MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha udalo sie:-D brzuch spory wzdecia+ tluszczyk a ten "ciazowy" to takie lekko wyczowalne zaokraglenie 1palec nad wzgorkiem... W poprzedniej ciazy w 10tyg mialam to zaokraglenie wyzej i bardziej wyczowalne. Wiem zadaje glupie pytania ale u Was tez jest takie lekkie zaokraglenie zaraz nad spojeniem czy juz wyzej?
-
Ja mam taki albo nawet odrobinę wiekszy ale pod wieczór przez wzdecia. Rano mam plaski w miare ale widze zaokrąglone u dolu.
Coś mi jeździ w brzuchu mam wrażenie jakby w macicy cos sie dzialo:/ -
Dziewczynyy, ja bym ciągle jadła, brzuch już mam wywalony, wzdęty (wcisnęłam z 8 dużych śliwek, jogurt, surówkę z marchewki i jabłka), już mi się źle siedzi a oczy dalej chcą
Co pić na wzdęcia? Rumianek? Miętę? Kebaba?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 18:28
Rudzik, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Demsik wrote:Fajnie dziewczyny ze dzisiejsze wizyty poszly po waszej mysli.
Monia ty jutro wiec powodzenia i daj znac co z krwiakiem.ja jestem ciekawa co z moim a wizyta dopiero 28.10.
Toska zamow pks i babka precz bo zamiast odpoczac to narobisz sie dwa razy tyle.kiedy masz wizyte u gina?
Toska, moja pierwsza myśl była taka sama tzn odwiźć babine tam skąd przyjechała. Na co Ci dodatkowy kłopot?
Oj dopiero doczytałam, że już to załatwiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 18:36
toska_88 lubi tę wiadomość
-
dewa wrote:Dziewczynyyu, ja bym ciągle jadła, brzuch już mam wywalony, wzdęty (wcisnęłam z 8 dużych śliwek, jogurt, suröwkę z marchewki i jabłka), już mi się źle siedzi a oczy dalej chcą
Co pić na wzdęcia? Rumianek? Miętę? Kebaba?
mozesz espumisanmarie_marie22 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kebaba to super pomysł
Ale ja polecam jednak herbatkę z kopru włoskiego - uwielbiam jego anyżowy smak, ale wiem,że niektórzy nie lubią. Na mnie działa!