MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit ja słyszałam że swędzą ale nie że bolą, ja nie zauważyłam nawet kiedy popękałam. Na stronie zrób sobe krem albo biochemii urody kup "kolagen i elastynę", "lifting roślinny" i "ekstrakt zapobiegający rozstępom" i wmieszaj w balsam do ciała a na blizy olej tamanu (tylko pachnie jak maggi
)
Kofeina ja miałam cukrzycę ciążową, wiem, że któraś dziewczyna też. Znajdź na fb grupę cukrzyca ciążowa i podrzucam jeszcze http://slodkiemamy.edu.pl/
kamyla Tymek i Miłosz chyba dziś już normalne imiona, ja często spotkamKofeina lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
julita wrote:całe szczęście rozstępów nie miałam ale że mogą boleć to nie wiedziałam, Spirit w sumie patrząc na takie zdjęcia to aż boli a co dopiero w rzeczywistości
ale ja też dół w zasadzie już taki mam
2017 #1
2019 #2
-
monika_89 wrote:Spirit ja słyszałam że swędzą ale nie że bolą, ja nie zauważyłam nawet kiedy popękałam. Na stronie zrób sobe krem albo biochemii urody kup "kolagen i elastynę", "lifting roślinny" i "ekstrakt zapobiegający rozstępom" i wmieszaj w balsam do ciała a na blizy olej tamanu (tylko pachnie jak maggi
)
Kofeina ja miałam cukrzycę ciążową, wiem, że któraś dziewczyna też. Znajdź na fb grupę cukrzyca ciążowa i podrzucam jeszcze http://slodkiemamy.edu.pl/
kamyla Tymek i Miłosz chyba dziś już normalne imiona, ja często spotkam2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyU mnie sąsiadki córka ma imię Kasjana jakoś dziwnie mi to brzmi... a zaś jedna klientka z salonu nazwała swoją córkę Gaja ( czt ziemia) bo oni ekolodzy i firmę ogrodnicza mają no szok . Albo chłopak mojej kuzynki ma na imię Ariel! Po pierwsze kojarzy mi się z płcią żeńska od małej syrenki a po 2 z proszkiem do prania. U mnie napewno będą śmiać się z nazwiska bo uwagaaaa.. mam nazwisko po mężu NALEWKA:-)
monika_89, julita, Madu1611, marie_marie22, Hope_, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
na styczniówkach miałyśmy kosmetyczkę i polecała te rzeczy, kupowałam, generalnie nie należą do jakichś super drogich
tosia apetyczne nazwiskoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 21:04
Spirit lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
toska_88 wrote:U mnie sąsiadki córka ma imię Kasjana jakoś dziwnie mi to brzmi... a zaś jedna klientka z salonu nazwała swoją córkę Gaja ( czt ziemia) bo oni ekolodzy i firmę ogrodnicza mają no szok . Albo chłopak mojej kuzynki ma na imię Ariel! Po pierwsze kojarzy mi się z płcią żeńska od małej syrenki a po 2 z proszkiem do prania. U mnie napewno będą śmiać się z nazwiska bo uwagaaaa.. mam nazwisko po mężu NALEWKA:-)
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chciałabym się oficjalnie przywitać i dopisać do listy z terminem na 1.05.2017. Podczytywałam Was, ale do prenatalnego usg bałam się zapisać. Dziś już jestem po. Dzidziol ma 58 mm, serduszko pięknie bije i prawdopodobnie będzie chłopiec. Tak myślałam zresztą już wcześniej, bo dotąd płeć udawało mi się odgadnąć zawsze bezbłędnie. Będzie więc Staś
Powiem Wam, że dużo stron tworzycie, czasem ciężko jest po pracy doczytać
Ktoś pytał jak robione było prenatalne badanie. U mnie przez brzuch, chociaż do chudych nie należę. We wszystkich trzech ciążach tak samo, chociaż lekarze różni.Spirit, monika_89, Demsik, Camilia, Kleopatra, julita, Madu1611, Kofeina, Uska, Klaudia N., Mabelle, marie_marie22, Misia 69, blubka, Hope_, sylwucha89, toska_88, Breezee, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wreszciemama, super, że idzie ku lepszemu. No i jak już pączki wcinasz to będziesz żyć
już nie tylko na kroplówkach
. A mąż niech na Was chucha i dmucha.
Jeszcze nawiązując do imion. U mojego znajomego w rodzinie jest chłopiec o imieniu Lotar. dosyć orginalne to imię a już w zestawieniu z nazwiskiem Golonka ( tak. Lotar Golonka) to dla mnie za ekstremalnie trochę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 21:36
Arwi, WreszcieMama, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Witaj Asia! Faktycznie, ten nasz wątek jest baaardzo płodny
Dziewczyny, ja z innej beczki niż imiona.
Macie może takie uczucie napięcia brzuszka, całego w sensie? Nic mnie nie boli tylko czuję tak, jakbym miała zakwasy na brzuchuA zapewniam Was, ćwiczeniami się nie param
Rozumiem, dół brzucha, bo macica. Ale cały brzuchol? Tu pociągnie, tam pociągnie, macie tak? -
Kofeina wrote:Hej kochane dziś tak zabiegany dzień że ledwie miałam czas wejść. Zaraz was nadrobie ale najpierw chciałam wam powiedzieć że byłam na rozmowie z lekarzem co do podwyższonego cukru we krwi. Powiedziała mi że naczczo miałam 4.6 mmol a po 2 godzinach 7.8 mmol i że jestem w grupie dużego ryzyka . Narazie zaleciła mi dietę ale szczerze to taka dietę to ja już od dawna mam . Miała któraś z was cukrzycę w ciąży?
-
o kurcze rzeczywiwiście niektóre imiona z kosmosu ja chyba bym nie potrafiła tak skrzywdzić dziecka żeby potem się śmiali z niego dlatego też nie chciałam żadnego Gracjana czy Vincenta
z imion dla dziewczynki to podobają mi się : Blanka, Nina, Emilia- duzo jest ładnych imion ale niestety kojarzymy je z kimś a jak kogoś nie lubiliśmy w przeszłości to ciężko dziecku dać takie imię - przynajmniej ja tak mam, albo jak w rodzinie jest np 5 Dominików to raczej bym nie wybrała takiego imienia
ale czuje że i tak będzie kolejny chłopak u mnie bo jem tylko kwaśne rzeczy i tak samo było z NikosiemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 21:57
-
julita wrote:Asia-HA witaj
w takim razie masz sobie kawał chłopa
kurcze, moje przeczucie co do dziewczynki jest tak silne, że nie ma opcji aby tam siedział mały siurekz "oryginalnych" imion to znajomy nazwał córkę Samija a drugą córkę nazwał tak, że nie jestem w stanie nawet sobie przypomnieć.
Dewa to co czuję np. wieczorami nazwałabym raczej jednym wielkim zdęciem od mostku aż po kość łonową, no jakbym miała wielgachny napompowany balon i to nie jest przyjemne uczucie ale po nocy przechodzi i wita się ze mną znowu wieczorem, może zbyt dużo zjadam na wieczór?
Forbidden, też wolę takie zakwasy niż nic