MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Jestem tu nową Majówką z Chorzowa:) Czy któraś z Was jest ze Śląska?
Termin mam na 11 maja..To mój 11 tydzień,nie czuję się najlepiej...mdłości 24h na dobę i wymiotyMam nadzieję,że drugi trymestr będę miała już spokojniejszy
Parę słów o mnie..mam 39 lat(także najmłodsza już nie jestem;)8 listopada czekają mnie badania prenatalne..To moje drugie Dzieciątko,mam już 10 letniego syna
Breezee, sylwucha89, Hope_, Kleopatra, mon!ta^, Madu1611, marie_marie22, Camilia, sylwia1985, Uska lubią tę wiadomość
-
Kama77 wrote:Cześć Dziewczyny
Termin mam na 11 maja..To mój 11 tydzień,nie czuję się najlepiej...mdłości 24h na dobę i wymiotyMam nadzieję,że drugi trymestr będę miała już spokojniejszy
Parę słów o mnie..mam 39 lat(także najmłodsza już nie jestem;)8 listopada czekają mnie badania prenatalne..To moje drugie Dzieciątko,mam już 10 letniego synaTez mam termin na 11 maja, dzisiaj juz zaczal sie 12 tc. Tez mam 39 lat
Kama77 lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
nick nieaktualnyKama77 wrote:Cześć Dziewczyny
Parę słów o mnie..mam 39 lat(także najmłodsza już nie jestem;)8 listopada czekają mnie badania prenatalne..To moje drugie Dzieciątko,mam już 10 letniego synaKama77 lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Robię dzisiaj badanie krwi i moczu. Wszystkie hivy, toksy, kiły itp. Trzymcie kciuki za wyniki i za to, żebym się nie porzygała, bo jedziemy tam dopiero o 8:30... Czyli najwcześniej 9:30 coś zjem.
Już wiem, że to nie będzie dobry dzień^^
Qasha będzie dobrze na pewno !
Ja już po tych badaniach, niestety u mnie nie jest dobrze mam powtórnie robione badanie na toxoczekam na wyniki , ale wierzę że mino tego będzie wszystko w porządku...wiara czyni cuda ...
-
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:Witaj:-) to początek 11 tc? Bo 8 listopad to te prenatalne bardzo późno wręcz na ostatni gwizdek chyba że to nie początek 11 to nawet za późno.... badania można robić max do 13 t 6 d pod warunkiem że dziecko będzie się mieścić w normach wielkosciowyvh.
toska_88 wrote:Witaj:-) to początek 11 tc? Bo 8 listopad to te prenatalne bardzo późno wręcz na ostatni gwizdek chyba że to nie początek 11 to nawet za późno.... badania można robić max do 13 t 6 d pod warunkiem że dziecko będzie się mieścić w normach wielkosciowyvh.
No właśnie też to miałam pisać. Ja mam termin na 9 maja to mi powiedzieli, że 2.11 to już za późno. A to tylko 3 dni różnicy w terminie, więc ciąże zbliżone...
Kama77 może zorientuj się jeszcze na wszelki wypadek, czy na pewno nie za późny ten termin, szkoda by było, gdyby się okazało, że dzieciaczek już za dużytoska_88, Kama77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnya wrote:Qasha będzie dobrze na pewno !
Ja już po tych badaniach, niestety u mnie nie jest dobrze mam powtórnie robione badanie na toxoczekam na wyniki , ale wierzę że mino tego będzie wszystko w porządku...wiara czyni cuda ...
-
nick nieaktualnyBreezee wrote:bedzie13+5
-
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj i witam w gronie nową Mamusię
Drogie Panie, u mnie dzisiaj dzień z serii "Szału nie ma, dupy nie urywa". Pogoda fatalna, tak jak nastrój. Chce mi się płakać, chcę leżeć i oglądać Chirurgów, chcę ciepłej herbaty i śledzia w śmietanie, nie chcę pracować, niech mnie ktoś przytuliAlbo nie, nie chcę śledzia, fuj.
Z dupy. Tak bardzo z dupy, że nawet lody nie pomogą.
I na dodatek idioci. Wszędzie idioci. Grrrrr.
blubka, Hope_, Kleopatra, Madu1611, Espera, Rudzik, Demsik, Maniuś lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Pisalas że dziś zaczynasz 12 tc a termin obie macie na 11 maja więc koleżanka też zaczęła dziś 12 tc co by oznaczało że 8 listopada będzie 14t 5 d co jest już za późno.... przepraszam bo to nie moja sprawa ale poprostu chce pomóc żeby nie było że zostanie bez tych badań bo będzie za późno a jeszcze można zmienić datę.
ja mam prenatalne 5 listopada, tez przestraszyłam się ze za późno, ale łapie się jeszcze i to był jedyny wolny termin, a jeszcze skierowania nie dostałam bo i po co. Dobrze ze w poniedziałek mnie coś tknęło i pomyślałam, ze spróbuje się umówić bez skierowania. Dzisiaj w związku z tym idę na wizytę do innego lekarza, myślę ze dostane. Moze tez dostane zdjęcie małego, bo mój na NFZ nie daje mi zdjęć.
toska_88 lubi tę wiadomość
Hej, noc słaba, pobolewa mnie brzuch, pogoda do dupy, jakiś depresyjny ten dzień
Qasha wg prawa KK do ślubu nie musisz mieć bierzmowania, do zostania chrzestnym tak ale nie do ślubu kościelnego
Misia, Uska, Anya kciuki!
toska ale dlaczego Wy macie jej kupić?
Kama witajteż jestem ze śląska, ale bliżej Rybnika
Klaudia badanie robi sie jak dzidzia ma między 4,5 a 8,5cm max, czyli między 11+0 a 13+6Kama77 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyBreezee no to Kamyla się łapie ma sam koniec 13t 5d. Mam nadzieję że zmieści się w normach i zrobią badania. U mnie lekarz zawsze wysyła w skończonym 12 tc zeb6 wcelowac się w środek i nie ryzykować ze dziecko będzie za duże.
Monika 89 to taka głupia historia że jak braliśmy ślub jego rodzice prosili byśmy wzięli górę domu bo ich nie stać na utrzymanie całego domu a ten dom i tak będzie cały męża. Wsadzilismy tu kupę pieniędzy już ( od podstaw łazienka, kuchnia itp) a teraz ona sobie wymyśliła rozwód i chce mieszkanie w zamian za swoje pół chaty a że tato za darmo nam odda swoje pół to nie będzie spłacac jeszxzd jej i tak zostało że jak chcemy tu zostać to my musimy jej kupić inaczej dom trzeba będzie sprzedac i oni się podziela a my zostaniemy z 2 małych dzieci z niczym. Tak nas urzadzila a teraz jej się znudziło nawet mieszkanie osobno i chce wrócić a ja już mam dość bo nie chce mieszkać w jednym domu z kimś kto ma schizofrenie! -
dewa witaj w moim świecie ;p Tylko ja marze o andrucie, takie dobre są w pobliskiej cukierni
buuu
Noc u mnie fatalna bo młodszy się budził z 5 razy w nocy, chce mnie przyzwyczajać czy co? ;p
Dzisiaj muszę spróbować się umówić na prenatalne.
toska współczuję, nic nie możecie zrobić? Gdzie ona ma mieszkać? Z teściem?