MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra wrote:Tak przy okazji imion to ja mam koleżankę co ma trójkę dzieci: NIkander Kalikst, Letycja Bianka i Idalia Oda
Jak mi było na początku ciężko zapamiętać te imiona
Arwi, toska_88, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Tak przy okazji imion to ja mam koleżankę co ma trójkę dzieci: NIkander Kalikst, Letycja Bianka i Idalia Oda
Jak mi było na początku ciężko zapamiętać te imiona
fajne inne. Nigdy się nie spotkałam z takimi imionami i pewnie też bym miała problem z zapamietaniem
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ja patrze pod skróty i pod nazwisko. Zawsze chcialam Emilie i Patryka. Emilia mi zbrzydlo ale Patryczek.dalej mi sie podoba. Sasiadka co rodzi w lutym ma. Miec syna i tez Patryk a ja mam gdzies i tez tak dam jeśli to będzie on. I co raz bardziej zaczyna mnie opuszczać myśl że to ona hmm bardzo chciałabym córkę i zawsze myslalam ze to ona będzie pierwszą ale niech będzie i druga byle była heheh wszyscy znaczy się większość rodziny i znajomych mówi mi że to będzie chłopak heh jeśli jednak dziewczyna to całkie prawdopodobne że będzie to Laura Julia
nawet mezowi zaczęlo się podobać
Patryk mu sie nie podoba ale nie daje sa wygrana. On sam nie ma jskies fajnych propozycji. Mogę ewentualnie zgodzić się na Piotra.
U mnie Dzisiaj oslably objawy ale ponieważ już parę lub parenascie razy bylo pisane ze to nic nie znaczy nie schizuje.
JesCzcze 20 dni do wizyty. Buu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 22:08
-
Aleksandra wrote:U mnie dziewczynka bezdyskusyjne będzie miała na imię Matylda. Co do chłopca to nie jesteśmy pewni mamy kilka typów np Jan,Witold,Cezary
Też bym chciała Matyldę, kojarzy mi się z tą dziewczynką z Leona zawodowca!monika_89, Madu1611, Aleksandra lubią tę wiadomość
-
blubka wrote:Ale ten chłopiec ma na imię Nikander?
-
toska_88 wrote:Samara ja też tak miałam że ok 8/ 9 tc znikły wszystkie objawy . Teraz w 11 tc nadal nic oprócz rozpierania brzucha. Też ciągle się martwię ale poprzednia ciążę w ogóle przeszłam bez żadnych objawów . Napewno jest dobrze lepiej bez objawów niż plamic i brzuch żeby bolał. Głowa do góry
Będzie fajnie jak razem z bratem będziecie mieli rówieśników:-)
Dziewczyny Lila piękne imię u nas dziewczynka będzie miała na imię Nela a syn Fabian w domu jest Natan więc jak miał by siostrę to było by super bo tak sobie wymarzylam że Natan i Nela:-)ale jakoś tak niby niby nie powinno kierować się ludźmi ale jednak to irytuje, kto nie słyszy to gada ze to zdrobnienie nie imię i chyba Kornelia albo Aniela bo Nela dziwne
-
co za imiona... nie trafia to do mnie, wg mnie to krzywdzenie dziecka. Ja pracowałam z Dezyderym który miał braci Tarsycjusz, Aurelisz i Ekspedyt, kuzyn męża ma syna Oktawiusza i byłam pewna że to dziwne imiona ale to co Wy podajecie - nie ogarniam, mózg na ścianie
susi8 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:Też chciałam Nelke
ale jakoś tak niby niby nie powinno kierować się ludźmi ale jednak to irytuje, kto nie słyszy to gada ze to zdrobnienie nie imię i chyba Kornelia albo Aniela bo Nela dziwne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 19:27