MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja teraz weszłam na wagę i się zdziwiliam jak cholera! Kurcze przed wypadkiem ważyłam 84 kg nago a dziś 82.5 w ciuchach i szynach na nodze a jem sporo! Nie powiem mile zaskoczenie ale też trochę obaw czy wszystko ok...
Mabelle lubi tę wiadomość
-
Wreszcie mama super ze juz wracasz do domu i jesli potwierdzi sie dziurka to gratuluje;)
Klaudia szacun wielki,cgyle czola.miec tyle samozaparcia to nie lada wyczyn.ja nigdy nie umialam byc na diecie dluzej ni kilka dni nie mam silnej woli.
Ja zawsze hak wracam od lekarza to prosze meza zeby wjechal do mc na cos malego wrapp czy hamburger;)takie male grzeszki;)toska_88, WreszcieMama lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
toska_88 wrote:A ja teraz weszłam na wagę i się zdziwiliam jak cholera! Kurcze przed wypadkiem ważyłam 84 kg nago a dziś 82.5 w ciuchach i szynach na nodze a jem sporo! Nie powiem mile zaskoczenie ale też trochę obaw czy wszystko ok...
toska_88 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Jestem po wizycie. Dzidzia ma 39 mm serduszko bije 156 razy na minutę. Dzidzia zdrowa. Termin bez zmian. Kolejna wizyta za 4 tygodnie . A oto moje małe szczęście.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d4529193c11.jpgmonika_89, Kleopatra, toska_88, Kama77, Hope_, julita, WreszcieMama, Uszczesliwiona, sylwucha89, mon!ta^, sylwia1985, Karotka, Arwi, marie_marie22, Maniuś, Uska, bezimienna, Mabelle, blubka, Demsik, susi8, Klaudia N., Madu1611, Misia 69, Rudzik, Camilia, LadyWolf, Breezee, messy99, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa
ja to już po prostu nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze ... niedoczynność tarczycy , leczenie w nastoletnim wieku alergii sterydymi i powstał potwór ... czułam się jak obcy człowiek . Jak się zaparlam to już nie odpuściłam
daje link do zdjęcia przez zapodaj ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam :p
https://naforum.zapodaj.net/bf5e2a0dc509.jpg.htmlmonika_89, Hope_, Kleopatra, julita, Kama77, WreszcieMama, sylwucha89, marie_marie22, Maniuś, Mabelle, blubka, Camilia, Breezee lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyKofeina no śliczna dzidzia! Cieszymy się razem z tobą że wszystko dobrze! A teraz się możecie pośmiać....
Oto ja i mój bęben w 10t 6d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cecf3ae09ff.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 16:10
Hope_, Kleopatra, Kofeina, Kama77, Uszczesliwiona, sylwucha89, Arwi, Maniuś, Mabelle, blubka, Madu1611, kamyla112 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia0727 wrote:Dziewczyny dziękuję za miłe słowa
ja to już po prostu nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze ... niedoczynność tarczycy , leczenie w nastoletnim wieku alergii sterydymi i powstał potwór ... czułam się jak obcy człowiek . Jak się zaparlam to już nie odpuściłam
https://naforum.zapodaj.net/bf5e2a0dc509.jpg.html -
nick nieaktualnyKofeina wrote:Jestem po wizycie. Dzidzia ma 39 mm serduszko bije 156 razy na minutę. Dzidzia zdrowa. Termin bez zmian. Kolejna wizyta za 4 tygodnie . A oto moje małe szczęście.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d4529193c11.jpg
Jakie wyraźne zdjęcie
Na wtorkowym usg nasza Dzidzia pomachała nam rączką..i lekarka cyknęła fotkę
Wkleiłabym,tylko nie wiem jak
-
julita wrote:Klaudia szacun!! mega wyczyn
a jak forma twojej skóry po zrzuceniu takiego balastu?
Hope to co idziemy do Mc? w tej chwili zamówiłabym duże frytki, do tego sos BBQ, 2x cheesburgera i mcFlury na deser albo białą latte machiato!! ot takie moje zmaówirnie na dzisiajale tak serio to nic z tego nie będzie bo jestem w biurze a po pracy szybciutko w samochód i do mego Gremlinka małego pędze, którym babcia się zajmuje
smakiem muszę się obejść ale może pizze wyjmę z zamrażarki?
Że skóra jest problem ale dzięki treningom nie ma tragediina pewno jak schudne po ciąży to to co zostanie usunę chirurgicznie
bo i trener i lekarz mówią że bez tego się ni3 obejdzie
julita lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Kofeina no śliczna dzidzia! Cieszymy się razem z tobą że wszystko dobrze! A teraz się możecie pośmiać....
Oto ja i mój bęben w 11 t 6d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cecf3ae09ff.jpg
Wow,spory już masz brzuszek
toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Nie nadrobie calosci bo jak zwykle brak czasu.
Widzialam ze przeiwnal sie temat szczepien.
Mysle ze kazdy poki nic sie nie dzieje szczepi. Niestety u nas tez byl nop juz po drugiej szczepionce. Widok dziecka warzywa przez 4 dni skutecznie mnie przekonal zeby wiecej nie szczepic. Leon jest nie zaszczepiony i Lilka/Stas tez nie bedzie.
Wiadomo mam czasami mysli czy dobrze robie ale taka jest moja decyzja.
Kazdy ma swoj mozg i robi jak uwaza
Dzis z okazji urodzin Leon pojechal na kolonie do dziadkowtylko do jutra ale to zawsze cos
mam zamiar spac i rzygac
niestety ale jest coraz gorzej
Kama77 lubi tę wiadomość
-
Witam w południe
Boże co mi się dzisiaj śniło to nie uwierzcie... będzie to bardzo haotyczne ale tak właśnie mi się śniło
Ogólnie na forum miałyśmy psychopatke która zaprzyjazniala się z nami i wyciagala dane od nas. Potem robiła nam naloty w domu i nas biła a my głupie każda po kolei ją broniła że niby to dla naszego dobra.masakra jakaś...
Klaudia gratuluję
Najchętniej bym pokazała Twoja historie koleżance która niestety po operacji resekcji żołądka i po 2 latach walki się poddała i nie ćwiczy i jedynym wyjściem jakie widzi to plastyka
Toska szczerze troszkę zazdroszczę pięknego brzuszkateż już bym chciała żebym nie tylko ja widziała że rośnie
A no i WreszcieMama gratuluję wyjścia
Kofeinka piękny malecWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 13:55
toska_88, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Klaudia0727 wrote:Dziewczyny dziękuję za miłe słowa
https://naforum.zapodaj.net/bf5e2a0dc509.jpg.htmlggonia lubi tę wiadomość
-
Czesc
A ja dziś byłam u lekarza i niestety nie swojego, bo w rejestracji coś pomylili i dziś na dostawke mnie dopisali.
Dostałam luteine dopochwowo zamiast duphastonu do 2.11 na wszelki wypadek
Haha i sprawdziła mi ręcznie macicę i mówi, ze piękna, przynajmniej 12- tygodniowa:) tylko szkoda, ze USG nie robi i będę miała dopiero na prenatalnych 2.11.
Takie te Wasze dzieciaki piękne, ze tez nie mogę się doczekać USG:) a propo szczepień ja szczepie, miałam na ten temat wykłady na studiach i poslucham jednak zdania doświadczonych lekarzy, ale tak, jak mowicie każdy ma swój mozg i zdanie i nie ma co dyskutowac.
WreszcieMama cholernie Ci zazdroszcze poznania płci!ja marze o coreczce i co noc mi się śni ale pewnie to tylko moja wyobraźnia:)
marie_marie22, mon!ta^, WreszcieMama, Demsik, Mabelle, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość