1611, marie_marie22, Maniuś, Camilia lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyMonika dobrze ze w domu. Ja też Ryłko z łóżka do WC i nie mam jak się z małym pobawić dziś już tydzień po tym wypadku.
Ale jaki miałam Sen! Śniło mi się że mąż zabrał mi komputer i telefon i zabronił wchodzić na forum bo ja robiłam wszystko co mi kazała na forum sylwucha 89 ha ha! Ale głupotyArwi, Maniuś, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szukanie tych samych objawów nic Wam nie da. ja postawiłam na mega luz, starałam suie pisac wam żeby sie nie przejmować i nagle dopadło mnie. Niestety, ale takie rzeczy sie zdarzają, ja mocno trzymam kciuki za każdą z Was z problemami i dalej wierzę że będzie ok. Mój groch też silny da radę. Nie przyciąajcie do sibie czarnych mysli tylko cieszcie się ciążą.
Nie siedzę i nie płaczę że muszę leżeć, zobaczie Qasha też pozytywna. Musi być dobrze!
toska współczuję, to leżenie to jednak nic w porównaniu do niemocy zajęcia się dzieckiemMadu1611 lubi tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny , ja jeszcze w łóżku , póki co nie mam zamiaru wstawać. Sny tej nocy mi rozwaliły głowe , mój były facet mi się śnił no masakra jakaś
Dzisiaj imienimy teścia , jakaś impreza dużo ciacha będzie wyżerka
Jeszcze dziś wizyta na cmentarzu , zapalimy światełko naszej niuni , dziś Dzień Dziecka Utraconego .. zawsze tego dnia pełno smutkutoska_88, Arwi lubią tę wiadomość
-
Dokladnie trzeba pozytywnie patrzeć i przeżywać ciążę a nie doszukiwać się nie wiadomo czego
każda z nas jest inna tak jak i nasze ciążę i dzieci, groszki każdy indywidualny
no chyba ze bliźniaki jajowe xD
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:szukanie tych samych objawów nic Wam nie da. ja postawiłam na mega luz, starałam suie pisac wam żeby sie nie przejmować i nagle dopadło mnie. Niestety, ale takie rzeczy sie zdarzają, ja mocno trzymam kciuki za każdą z Was z problemami i dalej wierzę że będzie ok. Mój groch też silny da radę. Nie przyciąajcie do sibie czarnych mysli tylko cieszcie się ciążą.
Nie siedzę i nie płaczę że muszę leżeć, zobaczie Qasha też pozytywna. Musi być dobrze!
toska współczuję, to leżenie to jednak nic w porównaniu do niemocy zajęcia się dzieckiem -
Mogę prosić o dopisanie serduszka przy moim 23 maju?
Zostawiam ten termin, jako zgodny z ostatnią miesiączką. A to, kiedy się rozpakuję, to już inna sprawa xD
Po wczorajszej wizycie też postawiłam na luz i nie porównywanie się z innymi. Słucham swojego ciała, sprawdzam czy nie plamię i już
Dzisiaj Mój zaprosił mnie na randke w chińskiej knajpie, jedyne czego nie mogę odżałować to sushi, które uwielbiamNo nic, wino też uwielbiam a muszę zapomnieć
Życzę Wam spokojnej soboty! :*toska_88, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydewa wrote:Mogę prosić o dopisanie serduszka przy moim 23 maju?
Zostawiam ten termin, jako zgodny z ostatnią miesiączką. A to, kiedy się rozpakuję, to już inna sprawa xD
Po wczorajszej wizycie też postawiłam na luz i nie porównywanie się z innymi. Słucham swojego ciała, sprawdzam czy nie plamię i już
Dzisiaj Mój zaprosił mnie na randke w chińskiej knajpie, jedyne czego nie mogę odżałować to sushi, które uwielbiamNo nic, wino też uwielbiam a muszę zapomnieć
Życzę Wam spokojnej soboty! :*
Dewa ale ci zazdroszczę ja już nie pamiętam kiedy wyszłam z mężem sama... udanej randki:-)
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Julita a ty co tak zamilklas? Powiem wam szczerze że przez to forum to codziennie doszukyje się czy czasami nie plamie.. to już obsesja.
Ja też tak mam , co czytam złych wieści to zapomnieć nie mogę i boje się o siebie a tak być nie powinnotoska_88 lubi tę wiadomość
-
toska eh tak dzieci najbardziej szkoda, my jakos damy sobie radę, pocieszam się, że to tylko na chwilę i niedługo znowu będziemy mogly pobawić się z dzieciakami
dewa a dlaczego sushi nie? te bez surowej ryby jak najbardziej, smacznego!
julita rzucasz od razu l4?julita, Arwi lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyJa boję się najbardziej tego czy ten tydzień nie wpłynął na dziecko bo takiego bolu nawet przy cc nie doświadczyłam. Ale czuję że coś się dzieje w brzuchu więc napewno moja dzidzia rosnie:-) nawet już problem położyć się na brzuchu. Schudłam 1 kg. Coś nowego. Ale musi być dobrze skoro tyle przeszłam bez leków!
-
Eh z tymi umowami to zawsze jakis problem.i zawsze to nas bieednych kobiet tyczy.
Julita to jak ci obnizy pensje to zarzygaj jej biuro,niech ma za swoje;)
Toska mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej.moj synek ma 6lat i zajmie sie juz soba ale na rampe rowerem tez chce jechac czy na hulajnodze bo zawsze z nim jechalam a teraz lipa.wyjdzie na dwor na chwile i wraca bo co ma robic sam.julita, toska_88 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;