MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale macie fajne maluszki dziewczyny. Sądzę że jak by się tam ginekolodzy bardziej przeglądali to znały byście już płeć bo bardzo ładnie widać u was już dolna partie dzidziusia . I widzę że dobre sprzęty były. Ja już coś tam dostrzegłam ale to było słabe usg . Więc czekam na piątek może coś więcej będzie widać.
-
missdiss wrote:Rudzik właśnie tak sobie pomyślałam, że maluch powinien się nazywać Feliks albo jakieś inne szczęśliwe imię trzeba znaleźć
ale teraz już napewno będę o nim myśleć jako o uśmiechniętym bobasie
Nawet swojemu Darkowi pokazałam i też się cieszył
On jeszcze dodał, że Maluch wygląda jakby w rączce miał klucz francuski, Mały Bob Budowniczy
Nie mogę się doczekać kolejnego usg, będę już w 12 tygodniu, może moja Pola też się uśmiechnie
missdiss, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Kofeina wrote:Ale macie fajne maluszki dziewczyny. Sądzę że jak by się tam ginekolodzy bardziej przeglądali to znały byście już płeć bo bardzo ładnie widać u was już dolna partie dzidziusia . I widzę że dobre sprzęty były. Ja już coś tam dostrzegłam ale to było słabe usg . Więc czekam na piątek może coś więcej będzie widać.
Mi się wydaje że też coś tam dostrzegłam między malucha nogami no i od początku ciąży czuję, że chłopak, ale babeczka przy usg była jakaś niemiła i generalnie nie przekazywała za dużo informacji także trzeba czekaćcykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
Heja heja.. . Zdjęcia cudne! Ja niestety dzisiaj nie dostałam... Powiedział że następnym razem. Ale wszystko pokazał, kierując na prenatalne powiedział że nie widzi nic niepokojącego .. . A łożysko nisko, ale ze Stachem też tak było i się podniosło.
-
No i powiedzieliśmy Stasiowi że jestem w ciąży. Oszalał. Całuję mój brzuch, głaszcze, rozmawia z nim... A jak wracaliśmy z jego basenu to w radiu pytali czy wśród słuchaczy jest ktoś kto może powiedzieć że jest to najszczęśliwszy dzień jego życia... Na co Staś - mamo to ja dziś jest mój najszczęśliwszy dzień
monika_89, Demsik, Spirit, Moniqaaa, Mabelle, Arwi, Maniuś, toska_88, WreszcieMama, Madu1611, Karotka, sylwucha89, ag194, Breezee, Kleopatra, Camilia lubią tę wiadomość
-
missdiss wrote:Mi się wydaje że też coś tam dostrzegłam między malucha nogami no i od początku ciąży czuję, że chłopak, ale babeczka przy usg była jakaś niemiła i generalnie nie przekazywała za dużo informacji także trzeba czekać
-
A ja dosc pozno melduje sie po wizycie bo sprzatalam:-) Pani doktor ze zdziwieniem powiedziala gdzie lekarz sie dopatrzyl zbyt duzego poziomu tsh i stwierdzila ze jest wrecz idealnie, takze jedna sprawa szczesliwie rozwiazana:-) jutro jade na badania krwi i modle sie jednoczesnie zeby chociaz troche sie poprawila.
Mabelle, Maniuś, Espera, Madu1611, Demsik, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczyny
Powiem wam, że przed chwilą zostałam mega dumną ciociąPo 19h porodu, w 42tc na świat przyszła Gabi, córka mojej koleżanki z uczelni
Mabelle, Madu1611, Moniqaaa, Spirit, Demsik, toska_88, monika_89, Kleopatra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Bardzo tajny, wszystko dokładnie tłumaczył.
Woźnikowski był spoko ale ten chyba lepszy, wg mojego męża tez najlepszy z tym 3 u których tam byłam -
Dzień dobry
też się dziś doczekałem informacji ze minęło największe zagrożenie
teraz doliczamy do końca 1 trymestr. Mąż się ze mnie śmieje ze 2 dni w tą czy druga stronę różnicy nie robia, ale ja się twardo trzymam tych dat, bo skoro Internet powiedział że od dziś jest bezpieczniej to czemu mu nie wierzyć
Mabelle, Rudzik, Demsik, toska_88, WreszcieMama, Maniuś, sylwucha89, Breezee, Madu1611, marie_marie22, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Marta931217 wrote:Jeszcze takie pytanie, oni sami przydzielaja lekarza? Czy mogę poprosić o rejestrację do Pana Ilskiego? usg było robione przez brzuch? Bo chciałabym męża zabrać na nie
USG normalnie przez brzuch13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.