MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnya to faktycznie wygląda jak zakażenie świeże. Ale mam nadzieję że jak najszybciej wdraża leczenie i napewno wszystko będzie dobrze. Najważniejsze że wiadomo że cos się dzieje. Mi w 1 ciaxy w ogóle lekarze nie zlecili toxo i znam wiele kobiet które również nie miały tych wyników a więc nawet nie wiedzą czy miały.
-
Qasha wrote:Wy chcecie drugi trymestr, a ja chcę już maj i być po porodzie, haha
Ps. Ciekawe ile z nas urodzi w maju :p moja gin już mi powiedziała, że jak na prenatalnych się potwierdzi termin z om (2.05) to rodzimy w kwietniu, bo ona nie chce widzieć tego sajgonu na oddziale, jeśli ja trafię na porodówkę w długi weekend majowy, bo ona wtedy ma wolne xD2017 #1
2019 #2
-
marie_marie22 wrote:Ja w ogole ostatnio na jakims forum wyczytalam, ze jak jest tetno plodu do 140 to chlopak, a jak powyzej to dziewczynka - pewnie tz zabobon, ale moze sie komus sprawdzilo?
Ja mialam 148 ostatnio jak sprawdzil na moment.
o kurde to moje 160 tetno wczoraj miało
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
u mnie pierwszy wiedział partner i przyjaciółka bo relacjonowałam jej wynik testów przez telefon haha
a potem rodzice moi i mojego partnera
i dziadkowie
aa teraz czekam na ten 2 trymestr
susi8 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
marie_marie22 wrote:Ja w ogole ostatnio na jakims forum wyczytalam, ze jak jest tetno plodu do 140 to chlopak, a jak powyzej to dziewczynka - pewnie tz zabobon, ale moze sie komus sprawdzilo?
Ja mialam 148 ostatnio jak sprawdzil na moment.
-
Dziewczyny a czy sprawdzalyscie w chiński kalendarzu płeć? Tak z ciekawości jestem ciekawa. Z córką mi się sprawdziło i mojemu rodzeństwo również. Ja zaraz się zbieram na wizytę. Sie cieszę i stresuje. Dam znać po wizycie. A wy proszę nie puszczanie kciuków:)
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
ja jak Qasha marzę o porodzie
niech mnie tną
Klaudia u mnie wszyscy juz dawno wiedzą i w zabobony nie wierze
mama_marie z córką mialam 157 teraz 169 i pewnie tyle w tym prawdy co ze smakami w aciąży, komuś się sprawdzi innemu nie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.