MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
monika_89 wrote:Hej, noc słaba, pobolewa mnie brzuch, pogoda do dupy, jakiś depresyjny ten dzień
Qasha wg prawa KK do ślubu nie musisz mieć bierzmowania, do zostania chrzestnym tak ale nie do ślubu kościelnego
Misia, Uska, Anya kciuki!
toska ale dlaczego Wy macie jej kupić?
Kama witajteż jestem ze śląska, ale bliżej Rybnika
Klaudia badanie robi sie jak dzidzia ma między 4,5 a 8,5cm max, czyli między 11+0 a 13+6
no i tak to wypadnie
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Breezee wrote:ja mam prenatalne 5 listopada, tez przestraszyłam się ze za późno, ale łapie się jeszcze i to był jedyny wolny termin, a jeszcze skierowania nie dostałam bo i po co. Dobrze ze w poniedziałek mnie coś tknęło i pomyślałam, ze spróbuje się umówić bez skierowania. Dzisiaj w związku z tym idę na wizytę do innego lekarza, myślę ze dostane. Moze tez dostane zdjęcie małego, bo mój na NFZ nie daje mi zdjęć.
u mnie wczoraj 47mm i powiedział ze jest jeszcze trochę za mały
bo to po wielkości dziecka się patrzy a nie po tym który tydzien bo ciaza może być trochę młodsza
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Cześć dziewczyny, witam się z Wami w 11 tygodniu
witam też nowe majóweczki
Kama ja jestem ze śląska, okolice Bytomia
Ale paskudna pogoda, aż mnie głowa boli od rananic tylko siedzieć i serial oglądać
Kama77 lubi tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
my raczej się zmieścimy. U nas to będzie 13+2 Tydzień temu było 31mm. Myślę, ze dzisiaj podejrzę małego, to będę miała świeższe pomiary.
Madu1611 lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Kleopatra wrote:Co do marie ja też stawiam na myszkę
od zawsze nie cierpiałam nazwisk odzwierzęcych, odowadzich itp. ale los bywa przewrotny i sama też jestem posiadaczką takiego brzydkiego nazwiska, ale już się przyzwyczaiłam -
Hope_ wrote:Klaudia0727 a ile ma dzidziol? bo ramy tygodniowe ramami, ale ciąża może być młodsza lub starsza. jeśli jest starsza to w 13t5d może być już za późno. mi lekarz mówiła i w poprzedniej i teraz, żeby najlepiej celować w 12t0d tak w okolicy, bo tak najbezpieczniej - jak dzieciaczek będzie za mały to badanie można powtórzyć, a jak za duży to już po ptokach. Ale każdy robi oczywiście jak uważa
Dla mnie to badanie jest mega ważne i nie chciałabym go "przegapić"
toska - mega Ci współczuję... Super oczywiście, że macie dom kosztem mieszkania (też bym tak chciała) ale nerwów stracisz biedna co nie miara, zwłaszcza jak nie zakładaliście kupna mieszkania w tej chwili... Nie kumam jak rodzice mogą się tak zachowywać.
Troszkę ponad 4 cm ma
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Toska, współczuję...
Kama77witaj w gronie "matek geriatrycznych" hehe... Ja mam 36. Chociaż mi ostatnio ginekolog powiedział że młoda jestem... A jak zaszlam że Stachem 9 lat temu to mówił że już taka młoda nie jestemwszystko się zmienia. Z roku na rok wiek matek rośnie, kiedyś nie do pomyślenia było rodzenie po 30... Moja mama jak siore rodziła miała 32 i dla wielu osób to szok vlbyl że tak późno się zdecydowali.... A teraz norma stje się pierwsze dziecko po 40...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:04
Kama77 lubi tę wiadomość
-
Breezee wrote:my raczej się zmieścimy. U nas to będzie 13+2 Tydzień temu było 31mm. Myślę, ze dzisiaj podejrzę małego, to będę miała świeższe pomiary.
Breezee lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
toska_88 wrote:Nie martw się kochana ja to przechodziłam całkiem nie dawno. IgG wyszło mi sporo podwyższone i na szybko robiłam odpłatnie wyniki na awidnosc toxo. Płakałam cały dzień martwiąc się że jestem zakazona a okazało się że toxo miałam ale cholera wie ile lat temu . U ciebie pewnie będzie tak samo że to stare dzieje kt8re nie potrzebnie wywołują stres ale oczywiście sprawdzić musisz bo tylko to cie uspokoi- głową do góry Będzie dobrze i dawaj znać "-)
Tośka 88 U mnie niestety IgG było niskie a IgM wysokie co wskazuje na początkowe zakażenieTeż robiłam awidność we wtorek i czekam jak na szpilkach na wyniki mają być dopiero w przyszłym tygodniu więc siedzę w stresie
i staram się już nie płakac...płacz nic nie da
-
Dziewczyny, gdyby którąś korciło, żeby coś kupić na stukstuk.pl to niech nie kupuje. Jestem mega niezadowolona, bo nie dość, że buty to kiszka to jeszcze "darmowy zwrot" okazał się być darmowy tylko, jeśli wybierzesz zwrot hajsu na saldo sklepu, jak chcesz, żeby ci go na konto oddali to już nie ma tak fajnie. Razem z przesyłką zapłaciłam ponad 120zł, a oddadzą mi tylko 95zł, ehhh.
I jeszcze się muszę sama pofatygować na pocztę, nie ma, że kurier odbierze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:18
blubka lubi tę wiadomość
-
cześć
toska_88 wrote:Marie co to za zwierzątko bo mnie zaciekawilas ogromnie!
http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/670/0/newsweek/634178151075000000.jpg ,mamm nadzieje, że się nie wystraszyłyściehihih
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
Właśnie weszłam i nadrabiam Was i się śmiałam z tych myszek, wilków, lisów, ale najlepszy był skunks
W ogole cos mi się organizm przestawił i budzę sie na zwiecie leków a potem wstaję ok 12...masakraaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:26
blubka, toska_88 lubią tę wiadomość
-
toska szkoda że nie podpisaliście wtedy żadnej umowy ale z drugiej strony kto przewidział że tak to się skończy. Chamstwo czyyste z jej strony jak tak można własne dziecko urządzić
monita ktoś innej wiary nie może być chrzesnym ale może zostać świadkiem chrztu, to dwie rożne rzeczy. Musi być przynajmniej jeden rodzic chrzestny drugi może być świadek
mąz wziął tydzień opieki, zajmuje się Paulą i mnie dopieszcza. Wczoraj pyszny obiad, na kolacje domowe burgery a teraz robi ciastka drożdżowe z powidłami i ślimaczki z cynamonemczuję się dopieszczona
muszę wymyślić co jutro na obiad i wykorzystać jego ostatni dzień w domu
Hope_, Arwi, Madu1611, rybka33 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.