MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudia0727 wrote:Ja się staram zdrowo jeść :p czasem mi to wychodzi i potem mam wyrzuty sumienia . Ja dziewczyny przed ciąża schudłam 82 kg i nie chce za bardzo przytyć w ciąży ... i omijam KFC i MC wielkim lukiem :p
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 16:45
toska_88, monika_89, Hope_, Uszczesliwiona, marie_marie22, sylwucha89, Espera, Kleopatra, Demsik, mon!ta^, Arwi, Maniuś, Uska, Mabelle, blubka, susi8, Klaudia N., Madu1611, Rudzik, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zaliczylam KFC we wtorek po prenatalnych
Toska mój maz nie jest kucharzem ale potrafi i lubi gotować i piec wiec skoro jest z nami w domu to to wykorzystuje
WresscieMama cudnie ze Was wypuszczająno i nieśmiało gratuluje córki, wpisać Ci na listę?
toska_88, WreszcieMama lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hope_ wrote:Wreszcie Mama - ale super! aż się wzruszyłam na wieść o płci! bardzo zaskakująca wiadomość
Ekstra, że wychodzicie!
Klaudia 82 kg?! Jak można schudnąć 82kg?!
Mi po poprzedniej ciąży zostało z 10kg na plusiew tej ciąży mam nadzieję nie przytyję jak w poprzedniej a potem muszę się za siebie zabrać oj trzeba! Nie ma już wymówek że po co się głodzić jak zaraz w ciąży będę i przytyję
(chociaz po pierwszej wróciłam do wagi przed ciążą z dietetykiem, ale jak wróciłam do robot i ne miałam czasu na gotowanie i na regularne jedzenie no i przede wsyztskim siedzę na dupsku a nie spaceruję całe dnie i wróciło...
TOska - moje menu! (no poza mlekiem) jajka uwielbiam (zresztą jak mój młody - jajeczniczka z min 2 jaj inaczej nie podchodź) ale kurka tak mi źle od kilku tygodni! Niech to już minie...
Normalnie możnaw rok i 7 miesięcy
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Hope_ wrote:Klaudia jakbyś kiedyś chciała i mogła, to ja bym chciała zobaczyć fotki przed i po takiej przemianie! Pełen szacun!!! Podziwiam osoby, które są się w stanie zaprzeć i trzymać, by osiągnąć swój zamierzony cel!
Chętnie pokaże fotetylko nie bardzo wiem jak tu na forum wam pokazać
podpowiedź jakas ?
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Kaludia myślałam, że Ci się kalwisze pomyliły stąd 82kg ale widze ze nie - szaaaaaaacun!
zdjęcia można wrzucać przez zapodaj.net tam masz opcję wrzuć na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 12:39
toska_88, Mabelle lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia chylę czoła do samej ziemi z szacunku! Opaska opaska ale jakie samozaparcie! Raz się udało to i teraz się uda nawet jak przytyjesz. Zapewne nie jadąmy chleba itp? W każdym razie gratuluję napewno masę pewności siebie zyskalas!
WreszcieMama normalnie jakbym widziała siebie 3 lata temu... ta sama fabuła nawet z imieniem dla chłopca. Ale moja dziewczynka obrosla w sisiorka i szczerze od początku nie czułam tej córeczki i nie wierzyłam że będzie dziewczynka także twój instynktt może się nie mylić bo jest na tyle wcześnie że jeszcze jajka mogą dojść także kombinujcie dalej również nad męskim imieniemja powiem wam. Szczerze że nie mam przekonania co będzie nie czuję żadnej płci bo chyba rozum bierze górę żeby się nie nastawiac. Aczkolwiek róż mnie ciągnie oj ciągnie....
Hope_ lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama ale super nowina, pewnie mężu się cieszy co??
Klaudia tez z miłą chęcią zobaczę forki orzed i po. Czekam
No i witamy Natti89 wśród nas. Widzę po nicku, że jestesmy wbtym samym wieku. I to również moja pierwsza ciąża. Napisz coś więcej o sobie -
Hmm, chyba natti juz usnęła konto?
Klaudia szacun! Ja każdą ciąże zaczynam z wyższa wagatak o ok 4 kg ;p Po tej tez sobie obiecałam że biorę się za siebie
Wreszciemama cudownieNasza pierwsza dziewczynka
WreszcieMama, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny