MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama77 wrote:Cześć Dziewczyny
Jestem tu nową Majówką z Chorzowa:) Czy któraś z Was jest ze Śląska?
Termin mam na 11 maja..To mój 11 tydzień,nie czuję się najlepiej...mdłości 24h na dobę i wymiotyMam nadzieję,że drugi trymestr będę miała już spokojniejszy
Parę słów o mnie..mam 39 lat(także najmłodsza już nie jestem;)8 listopada czekają mnie badania prenatalne..To moje drugie Dzieciątko,mam już 10 letniego syna
Witaj Kama:-) ja tez mam prenatalne 8 listopada:-)Kama77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wrocilam z Krakowa na razie nic sie nie dowiedziałam pobrali mi tylko krew, lekarka zrobila wywiad i kolena wizyte mam za tydzien 27.10. Pielegniarka jakos tak dziwnie wbila sie do zyly ze strasznie boli mnie reka a jak nia ruszam to cos mi sie tam rusza:-)
-
toska, najzwyklejszy Pająk
Dziś idę do drugiej gin-jak zrobi mi usg to bedzie usg po 4 dniach, bo w poniedzialek juz mialam jedno-czy to zaszkodzi Dzidzi?
Ide do drúeij gin, poniewaz ona pracuje w szpitalu rowniez, a ponoc to ważne zeby przy porodzie był znajomy doktor, więc stwierdziłam, że sprawdzę jaka jest;) -
ggonia wrote:Cześć dziewczyny , u mnie dziś brak humoru chyba chandra jesienna mnie dopada
A ja nadal w 10 tygodniu , miał być 11 a tu maluszek młodszy i musimy jeszcze poczekać , już bym chciała mieć za sobą ten 1 trymestr ..
Oj też bym chciała miec za sobą ten 1 trymestr . I wyczekuje i wyczekuje ... Boje się o malucha bo juz raz w szpitalu byłam . I moja mama tyle razy poroniła przed tym jak mnie urodziła ze ja mam taki strach z tyłu głowy :<
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Wy chcecie drugi trymestr, a ja chcę już maj i być po porodzie, haha
Ps. Ciekawe ile z nas urodzi w maju :p moja gin już mi powiedziała, że jak na prenatalnych się potwierdzi termin z om (2.05) to rodzimy w kwietniu, bo ona nie chce widzieć tego sajgonu na oddziale, jeśli ja trafię na porodówkę w długi weekend majowy, bo ona wtedy ma wolne xDtoska_88, Demsik, monika_89, Kama77 lubią tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Klaudia, ja też czekam na drugi trymestr, ale boję się, że wtedy bede sobie wmawiać, że tqk naprawdę zawsze się może coś stać, ech. Ps. Widzę, że jesteśmy w tym samym dniu i tyg ciąży
JAk cos mozna się tutaj wspierać! JA tez się boje ... ale mam nadzieje że jak 1 trymestr minie to będe spokojniejsza ;c ... Widzę że też leczysz niedoczynnosc
ja też tylko ja przed ciążą leczyłam euthyroxem 100 a teraz w ciazy 112 ... tez sie bałam ze to bedzie miało wpływ na malucha ale lekarka bardzo mnie uspokoiła
Czekamy na Aurelie
A tak swoją drogą dziewczyny kiedy ogłosiłyście/ogłosicie światu że jestescie w ciązy ? Moja mama z babcią bardzo wieżą w różne zabobony co dla mnie jest abstrakcja i kazały się wstrzymać do 4 miesiąca . Ja się wstrzymuje z tego względu że byłam raz w szpitalu i wgl ... boje się po prostu o maluszka . A co wy o tym sądzicie ?
Czekamy na Aurelie
Klaudia0727 wrote:JAk cos mozna się tutaj wspierać
! JA tez się boje ... ale mam nadzieje że jak 1 trymestr minie to będe spokojniejsza ;c ... Widzę że też leczysz niedoczynnosc
ja też tylko ja przed ciążą leczyłam euthyroxem 100 a teraz w ciazy 112 ... tez sie bałam ze to bedzie miało wpływ na malucha ale lekarka bardzo mnie uspokoiła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia0727 wrote:A tak swoją drogą dziewczyny kiedy ogłosiłyście/ogłosicie światu że jestescie w ciązy ? Moja mama z babcią bardzo wieżą w różne zabobony co dla mnie jest abstrakcja i kazały się wstrzymać do 4 miesiąca . Ja się wstrzymuje z tego względu że byłam raz w szpitalu i wgl ... boje się po prostu o maluszka . A co wy o tym sądzicie ?
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Camilia wrote:Witajcie.
Od około 3 tygodni popijam sok z kiszonych ogórków niczym najlepszą herbatę haha
Zobaczymy czy będzie mały siusiaktoska_88, Camilia lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
toska_88 wrote:Camilia ja tak samo posmakowakam wody z ogórków:-) w ogóle ogórki to przegryzka ale ja z tymi zwchciankami liczę na dziewuszke:-) przy synu na kg jadłam słodycze! Ciasta a najbardziej Kinderki! Codziennie szła paczuszka kinder. Ta ciaza jest zupełnie inna...
toska_88, Camilia lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;