MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pogrzeb chce isc ale boje sie czy stres nie zaszkodzi dzidzi. Jutro porozmawiam o tym z moim gin.
Lozeczko ladne i fajnie ze ma regulacje.
Mi na tych chinskich kalendarzach wychodzi i dziewczynka i chlopiec wiec zobaczymy co bedzie. Wazne aby zdrowe -
Ostatnio mój tata znalazł na strychu moje łóżeczko w stanie idealnym, wystarczy skręcić, ewentualnie przemalować. Także dzidzia w spadku po mamusi dostanie łóżeczko
GoNia1979, Uszczesliwiona, monika_89, Arwi, dewa, Klaudia N., Maniuś, Rudzik, rybka33 lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Forbidden wrote:Ostatnio mój tata znalazł na strychu moje łóżeczko w stanie idealnym, wystarczy skręcić, ewentualnie przemalować. Także dzidzia w spadku po mamusi dostanie łóżeczko
Nasza dzidulka też dostanie w spadku po mamusi lozeczko mama mi dzis dzwonila ze kierownik magazynu (czyt.moj tatuś),odnalazł je właśnie wyczyścił tylko je trzeba odmalować..moj synek tez w nim spal..wiec ten problem z glowy mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 19:12
-
Millciaa wrote:Witajcie kochane.
Ja mam mega smutny tydzien i nie ze wzgledu na ciaze. Co do ciazy to ide jutro do gin. Jutro widze duzo wizyt. Tak wiec bede czekac na wiesci
Widze ze duzo sie tu dzieje a ja wcale sie nie udzielam bo nie mam sily na nic ale caly czas Was czytam. I gratuluje wszystkim dobrych wiesciciesze sie Waszym szczesciem.
A teraz przejde do pytania. Troche smutnych wiesci tu przyniose. A mianowicie. W poniedzialek zmarl moj wujek. I mam pytanie. Czy slyszalyscie o jakims zabobonie ze kobieta w ciazy nie moze isc na pogrzeb?
Przepraszam za smutny temat.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Nieśmiała wrote:tak się zastanawiam, co by było, gdybym oczywiście przypadkiem zaczęła działać tak kilka dni przed okresem.. może i niepłodne by były, ale zawsze ta świadomośc że już działam jest inna.. zastanawiam się nad tym, jakies za, przeciw?
tyle że u niej obeszło się bez zabiegu... Trzymam kciuki za Ciebie!!!
Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
Millciaa wrote:Witajcie kochane.
Ja mam mega smutny tydzien i nie ze wzgledu na ciaze. Co do ciazy to ide jutro do gin. Jutro widze duzo wizyt. Tak wiec bede czekac na wiesci
Widze ze duzo sie tu dzieje a ja wcale sie nie udzielam bo nie mam sily na nic ale caly czas Was czytam. I gratuluje wszystkim dobrych wiesciciesze sie Waszym szczesciem.
A teraz przejde do pytania. Troche smutnych wiesci tu przyniose. A mianowicie. W poniedzialek zmarl moj wujek. I mam pytanie. Czy slyszalyscie o jakims zabobonie ze kobieta w ciazy nie moze isc na pogrzeb?
Przepraszam za smutny temat.
Bardzo Ci współczuję
Ja byłam w ciąży na pogrzebie,ale słyszałam że nie wolno patrzeć na osobę leżąca w trumnie
Po przyjeździe z pogrzebu wyladowalam w szpitalu z krwawieniem w 12tc.Nie wiem czy to stres,czy zwykły zbieg okoliczności i tak mialo być.Dzieki Bogu wszystko skończyło się dobrze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 20:04
-
Czyli na pogrzeb ruszam. Tylko na pozegnanie nie pojde bo nie dam rady i widze ze tesciowa dobrze mowi ze nie wolno patrzec na cialo. Boje sie tylko tyvh emocji bo bardzo takie rzeczy przezywam ale bede miec przy sobie meza to dam rade.
Dziekuje kochane za wypowiedzi. -
Nie ma sprawy milcia:)
Dziewczyny kto mi powie na ktora mam w piątek lekarza????//moj mozg w tej ciazy chyba maleje a brzuch rosnie.no kurde zapomnialam...
Rudzik, julita lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
hope szkoda, no ale jutro na pewno zdążysz
Milcia przykro mi z powodu śmierci wujka. Zabobon jest że niby zmarly może zabrać dziecko. Ja tam w to nie wierzę. Z córką zaraz jak się dowiedziałam o ciąży w maju zmarła siostra mojej mamy więc już w ciązy poszłam na pogrzeb, potem w październiku zmarła moja prababcia i też byłam na pogrzebie a Paula żyje i ma sie dobrze. za każdym razem normalnie byłam w kaplicy się pożegnać. Kuzynka męża też była w ciązy na pogrzebie swojej mamy i urodziła zdrowego synka. Bardziej chodzi o stres i emocje jakie towarzyszą temu wydarzeniu
misia jakie mialaś wyniki krzywej? ja też mam stwierdzoną, w czw odbieram skierowanie do diablo. Poprzednio też miałam i to na prawdę nie takie starszne
Spirit łóżeczko fajne, 2 poziomy są ok. Pierwszy póki nie usiądzie a potem w dół. My mamy 3, jak zaczęła siadać poszła na środkowy, zaraz zaczęła wstawać i nie minęły 2 tyg i z nowu obniżaliśmy, następnym razem potem od razu pójdzie na dół, nie będę się bawić w środkowy poziom
Forbiden cudny pomysłja chciałam odnowić moje łożeczko ale okaząło sie zbyt zniszczone. Dostaliśmy od siostry meża w końcu i przemalowywałam z brązu na biały, w razie czego mogę polecić bezpieczną farbę
-
Demsik wrote:Nie ma sprawy milcia:)
Dziewczyny kto mi powie na ktora mam w piątek lekarza????//moj mozg w tej ciazy chyba maleje a brzuch rosnie.no kurde zapomnialam...
Ja mam prenatalne w piątek o 10.20może masz na tą samą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 20:27
-
Forbidden wrote:Monika_89 właśnie chcę je na biało przemalować, także jeśli znasz farbę to mi poleć bo ja zielona w tym temacie
Mi sie wydaje że z tikkurilli jest antyalergiczne dla dzieci.Ja malowałam meble biala tikurilla.Forbidden lubi tę wiadomość
-
Forbidden wrote:Monika_89 właśnie chcę je na biało przemalować, także jeśli znasz farbę to mi poleć bo ja zielona w tym temacie
Forbidden lubi tę wiadomość