MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam test pappa wcześniej o ponad tydzień od Usg. A jedno i drugie w tej samej placówce i rejestrowała mnie ta sama kobieta do obydwu badan w tym samym czasie. Kurcze, ona powinna wiedzieć, ze ma być odstęp tylko 24h. No i nie wiem co robic
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
WreszcieMama co Ty piszesz! dobrze, że wszysko ok. Jakaś czarna seria z tymi krwiakami ;/
Kofeina powodzenia!
Kamyla jak obrona?
julita jak pierwszy dzien w pracy?
Spirit tyle ile doczytałam to wtedy kiedy piszesz powoli zaczyna pracować i stopniowo przejmuje proces wydzielania hormonów, ale dojrzałośc jako w pełni wykształcone łożysko osiąga dopiero koło tego 18tc
Mabelle zazdroszczę, u mnie opona michelin
Qasha pisz do gin
____________________________________________________________________________________
ja umieram z nerwów. Zdążyłam już się popłakać, pokłócić z mężem, popłakać. Eh. Odezwę sie po badaniu. Miłego dnia !
ps. badanie na 16 dopieroMabelle lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Nie piszę do gin, bo plamienie ustało
Ufff
Nie chcę go widzieć już aż do końca ciąży.
Dziewczyny was też czasem bolą plecy, czasem tak śmiesznie pobolewa podbrzusze? Mnie tak jakby ciągnie, rozpiera, pojawia się takie uczucie gorąca na nim, ale wcale się ciepły bie robi. Do tego od dobrego tygodnia ciągnie mnie prawa pachwina. Miałam o tym powiedzieć gin, ale jak zobaczyłam mojego cudnego malucha to o połowie rzeczy zapomniałam, haha
Głowa mi pęka! -
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Cześć dziewczyny ja już powoli się denerwuje przed wizytą , do 13:45 jeszcze trochę czasu .. już bym chciała mieć za sobą .. odezwe się po wizycie , trzymam kciuki za pozostałe wizytujące
Wszystko będzie dobrzeggonia lubi tę wiadomość
-
Widze, że dzisiaj dzień wizyt.
ja mam wizyte na 15.30 troche sie stresuje czy wszystko w porządku, dzisiaj czuje sie wzglednie dobrze, oprócz bólu glowy - musiałam wypic kawe ale słaba z ekspresu pól na pół z mlekiem - ciśnienie miałam 70/50 szał normalnie, aż zapytam lekarza czy nie za niskie.
Dzisiaj tez umawiam sie na prenatalne.
Ahh trzymam kciuki za was wszystkie i wy trzymajcie za mnie:)Marta 267 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Jednak nie dałam rady. Obudziłam się rano z strasznym mdlosciami i ciągnęło mnie na wymioty. Zadzwoniłam na uczelnię i powiedziałam,że nie dam rady się stawić. Wytłumaczyłam i powiezieli,że nie ma problemu. Muszę tylko z promotorem ustalić następny termin.
-
Witam was
Ja jestem tak leniwa że tylko was czytam i nawet odpisywac mi się nie chce. Ale cieszę się ze nie jestem sama.
Ja wczoraj powiedziałam szefowi i ciąży. Zareagował normalnie
Ja wizytę mam w czwartek i po wizycie poinformujemy rodzinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 12:01
-
Marta 267 wrote:a może te plamienie pomaranczowe to jakis stan zapalny pochwy, kiedys pamietam mialam takie plamienia i pieczenie i okazalo sie zapalenie bakteryjne.
Hmm, nie wiem, nic mni nie piecze, nie boli, nie swędziA zawsze przy infekcjach mnie swędziało tak, że nie dało się wytrzymać
Najważniejsze, że przeszło -
monika_89 wrote:WreszcieMama co Ty piszesz! dobrze, że wszysko ok. Jakaś czarna seria z tymi krwiakami ;/
Kofeina powodzenia!
Kamyla jak obrona?
julita jak pierwszy dzien w pracy?
Spirit tyle ile doczytałam to wtedy kiedy piszesz powoli zaczyna pracować i stopniowo przejmuje proces wydzielania hormonów, ale dojrzałośc jako w pełni wykształcone łożysko osiąga dopiero koło tego 18tc
Mabelle zazdroszczę, u mnie opona michelin
Qasha pisz do gin
____________________________________________________________________________________
ja umieram z nerwów. Zdążyłam już się popłakać, pokłócić z mężem, popłakać. Eh. Odezwę sie po badaniu. Miłego dnia !
ps. badanie na 16 dopiero
O rany, to do 18 jeszcze kupa czasu
Teraz nerwowo a zobaczysz po badaniu będziesz cała szczęśliwa że wszystko dobrze)
2017 #1
2019 #2
-
Część dziewczyny rzadko pisze ale czytam Was cały czas
powodzenia wszystkim dziś na wizytach ja mam prenatalne 25.10 też mam stresa czy wszystko ok .... patrząc na wasze brzuszki to widzę że jest różnie i mnie już jest bardzo widoczny może dlatego też ze to 3 ciaza....
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Ucielo mi posta... Ja po i jet git. Dzidziolem 3,68cm i odpowiada 10t 5d więc przyspiesza zbój maleńki... Łożysko nisko ale ok już, jest mały krwiaczek ale się nie przejmować, możemy nawet współżyć.. ale nie wiem czy już się odwaze...
Forbidden, Demsik, blubka, Camilia, toska_88, sylwucha89, Maniuś, marie_marie22, Madu1611, sylwia1985 lubią tę wiadomość