MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anstice wrote:Cześć Dziewczyny. Ja tu po raz pierwszy jestem
Mój termin to 15 maj 2017. Obecnie 11 tydzień.
O ciąży dowiedziałam się w 6 tcwcześniej robiłam test i był negatywny póżniej byłam u gina że 48 dniowe cykle mnie dobijają... zrobił cytologie i skierował na usg transwaginalne po miesiączce (to był początek września). 8.09 dostałam okres i na 19.09 poszlam na usg mysląc o czymś ze mam np. Policystyczne jajniki a Pani mówi ze jestem w ciąży:) Wielka niespodzianka
przede mną badani usg plus test pappa ktorego się boje. Czy test pappa to pobranie krwii z mijej ręki? Czy 2 wersja igłą przez brzuch? Kto wie... ? Znacie już płeć dziecka kto po badaniach prenatalnych..
Witaj i gratulacje
Napiszesz coś o sobie więcej ?
-
Dziewczyny! Piękne Maluszki!
Wszystkie genialne, ale Bobas MissDiss wygrywa dzisiaj wszystko, z tą pięknie otwartą i uśmiechniętą buźką!!!
To jest niesamowite, raptem kilka lub kilkanaście dni temu Dzieciaczki to były małe kropeczki, ale teraz prawdziwe, małe LUDZIE!!!
Cieszę się, ot co!!!Mabelle, missdiss, Kleopatra, Arwi, Demsik, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję cudownych małych ludzi
aż zazdroszczę
a tu jeszcze dwa tyg czekania
Witam nowe majóweczkisuper ze jeszcze się dopisujecie :*
U mnie niestety rosnące tshale za lepsze samopoczucie (ciekawe na ile
)
-
Ojeeeej dziewczyny jakie piekne maluchy!!!
)
Mam.nadzieje na takie same widoki 8 listopada:) jeszcze tyle czekania. Dobrze ze mam co do roboty to az tyle nie mysle:)
U mnie Dzisiaj obylo sie bez większych mdlosci ale jakas zmeczona jestem a chcialam jeszcze Poodkurzac bo brudno mam. -
też lubię 28.03 od wtedy od prawie 12(!) lat jesteśmy parą
Asia cieszę sie, że bez zabiegu, mam nadzieję, że jednak uda Wam się zostać rodzicami jeszcze
Kofeina pięknie!
missdiss, ggonia cieszę się, że wszystko ok
ggonia przerzuciłam Cię
Anstice witaj
bulbka mam nadzieję, ze będzie u mnie podobnie
Demsik mogę chodzić ale nie szaleć w granicach rozsądku
Hope dzięki za wyjaśnienie! na razie wiem, że bardzo nisko i tendencja do przodującego i to wpisał mi w wynikach, mówił że na razie trudno jednozancznie ocenić bo do 20tc może pójśc do góry i będziemy dokładnie sprawdzać na połówkowch ale ze względu na ryzyko mam przekazać mojemu ginowi żeby to dokładnie sprawdzał na każdej wizycie i generalnie mam już się oszczędzać. No ale trochę mnie uspokoiłaś. Modlę się tylko żeby poszło do góry w takim razie żebym nie musiała ostatnich 3mc przeleżeć bo przy Paulinie to będzie trudne do zrobienia
na koniec moje niecałe 5cm szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b784efc34fc6.jpgArwi, toska_88, Breezee, Mabelle, Demsik, sylwucha89, missdiss, Hope_, Rudzik, GoNia1979, blubka, Uszczesliwiona, Kleopatra, mon!ta^, Uska, Kofeina, julita, Maniuś, Madu1611, sylwia1985, marie_marie22, ag194, Camilia, rybka33 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Huh, cudne dzieciaczki, piękne zdjęcia
U mnie dziś cały dzień zawroty głowy, ogólna bladość i zmęczenie, pół dnia przespałam. Brzucho mi daje popalić, non stop czuję jakby rozciąganie i co chwilę zmieniam pozycję, trochę to uciążliwe, haha
Dziewczyny, czy to dzisiaj ten sławny mecz z zamkniętymi trybunami jest? O której? Na jakim kanale? I kto razem ze mną będzie oglądać Tap Madl?Demsik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wizytujace , cudowne dzieciaczki juz kawał człowieka
Gratuluję Wam udanych wizyt i mam nadzieje że już do maja będą same dobre wiadomości
A Tap Madl też oglądam, takie łąjzy co niektóre, hehehee -
Qasha wrote:Huh, cudne dzieciaczki, piękne zdjęcia
U mnie dziś cały dzień zawroty głowy, ogólna bladość i zmęczenie, pół dnia przespałam. Brzucho mi daje popalić, non stop czuję jakby rozciąganie i co chwilę zmieniam pozycję, trochę to uciążliwe, haha
Dziewczyny, czy to dzisiaj ten sławny mecz z zamkniętymi trybunami jest? O której? Na jakim kanale? I kto razem ze mną będzie oglądać Tap Madl?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyMecz na tvp1 będzie o 20:35.
Mnie też brzuch rozpiera już. Twardy od dołu i w pachwinach czuje jak się rozpycha.
Kurcze już też nie mogę się doczekać do wizyty aż dostanę już takie piękne zdjęcie z czlowieczkiem:-)
Odpoczywam dziś psychicznie... w końcu brak gości w końcu cisza. Nawet mały się uspokoił. Jeszxzd na forum same pozytywne wibracje po prostu super:-)GoNia1979, Arwi, Demsik, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monika_89 wrote:Wszystko ok NT 1.4 kość nosowa jest, CRL 4,9.
Krwiaka nie widać ale... Łożysko bardzo nisko, prawdopodobnie przodujące więc trochę wyższego ryzyka. Miała ktroraś z Was? Hope chyba Ty? -
Dziewczyny gratuluję pięknych człowieczków! Foty są fantastyczne i tak mi poprawiły humor,że teraz proszę codziennie takie wrzucać!!!
MissDiss Twój Maluszek wygrał plebiscyt na najśmieszniejszego dzieciaczka i wyobraziłam sobie,że jak się urodzi to zamiast płakać zacznie się śmiać
Arwi, missdiss, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Marta931217 wrote:Monika i jakie sprawił wrażenie Pan Ilski? Warty uwagi?
Woźnikowski był spoko ale ten chyba lepszy, wg mojego męża tez najlepszy z tym 3 u których tam byłam13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny