MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dobra ja już nic nie piszę o szczepieniach każdy zrobi jak uważa
tylko jeszcze jedno napisze o szczpionkach przeciw rakowi szyjki macicy ktore niby jest mega dobre - widziałam film gdzie 15 letnie dziewczyny po niej stały się roślinkami i gdybym miala corke nigdy bym sie nie zdecydowala - wystarczy profilaktyka badac sie raz do roku - robic cytologie i to wystarczy
dla mnie to czysty biznes i kasa !!!
Dokładnie..W drugim linku,który wkleiłam jest mowa o tej szczepionce..
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:tośka nie po latach - po 2 roku zycia byl szczepiony na mmr a bialaczka wyszla ja mial niecale 3 lata wiec byc moze to po mmr bo to najbardziej szkodliwa szczepionka
-
Hope_ wrote:No.... skąd ja to znam! Wyję o byle co - reklama, widok rodzeństwa, wszystko wszystko. Poprzednio też tak miałam, że wzruszało mnie wszytsko na około.
A do tego co chyba gorsze łatwo mnie z rownowagi wyprowadzići krzyczę, a potem płaczę, że niemiła byłam
Mam to samo... krzycze potem płacze że krzycze i sprawiam komuś przykrość a potem płacze że ktoś krzyczykomedia
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dobra koniec tematu bo niepotrzebnie bedziemy sie licytowac i denerwowac !!!!
Również myślę by zakończyć ten temat .i unikać również polityki i religii -
Kama77 wrote:I jak przechodziłaś te choroby wieku dziecięcego,nie będąc na nie szczepiona?
Przechodziłem je we wczesnym dzieciństwie różyczki i ospy praktycznie nie pamiętam ale podobno miały łagodny przebieg gorzej było ze świnką bo zaatakowała obustronnie i miałam długi czas bardzo wysoką gorączkę ale całe szczęście zadnychbpamiatek po nich nie mam.Kama77 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja mam ochotę na jakiś konkret, ale nie wiem właśnie na co.
Ja wcinam kanapki z jajkiem na twardo z majonezem i ze szczypiorkiem . I to było to na co miałam ochotęHope_ lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:mi jakoś ostatnio nie wchodzi pieczywo
A ja znowu jak wgl nie jadłam chleba, bułek itd to teraz za grahamkę zabije... tak samo nie lubiłam soku z marchewki albo watróbki nie lubiłam to teraz co 2 dzień bym piła i jadła to ale się powstrzymuje trochę :p
Czekamy na Aurelie
sylwucha89 wrote:U mnie od trzech dni na tapecie duże ilości musztardy i chrzanu a do czego to już nie ważne
Haha jak ostatnio jadłam musztarde rosyjska łyżeczka ze słoika to mojemu facetowi się cofalobył w szoku ...
sylwucha89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
Dziewczyny każda ma swoje zdanie i jedna drugiej nie przekona. Luuuuz!
Sylwia tez ogladalam film o szczepnieniu na HPV i Pauli szczepić nie będę z tej prostej przyczyny ze to stosunkowo nowa szepionka i nie ma dokładnych wieloletnich nadań nt jej wpływu
Ja leże po ciemku w sypialni. Młoda zasnęła w naszym łóżku i nie chce jej niepotrzebnie dźwigać i przenosić a maz akurat pojechał na zakupy. Samej wiercipietki nie zostawię13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Klaudia0727 wrote:A ja znowu jak wgl nie jadłam chleba, bułek itd to teraz za grahamkę zabije
... tak samo nie lubiłam soku z marchewki albo watróbki nie lubiłam to teraz co 2 dzień bym piła i jadła to ale się powstrzymuje trochę :p
I tak oto zaraz będę maszerowała do sklepu po wątróbkę i cebulę