MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama wrote:Dziewczyny co ja wlasnie przezylam... Zaczelam krwawic jak poszlam sie kapac... Cale szczescie ze jestem w szpitalu! Cala roztrzesiona i splakana poszlam od razu na USG spodziewajac sie najgorszego... I co? I stary przyjaciel krwiak sie odnowil! Maly, niegrozny dla dziecka, a mnie prawie o zawal serca przyprawil! Wczesniej byly plamienia i jakos tak nie panikowalam a teraz... Nigdy wiecej nie chce sie tak bac. A maluch zyje i wesolo fika wszystkimi konczynami. Za duzo emocji jak na jeden dzien. Dziekuje, dobranoc.
To dzięki Bogu, że jesteś w szpitalu pod dobrą opieką, wiesz, że wszystko w porządku z dzidzia.Głowa do góry kochana, jutro zaczynamy 12 tc.Trzymaj się cieplutko :*WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WreszcieMama dobrze, że nie musiałaś się długo martwić, tylko od razu poszłaś na USG.
Wyśpij się dobrze :*
Nie chcemy więcej złych wiadomosci
Któraś ostatnio pisala o szykce, że trochę otwarta
Dzisiaj podczas kąpieli sprawdziłam. Do tej pory byla bardzo nisko, a teraz jest dosyć wysoko i jest bardzo otwarta. Za bardzo nie macałam, bo się bałam, była to może sekunda. Mam nadzieje, że źle to wszystko wyczułam.
Sprawdzacie swoje szyjki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 00:43
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Hejo
Witam się z Wami w 12 tc.
Miłego dzionka
Mój 12-to tygodniowy brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 21:42
Arwi, blubka, sylwucha89, Breezee, Demsik, Nieśmiała, Maniuś, marie_marie22, Madu1611, Uszczesliwiona, Camilia, toska_88, rybka33 lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Qasha ja o niczym innym nie marzę jak o porodówce
szwagierka powiedziała, że dla niej ciąza to był jeden z najpięknieszych okresów a dla mnie to ciągły stres o jutro, z niecierpliwością odliczam dni do końca 1 tr, drugi zleci a potem z górki. Co do plamień moze jeszcze coś tam się oczyszcza z krwiaka? może napisz do gin smsa?
Spirit łożysko konczy się tworzyć gdzieś w okolicach 16/18tc z tego co wiem i wtedy w pełni przejmuje żywienie dziecka także jeszcze sporo czasu. Mi teraz w szpitalu też mówili że nie ma łozyska jescze, krwiak podkosmówkowy a nie pod lozyskiem bo ono w pełni tworzy się dużo później2017 #1
2019 #2
-
Mabelle chudzinko
Gdzie Ty masz brzuch? ;p I jak to zaczęły przesypiać noce po 3 miesiącach??? A moje po 2,5 roku!! Aaaaa ;p
Ja dzisiaj miałam fatalną nocObudziłam sie ok 2 i nie spałam do 4. Brzuch mnie bolał. Rano się obudziłam wymięta z bolesnym brzuchem i piersiami. Teraz od godziny w pracy siedzę i jest trochę lepiej
Wreszcie mama dobrze że byłaś w szpitalu i najważniejsze że z dzidzią ok.
Trzymam kciuki za wizytujace!WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Mabelle chudzinko
Gdzie Ty masz brzuch? ;p I jak to zaczęły przesypiać noce po 3 miesiącach??? A moje po 2,5 roku!! Aaaaa ;p
Ja dzisiaj miałam fatalną nocObudziłam sie ok 2 i nie spałam do 4. Brzuch mnie bolał. Rano się obudziłam wymięta z bolesnym brzuchem i piersiami. Teraz od godziny w pracy siedzę i jest trochę lepiej
Wreszcie mama dobrze że byłaś w szpitalu i najważniejsze że z dzidzią ok.
Trzymam kciuki za wizytujace!
Wiesz jak siedzę,to mam ze 3 takie mega fałdy na brzuchu.Cały czas ćwiczyłam przed ciążą, a teraz mi nie wolno to się szybko obrasta w tluszczyk
A z dziećmi jakoś tak wyszło że pięknie spały były grzeczne.Za to teraz mam ich po kokardki.Jeden 15 lat a drugi 11 lat, to sobie wyobraź (**,)toska_88 lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Dziewczyny, może głupie pytanie, ale czy do pappa trzeba być na czczo? :d Chyba nie, nie?
Arwi lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Qasha wrote:Ja również witam się w 12 tygodniu
Dzień dobry wszystkim :*
Dzień doberek! Ale Wam zazdroszczę Dziewczyny! Ja tez chcę być już w 12-tym tygodniu!
A ekipa z końca miesiąca sobie jeszcze poczeka -
Mabelle gdzie Twój brzuch? Zazdroszczę... Ach. Wreszciemama dobrze że Byłaś w szpitalu od razu sprawdzili o uspokoiłaś się... Ja ostatniego szykowanko i na 10 podglądanko... Stracha mam... Trzymajcie kciuki!
WreszcieMama, Mabelle, Maniuś, sylwucha89, toska_88 lubią tę wiadomość