MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem tutaj kolejną już majówką z Zabrza. Przez 9 miesięcy podglądałam tu sierpniowe mamusie w 2014 i tak urodziłam syna. Potem zarejestrowałam ale jako listopadowa mamusia w 2016. Na pierwszym prenatalnym usg okazało się, że córeczka mi się nie rozwija i serduszko nie bije. Zabieg. Zmieniłam coś w swoim życiu (czytaj pracę ), aby się jakoś pozbierać i nastawić na kolejne długie starania (wcześniej 2 lata, a potem 11 miesięcy) i zaliczyliśmy niespodziankę na tydzień po rozpoczęciu nowej pracy (owu 2 tygodnie przed czasem i bez objawów). Ciąża trudna, spory krwiak i ciągłe plamienia i krwawienia. Przeszło tydzień temu. Poza tym bez objawów prócz rosnącego brzucha
Arwi lubi tę wiadomość
-
julita wrote:ta Krecha czy też Kreska kojarzy mi się z kreską na gaciach, sorrrry
Tośka a gdzie dorwałaś takie ramki, allegro? drewniane są?
WreszcieMama to zapowiada ci się fajny weekend, mąż pewnie będzie nadskakiwał nad wami
dzisiaj się zmobilizowałam aby wziąść komórkę do łapy i zrobić choć jedną fotkę brzucha, będę miała z czym porównywać! dzisiaj w pracy siedziałam z odpiętym guzikiem bo jakoś tak ciasno się zrobiło poniżej pępka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0366f5e3979.jpg, albo oszustka jesteś
Hope_, julita lubią tę wiadomość
-
Kofeina ja tez byłam na insulinie nocnej bo nie mogłam opanowac cukrów na czczo. Dostałaś jakiś glukometr żeby sprawdzac cukier? ważne żeby jeść częst male posiłki, co 3 dobrze coś wrzucić na ruszt
Asia ojej to faktycznie nieciekawie u Ciebe było, tu jakaś plaga z krwiakami... w każdym razie do maja Cię juz nie wypuścimy13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
monika_89 wrote:Kofeina ja tez byłam na insulinie nocnej bo nie mogłam opanowac cukrów na czczo. Dostałaś jakiś glukometr żeby sprawdzac cukier? ważne żeby jeść częst male posiłki, co 3 dobrze coś wrzucić na ruszt
Asia ojej to faktycznie nieciekawie u Ciebe było, tu jakaś plaga z krwiakami... w każdym razie do maja Cię juz nie wypuścimy -
Uska u nas ksiądz by nie pozwolił. Ale właściwie to powinien przecież, bo nawet jeśli jeden rodzic byłby niewierzący, to dziecko ma prawo do chrztu. Tylko my mamy okropnego księdza w parafii.
Szpital znam i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył w porównaniu z tym co pamiętam z porodu z synkiem.
Uciekam spać dziewczyny. Jutro rano do pracy! -
monika_89 wrote:Spirit ja słyszałam że swędzą ale nie że bolą, ja nie zauważyłam nawet kiedy popękałam. Na stronie zrób sobe krem albo biochemii urody kup "kolagen i elastynę", "lifting roślinny" i "ekstrakt zapobiegający rozstępom" i wmieszaj w balsam do ciała a na blizy olej tamanu (tylko pachnie jak maggi
)
Kofeina ja miałam cukrzycę ciążową, wiem, że któraś dziewczyna też. Znajdź na fb grupę cukrzyca ciążowa i podrzucam jeszcze http://slodkiemamy.edu.pl/
kamyla Tymek i Miłosz chyba dziś już normalne imiona, ja często spotkam
Tak po prostu wmieszać to w balsam, czy jakieś większe czary trzeba odprawić? nie wiem, tańce.. szamańskie zaklęcia..? -
Uska powinien ochrzcic, a jak chrzestni mają bierzmowanie to już w ogóle. Ja bym się w razie co wyklocila bo zgodnie chyba z prawem kościelnym mają obowiązek ochrzcic dziecko.
Ja też idę spać bo rano praca. Oglądałam Azja Express i późno się zrobiło ;p -
Asia-HA wrote:Jestem tutaj kolejną już majówką z Zabrza. Przez 9 miesięcy podglądałam tu sierpniowe mamusie w 2014 i tak urodziłam syna. Potem zarejestrowałam ale jako listopadowa mamusia w 2016. Na pierwszym prenatalnym usg okazało się, że córeczka mi się nie rozwija i serduszko nie bije. Zabieg. Zmieniłam coś w swoim życiu (czytaj pracę ), aby się jakoś pozbierać i nastawić na kolejne długie starania (wcześniej 2 lata, a potem 11 miesięcy) i zaliczyliśmy niespodziankę na tydzień po rozpoczęciu nowej pracy (owu 2 tygodnie przed czasem i bez objawów). Ciąża trudna, spory krwiak i ciągłe plamienia i krwawienia. Przeszło tydzień temu. Poza tym bez objawów prócz rosnącego brzucha
Ja też z Zabrza pochodzę i chwilowo tu jestemGdzie chodzisz do gina i gdzie będziesz robić prenatalne?