X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz weszłam na wagę i się zdziwiliam jak cholera! Kurcze przed wypadkiem ważyłam 84 kg nago a dziś 82.5 w ciuchach i szynach na nodze a jem sporo! Nie powiem mile zaskoczenie ale też trochę obaw czy wszystko ok...

Mabelle lubi tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie mama super ze juz wracasz do domu i jesli potwierdzi sie dziurka to gratuluje;)
    Klaudia szacun wielki,cgyle czola.miec tyle samozaparcia to nie lada wyczyn.ja nigdy nie umialam byc na diecie dluzej ni kilka dni nie mam silnej woli.
    Ja zawsze hak wracam od lekarza to prosze meza zeby wjechal do mc na cos malego wrapp czy hamburger;)takie male grzeszki;)

toska_88, WreszcieMama lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    A ja teraz weszłam na wagę i się zdziwiliam jak cholera! Kurcze przed wypadkiem ważyłam 84 kg nago a dziś 82.5 w ciuchach i szynach na nodze a jem sporo! Nie powiem mile zaskoczenie ale też trochę obaw czy wszystko ok...
    Toska ale tez jak chodzisz to wiecej kalorii spalasz bo wysilek z ta noga duzo wiekszy.waga spadla ale z dzidzia na pewbo wszystko dobrze.glowa do gory;)

toska_88 lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Kofeina Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie. Dzidzia ma 39 mm serduszko bije 156 razy na minutę. Dzidzia zdrowa. Termin bez zmian. Kolejna wizyta za 4 tygodnie . A oto moje małe szczęście.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d4529193c11.jpg

monika_89, Kleopatra, toska_88, Kama77, Hope_, julita, WreszcieMama, Uszczesliwiona, sylwucha89, mon!ta^, sylwia1985, Karotka, Arwi, marie_marie22, Maniuś, Uska, bezimienna, Mabelle, blubka, Demsik, susi8, Klaudia N., Madu1611, Misia 69, Rudzik, Camilia, LadyWolf, Breezee, messy99, rybka33 lubią tę wiadomość

8p3odqk3vkpa5ho3.png
    iv09krhm842d4967.png
    uiklje9g90mcnvau.png
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za miłe słowa :) ja to już po prostu nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze ... niedoczynność tarczycy , leczenie w nastoletnim wieku alergii sterydymi i powstał potwór ... czułam się jak obcy człowiek . Jak się zaparlam to już nie odpuściłam ;) daje link do zdjęcia przez zapodaj ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam :p

https://naforum.zapodaj.net/bf5e2a0dc509.jpg.html

monika_89, Hope_, Kleopatra, julita, Kama77, WreszcieMama, sylwucha89, marie_marie22, Maniuś, Mabelle, blubka, Camilia, Breezee lubią tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeina no śliczna dzidzia! Cieszymy się razem z tobą że wszystko dobrze! A teraz się możecie pośmiać....
    Oto ja i mój bęben w 10t 6d :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cecf3ae09ff.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 16:10

Hope_, Kleopatra, Kofeina, Kama77, Uszczesliwiona, sylwucha89, Arwi, Maniuś, Mabelle, blubka, Madu1611, kamyla112 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia0727 wrote:
    Dziewczyny dziękuję za miłe słowa :) ja to już po prostu nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze ... niedoczynność tarczycy , leczenie w nastoletnim wieku alergii sterydymi i powstał potwór ... czułam się jak obcy człowiek . Jak się zaparlam to już nie odpuściłam ;) daje link do zdjęcia przez zapodaj ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam :p

Matko święta powinnaś Nobla zastosowanie dostać! MEGAAAAAAA przemiana wyglądasz CUDOWNIE!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeina wrote:
    Jestem po wizycie. Dzidzia ma 39 mm serduszko bije 156 razy na minutę. Dzidzia zdrowa. Termin bez zmian. Kolejna wizyta za 4 tygodnie . A oto moje małe szczęście.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d4529193c11.jpg

Jakie wyraźne zdjęcie :)
    Na wtorkowym usg nasza Dzidzia pomachała nam rączką..i lekarka cyknęła fotkę :)
    Wkleiłabym,tylko nie wiem jak :(

• Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    Matko święta powinnaś Nobla zastosowanie dostać! MEGAAAAAAA przemiana wyglądasz CUDOWNIE!!!!!!

Dziękuję bardzo :*

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    Klaudia szacun!! mega wyczyn :) a jak forma twojej skóry po zrzuceniu takiego balastu?

Hope to co idziemy do Mc? w tej chwili zamówiłabym duże frytki, do tego sos BBQ, 2x cheesburgera i mcFlury na deser albo białą latte machiato!! ot takie moje zmaówirnie na dzisiaj :) ale tak serio to nic z tego nie będzie bo jestem w biurze a po pracy szybciutko w samochód i do mego Gremlinka małego pędze, którym babcia się zajmuje <3 smakiem muszę się obejść ale może pizze wyjmę z zamrażarki?

Że skóra jest problem ale dzięki treningom nie ma tragedii :) na pewno jak schudne po ciąży to to co zostanie usunę chirurgicznie ;) bo i trener i lekarz mówią że bez tego się ni3 obejdzie

julita lubi tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    Kofeina no śliczna dzidzia! Cieszymy się razem z tobą że wszystko dobrze! A teraz się możecie pośmiać....
    Oto ja i mój bęben w 11 t 6d :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cecf3ae09ff.jpg

Wow,spory już masz brzuszek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;)
    Nie nadrobie calosci bo jak zwykle brak czasu.
    Widzialam ze przeiwnal sie temat szczepien.
    Mysle ze kazdy poki nic sie nie dzieje szczepi. Niestety u nas tez byl nop juz po drugiej szczepionce. Widok dziecka warzywa przez 4 dni skutecznie mnie przekonal zeby wiecej nie szczepic. Leon jest nie zaszczepiony i Lilka/Stas tez nie bedzie.
    Wiadomo mam czasami mysli czy dobrze robie ale taka jest moja decyzja.
    Kazdy ma swoj mozg i robi jak uwaza :)

Dzis z okazji urodzin Leon pojechal na kolonie do dziadkow :D tylko do jutra ale to zawsze cos :D mam zamiar spac i rzygac :D niestety ale jest coraz gorzej :/

Kama77 lubi tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia kopara mi opadła! :O zaje2biście!

Kofeina piękne dzieciątko! :)

kama zapodaj.net

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia dawno Cie nie było :) Biedna jesteś z tymi wymiotami :(
    Klaudia super efekt!

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 16:47

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w południe :)
    Boże co mi się dzisiaj śniło to nie uwierzcie... będzie to bardzo haotyczne ale tak właśnie mi się śniło :(

Ogólnie na forum miałyśmy psychopatke która zaprzyjazniala się z nami i wyciagala dane od nas. Potem robiła nam naloty w domu i nas biła a my głupie każda po kolei ją broniła że niby to dla naszego dobra. :O masakra jakaś...

Klaudia gratuluję <3
    Najchętniej bym pokazała Twoja historie koleżance która niestety po operacji resekcji żołądka i po 2 latach walki się poddała i nie ćwiczy i jedynym wyjściem jakie widzi to plastyka :(

Toska szczerze troszkę zazdroszczę pięknego brzuszka :( też już bym chciała żebym nie tylko ja widziała że rośnie :D

A no i WreszcieMama gratuluję wyjścia :)

Kofeinka piękny malec <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 13:55

toska_88, marie_marie22 lubią tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 16:48

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :) :****

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia0727 wrote:

wow wow a powiedz gdzie się skóra( tkanka tłuszczowa ) podziała jak tyle schudłaś ? miałaś operacje czy udało się wyćwiczyć?

ggonia lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ag194 Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    A ja dziś byłam u lekarza i niestety nie swojego, bo w rejestracji coś pomylili i dziś na dostawke mnie dopisali.
    Dostałam luteine dopochwowo zamiast duphastonu do 2.11 na wszelki wypadek
    Haha i sprawdziła mi ręcznie macicę i mówi, ze piękna, przynajmniej 12- tygodniowa:) tylko szkoda, ze USG nie robi i będę miała dopiero na prenatalnych 2.11.
    Takie te Wasze dzieciaki piękne, ze tez nie mogę się doczekać USG:) a propo szczepień ja szczepie, miałam na ten temat wykłady na studiach i poslucham jednak zdania doświadczonych lekarzy, ale tak, jak mowicie każdy ma swój mozg i zdanie i nie ma co dyskutowac.
    WreszcieMama cholernie Ci zazdroszcze poznania płci!:) ja marze o coreczce i co noc mi się śni ale pewnie to tylko moja wyobraźnia:)

marie_marie22, mon!ta^, WreszcieMama, Demsik, Mabelle, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość

3i49df9hp36s3hdx.png
    20170812050113.png
‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ