MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieeeeń dobry, a raczej dobry wieczór!!!
Piszecie o grupach krwi jak widzę. Ja mam B rh -, po Mamusi. Grupa rzadka, bo tylko 2% człowieköw ją ma. A mój ma O rh +. Czyli niezgodność serologiczna. Dzisiaj dr powiedział, że konflikt może pojawić się dopiero przy drugim dziecku, ale w pierwszej ciąży dostanę profilaktycznie jakiś zastrzyk.
A Wy? Zgodne z partnerami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 23:56
-
Ja mam A rh + a mąż A rh- ale to nie jest problem. Konflikt jest jak matka ma -.
Nie jestem z Gdańska ale spod ;p Dokładnie z Wejherowa
Dziewczyny polecam Bridget dawno się tak nie naśmiałamTeraz do spania, papapa
-
Kleopatra wrote:Ja mam A rh + a mąż A rh- ale to nie jest problem. Konflikt jest jak matka ma -.
Nie jestem z Gdańska ale spod ;p Dokładnie z Wejherowa
Dziewczyny polecam Bridget dawno się tak nie naśmiałamTeraz do spania, papapa
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Miałam genetyke w szkole
napisałam skrótowo
jak matka ma rh - a dziecko dziedziczy + po ojcu. W odwrotnym wypadku to jest tzw ,,mały konflikt,, i nie zagraża dziecku. Zresztą to moja 3 ciąża i nigdy nikt mnie nie pytał o krew ojca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 00:28
-
dewa wrote:Mały nie mały, ale może mieć miejsce. Wiadomo, najbardziej popularne to gdy mama ma minus a dzidziuś plus, po tacie
Serio, nikt nie pytał o grupę męża?
blubka, toska_88 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Ja też muszę robić grupę krwi mimo iż sama byłam ofiarą konfliktu serologicznego i miałam przetaczaną krew jako noworodek i grupę mam wpisaną w książeczce. Mus to mus...32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Ja mam 0+ maz A- i co konfliktu to o tyle ile pamiętam z rozszerzonwj biologii jest tak jak pisze Kleopatra
Samara oznaczenie grupy za dzieciaka nie jest wiarygodne, do 2 lat nie powinno sie oznac bo może sie zmienićchciałam Pauli zbadać i panie w albo tak to tlumaczyly
Edit: 12 tydzień!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 08:16
bezimienna, Maniuś, Arwi, Breezee lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Tak dzieciom sie oznacza grupy chyba ze wypadek operacja i takie tam.a tak oznacza sie duzo pozniej.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyHello! Zaczynamy 11 tc- coraz fajniej
pół nocy nie spalam bo mnie obudził mężu gdzie są pampersy bo mały się zsikal a on przez 2 lata niewie jeszcze gdzie pampersy. Z tymi chłopami...
Demsik, Maniuś, Arwi, marie_marie22, Hope_, Breezee, Camilia lubią tę wiadomość
-
Też mi się zawsze wydawało, tak się też uczyłam, że konflikt jest jak Mamusia ma minus. Ale wczoraj znalazłam na kilku stronach, że w drugą stronę też działa imzgłupiałam
Pewnie jest tak, jak piszecie Dziewczyny. Z resztą, ja mam minus i wiem co mam robić więc co tu się przejmować
Gratuluję Wam 11 i 12 tygodni, coraz bezpieczniej
Qasha, może zmień hasło do wifi i przed snemm wyłączaj, skoro Marcinowi tak trudno wyłączyć, albo chociaż wyciszyć telefonObgryzłabym mu uszy! Wrrrr!
toska_88, Arwi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Dewa tez mam B Rh-. Max mąż AB+.
Gratuluję wczorajszych wizyt. Cudowne maluszki.
Nieśmiała strasznie mi przykro. Współczuję.
Neczka ja z Jasienia, a Ty?
W środę wizyta. Mam nadzieję, że mnie przyjmie bo nie jestem umowiona. Położna nie miała gdzie mnie wcisnąć ale mówiła ze w takich przypadkach zawsze przyjmuje. No nic daje ostatnia szanse tej gin. Jak będzie coś nie tak to poszukam innego.