MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlubka czyżbyś Pani pajeczak była?
Powiem wam tak.... w pierwszej ciaxy okropnie chciałam dziewczynkę... mówili że 99 % to kobietka. Gdy pod koniec 7 m okazało się że to chłopiec ma początku było mi trochę przykro choć nie czułam tej dziewczynki.. gdy powiedziałam mężowi że to chłopiec to szczęście w jego oczach ogromne ! I co? Po porodzie zakochałam się w moim małym siusiorku i nie wyobrażam sobie żeby była to dziewczynka:-) i przy tej ciaxy nie będę płakać jak również będzie syn a dziewczynka byłaby poprostu czymś nowym takim dopełnieniem rodziny:-)monika_89, Hope_, Kama77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Witaj:-) to początek 11 tc? Bo 8 listopad to te prenatalne bardzo późno wręcz na ostatni gwizdek chyba że to nie początek 11 to nawet za późno.... badania można robić max do 13 t 6 d pod warunkiem że dziecko będzie się mieścić w normach wielkosciowyvh.
Mam nadzieję,że nie za późno.Podczas telefonicznej rejestracji,babka pytała kiedy miałam ostatni okres,więc chyba dobrze wyliczyła termin..Jeśli chodzi o normy wielkościowe,to Dzidzia ma 3,6 cm,tak wynika z ostatniego - wtorkowego usg
toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Hej, noc słaba, pobolewa mnie brzuch, pogoda do dupy, jakiś depresyjny ten dzień
Qasha wg prawa KK do ślubu nie musisz mieć bierzmowania, do zostania chrzestnym tak ale nie do ślubu kościelnego
Misia, Uska, Anya kciuki!
toska ale dlaczego Wy macie jej kupić?
Kama witajteż jestem ze śląska, ale bliżej Rybnika
Klaudia badanie robi sie jak dzidzia ma między 4,5 a 8,5cm max, czyli między 11+0 a 13+6 -
nick nieaktualny
-
marie_marie22 wrote:Ja w ogole ostatnio na jakims forum wyczytalam, ze jak jest tetno plodu do 140 to chlopak, a jak powyzej to dziewczynka - pewnie tz zabobon, ale moze sie komus sprawdzilo?
Ja mialam 148 ostatnio jak sprawdzil na moment.
Nikoś miał zawsze w przedziale 150-160też słyszałam a tym w tamtej ciąży tylko ze przedział był sporo wyższy do 160 chłopak a powyżej dziewczynka
-
Wiecie, ja się nie znam, to moja pierwsza ciąża i wszystkiego się uczę. Dużo mi również daje wiedza, którą się tutaj dzielicie. Mąż się śmieje ze mnie, że się uzależniłam od BellyBestFriend i od tego forum
i chyba to prawda:D
Uska lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Anya to faktycznie wygląda jak zakażenie świeże. Ale mam nadzieję że jak najszybciej wdraża leczenie i napewno wszystko będzie dobrze. Najważniejsze że wiadomo że cos się dzieje. Mi w 1 ciaxy w ogóle lekarze nie zlecili toxo i znam wiele kobiet które również nie miały tych wyników a więc nawet nie wiedzą czy miały.
tygodnie zrobic badanie znowu....ja chyba oszaleje a jak jestem zarazona...to co przez te trzy tygodnie...na szczescie za godzine mam wizyte u mojego ginekologa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 16:32