MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:wow wow a powiedz gdzie się skóra( tkanka tłuszczowa ) podziała jak tyle schudłaś ? miałaś operacje czy udało się wyćwiczyć?
Dużo udało się wycwiczyc ale też zostało trochę do usunięciajak na razie udaje mi się to dobrze maskowac
jak dzidzia się urodzi i wrócę do formy i trochę jeszcze schudne to pomyślę o operacji
Uszczesliwiona, Demsik, sylwia1985 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
A jak wy wstawiacie swoje maleństwa to i ja swoje pokaże :p mój maluszek na usg leniwy machnął 2 razy rączka i wsadził palca do buźki :p widać to ładnie właśnie na usg
usg w środę robiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/266e12323da7.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 14:18
Kama77, WreszcieMama, sylwucha89, Uszczesliwiona, Mabelle, Demsik, toska_88, blubka, monika_89, Kleopatra, marie_marie22, Maniuś, Camilia, Breezee lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
Heja
nadrobiłam
bo dzisiaj zabiegany dzień ...
Klaudia gratuluję bardzo fajna waga z tym schudnieciemobys trzymała formę
Hope_ zaraz będziesz mogła wszystko jeść OBY jeszcze chwila....
WreszcieMama nooo Wreszcie wychodziszile mozna tam siedziec
Kofeina gratyniech rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 12:08
WreszcieMama, sylwucha89, ag194, Demsik, Hope_ lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Klaudia0727 wrote:Normalnie można
w rok i 7 miesięcy
Nigdy nie miałam problemów z wagą, ale wydaje mi się, że schudnięcie (nawet kilku kg) jest mega trudne.
WowWW!!!!! Jakie zdjęcia z przemiany, no po prostu EKSTRA laska z Ciebie!
Kofeina, piękna DzidziaTaki mały myśliciel - tak mi się skojarzyło, bo tak ma zamknięte usta i w takiej pozycji jest jakby coś rozważało dziecko
Dziś z rana przywitał mnie 12 tc, a wraz z nim wymiotyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 14:30
Demsik lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Klaudia normalnie wymiatasz , gratuluję Ci ogromnego samozaparcia i efektów.Wygladasz meeeega!!!!!!!
Dziadzia cudna na foto
Kofeina jaka piękna dzidzia,super wyraźne zdjęcie:)
Wreszciemama , cieszę się ogromnie ,że już wracacie do domu. Super ,że wstępnie poznalas płeć swojego Maleństwa
Chociaż nie nastawiaj sie na 100%,bo u mnie na wszystkich USG była dziewczynka a urodził się chłopczyk
W ogóle GRATULUJĘ wszystkim wizytujacym mamusiom ,bo wczoraj nie ogarnelam wszystkich wpisów.
Strasznie dużo drukujecie
Ja prenatalne 28.10 tyle czekania jeszcze
A propos jedzonka ,ja dziś zrobiłam łazanki,pyszotka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 15:54
WreszcieMama, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Masakra, dziewczyno! O czym Ty myslisz przed snem
)))
Ale wiecie co mi też ostatnio forum się śniło... nie pamietam o co chodziło ale Mabelle cos pisala
Ze co niby ja pisałam ,o co mnie oskarzasz.Heheheheheh:D
Aż mnie zaciekawiłasWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Kofeina jak dobrze, że już masz mniej zmartwień. Dzidzia zdrowa i zobaczysz ją w maju
Klaudia powtórzę się po dziewczynach, alr muszę- jaka przemiana! Pewnie ludzie Cię nie poznawali na ulicy?ważne ze się dobrze czujesz we wlasnej skurze, a i pewnie ze zdrowiem lepiej
Zbijcie mnie, wiem że nie powinnam, ale kupilam coś maluszkowi.... Cyknę fotkę jak dotrę fo domu i wam pokażę
Która ma USG 26? Bo ja mam, a w kupie raźniej. -
nick nieaktualny
-
WreszcieMama wrote:No wlasnie nie pamietam, ale jestem pewna ze o Ciebie chodzilo
Haha widac ze ciagle myślami jestem na forum
A mi się dziś śniło,ze moim gekonom odpadły ogonki
A w terrarium latały oprócz tych co mam jeszcze 3 takie maleńkie gekonki
Normalnie chore sny ,hehehhhWreszcieMama, Demsik lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie;
Czy któraś z was brała pod uwagę przechowywanie krwi pępowinowej,pepowiny itd...
Ja się bardzo zastanawiam i nie wiem co zrobić.To bardzo kosztowne jest,ale chyba warte każdej kwoty ...Espera lubi tę wiadomość
-
Mabelle ja się zastanawiałam i czytałam o tym. Nie jest aż tak mocno prawdopodobne ze te wszystkie choroby można wyleczyć które podają w infornatorach. Przeważnie ilość krwi jest za małą np na 2 dawkę a trzeba 2 itp. Ogólnie zrezygnowałam, stwierdziłam ze gdyby coś (odpukac) to będziemy myśleć o kolejnym dziecku
Mabelle lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Normalnie samoocene mam dziś wyższa dzięki wam haha
;* dzięki ! A co do kupienia coś dzidzi to ciężko się powstrzymać
mnie mój facet dzielnie odciąga od działu dziecięcego
WreszcieMama lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
Mabelle wrote:Mam pytanie;
Czy któraś z was brała pod uwagę przechowywanie krwi pępowinowej,pepowiny itd...
Ja się bardzo zastanawiam i nie wiem co zrobić.To bardzo kosztowne jest,ale chyba warte każdej kwoty ...
Ja też się nad tym zastanawiam
Czekamy na Aurelie
Cześć!
Postanowiłam i ja się przywitać. Dzisiaj rozpoczęłam 10 tydzień ciąży, termin porodu mam wyznaczony na 26 maja. Powoli pozwalam sobie na odrobinę optymizmu, dlatego postanowiłam się odezwać na forum.
A pozwalam sobie na optymizm przede wszystkim dlatego, że fatalnie się czuję - mam mdłości, nic mi nie smakuje, jestem zmęczona, rozdrażniona i mało efektywna w pracy, na drugie piętro wchodzę na 3 razy. Drugą ciążę straciłam właśnie w 10 tygodniu, a poronienie poprzedziło ustąpienie wszystkich objawów ciążowych (było to nie tak dawno, a jednocześnie bardzo dawno temu - w marcu 2016). Pierwsza ciąża była niestety pozamaciczna... Więc jest to moje trzecie dziecko i bardzo się boję, że znowu pójdzie coś nie tak.
Właśnie skończyłam 34 lata i moje fatalne samopoczucie jest najlepszym prezentem urodzinowym!Oby tak dalej!
Trzymam kciuki za nas wszystkie!susi8, monika_89, Kleopatra, WreszcieMama, sylwucha89, marie_marie22, Demsik, Madu1611, Hope_, dewa, Mabelle, LadyWolf, Uska, Karotka, sylwia1985 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Przywitam się póki mam czas
Super fotki dzieciaczków
Klaudia podziwiam za siłe, determinacje i osiągnięcia.
Ja obiecałam sobie, że odrazu po porodzie zaczynam ćwiczyć i marzę o formie z przed roku.
Teraz nie jest najlepiej 57kg w ciągu roku 7+ tylko dla tego, że ze względu na remont mieszkania odpuściłam siłownie ;-(
Co do smaków, nie mogę patrzeć ani nawet myśleć o wędlinach czy mięsie... bleee
Dziś zjadłam dwa wielkie pączki mmm... były pyszne
Całe dnie męczą mnie mdłości i jak w pracy potrafie jakoś przetrwać to popołudniami jest dramat a ok 22 klęcze nad wc.
W pierwszej ciąży nie miałam żadnych mdłości 3 razy zwymiotowałam tak nagłe niespodziewane i to wszystko. -
Mabelle dawno Cię nie było. Ja się zastanawiałam nad krwia pępowinową ale dla nas na chwilę obecną to za duży wydatek, spłacamy wysoki kredyt i zwyczajnie nas na to nie stać. Wiem, że nie bezie więcej możliwości ale co zrobić
Kamilutek witaj
ja właśnie dostałam na maila wyniki pappy, lepsze być nie mogłyprzynajmniej te sa dobre
ryzyko wszystkich 3 trisomii 1:20000
na koniec jeszcze o jedzeniu, mąż mnie dziś rozpieszczahttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/1624611dd834.jpg
toska_88, Arwi, sylwucha89, Demsik, Hope_, Espera, Maniuś, Rudzik, Mabelle, Uska lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.