MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pochwalę się wam dziewczyny! Pomalowałam paznokcie! Na czerwono!
A zaraz jadę na szybkie zakupy, muszę kupić jakiś puder, podkład, spodnie na gumce itp.Jutro urodziny babci, na bank będzie moja młodsza kuzynka, zawsze lepsza we wszystkim (babcia zawsze kochała ją bardziej), tancerka, mistrzyni polski, była całkiem spoko dopóki jej szajba nie odbiła.
No to muszę kupić jakieś kosmetyki, bo tylu mam nowych kumpli na twarzy... a trzeba jakoś wyglądać!
Powiem wam, że dawno nie czułam potrzeby się pomalować i w ogóle... odstrzelić, a jutro... pierwsze wyjście do ludzi po dłuższym czasie i chciałabym, żeby Marcin zobaczył mnie taką kobiecą i piękną.
Ach, chyba oszalałammonika_89, toska_88, Madu1611, Demsik, bezimienna, Camilia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
marta zależy czy przysługują Ci darmowe badania. Jak nie to dzwoń i się od razu umawiaj, ja się umawiałam dopiero po dostaniu skierowania
julita no to rozumiem. w każdym razie plan działania jest
Qasha uwielbiam czerwień na paznokciachczasem każda kobieta czje potrzebę odstrzelenia się
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:marta zależy czy przysługują Ci darmowe badania. Jak nie to dzwoń i się od razu umawiaj, ja się umawiałam dopiero po dostaniu skierowania
julita no to rozumiem. w każdym razie plan działania jest
Qasha uwielbiam czerwień na paznokciachczasem każda kobieta czje potrzebę odstrzelenia się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 12:05
-
wrzucam zdjecia z nurkowania, prosze nie cytujcie bo dziś jeszcze usuwam
nie ma :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 18:01
Misia 69, blubka, Hope_, Demsik, bezimienna, Maniuś, Camilia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:to poczekaj do 24, dopiero kończysz 9 tc, w przyszłym tyg 10 więc bez probemu zdążysz
-
nick nieaktualny
-
marta skad jesteś? ja też robię w żorach i wcale się długo nie czeka, dzwoniłam w zeszłym tygodniu zapisana jestem na przyszły tydzien (a i bardzo fajny jest Woźnikowski, podobno Ilski też, teraz idę do Ilskiego to dam znać. Czuba jest średni, może i dobry specjalista ale badanie szybko i nic nie mówi prawie)
julita z całego serca polecam takie zajęcia, Paula byla w 7 niebie, ubolewam, że teraz nie możemy chodzićnie dam rady jej dzwigać a maż pracuje na zmiany więc duzo zajęc by odpadło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 12:21
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
wiem... teraz jak byłam to pytali czy mam swoje leki... także tego
dzis mój ojciec rozmawiał ze zajomym lekarzem i oficjalnie zamykają za 2 tygodnie. Co śmieszne wczoraj jak wychodzłam przed budynkiem TV bo dostali nowe karetki :p
ja prawdopodobnie za swoim lekarzem idę do Raciborza, rozważam jeszcze Pyskowice (planowana CC), ale raczej bo Racibórz bo gin mi obiecał w miarę dobrego stanu blizny i łożyska cięcie już w maju13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
I ja na czerwono hehe
Idę dziś na urodziny do chrzesniaka i liczę na mega wyżerkę. O ciąży rodzinka jeszcze nie wie.
Jak cos to jest promocja w rosmanie na pudry,róże itp -49%
A tak na marginesie jaki macie śluz? Bo ja mam dużo ale taki biały czasami przezroczysty i boje się za każdym razem czy nie plamie . a tu ciągle śluztoska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia 69 wrote:I ja na czerwono hehe
Idę dziś na urodziny do chrzesniaka i liczę na mega wyżerkę. O ciąży rodzinka jeszcze nie wie.
Jak cos to jest promocja w rosmanie na pudry,róże itp -49%
A tak na marginesie jaki macie śluz? Bo ja mam dużo ale taki biały czasami przezroczysty i boje się za każdym razem czy nie plamie . a tu ciągle śluz
Ja mam tak samo , dużo tego śluzuBez wkładek była by powódź w majtkach heheh
-
marta do jakiego gina chodzisz?
julita ze wzgledu na dobry stan blizny mogą Cie dopuścić, zezwolić na próbę SN ale nie mogą Ci kazać. Jesli chcesz rodzić SN po CC musisz podpisac odpiwiednie papiery, że chesz spróbować. Inaczej po prostu kolejna CC.
misia 69 w przypadku takiej długiej przerwy nie wiem jak to wygląda, ale wydaje mi się, ze podobnie, koleżanka ma 5 lat przerwy i musoała się zgodzić na próbę SN (tyle że ona chciała)
Ja ze względu na 15mc różnicy będę mieć CC, gin nawet nie dopuszcza możliwości SNWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 13:05
julita lubi tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.