MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
I o to chodzi kochana!
To jaki bedzoemy mieć dzien, miesiąc, życie zalezy tylko od naszego nastawienia. Jesli wstaniemy rano i powiemy " pogoda badziewska, nic mi się nie chce, to bedzie okropny dzień to tak właśnie będzie. A jeśli postanowimy, że dzień bedzie idany i że bedziemy miec dobry humor to gwarantuję wam, że nic tego nie zmieni.
Tym bardziej my polacy, mamy zdolnosci do ciaglego narzekania, a zycie jest takie krótkie.
Cieszę sie, że psychicznie już się lepiej czujesz. Z dnia na dzień bedzie coaraz lepiejaż w końcu zabraknie gumek
Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała gratulacje
co do progesteronu to w okreslibym dniu cyklu sa różne normy, powinnaś wszystkie mieć na wyniku z labo. Ja bym ten cykl odpuściła, organizm dużo przeszedł niech troche ochlonie a po @ do dziela! mówiłam Ci, że szynko wrócicie do starań
kamyla gratuluję mgr
soda, mocz traktowałabym jako zabawę podobnie jak chiński kalendarz
podobno da się wlasnie jak pisze WreszcieMama po tym wyrostku, słyszalam jeszcze że b. doświadczony lekarz da radę ocenić wg kości udowej ale ile w tym prawdy...
Nieśmiała, WreszcieMama, kamyla112 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
witam się i ja - wczoraj nie miałam nawet chwili by zajrzec
Nie badala mnie na wizytcie tylko wpisala wyniki badan - dobre sa i dala zwolnienie:) badala mnie recznie i wszystko ok kolejna wizyta 14 listopada
mlodego cos zaczyna brac cala noc nie spal mial katar a dzis doszedl kaszel - kurde jeszcze tego brakowalo - jestem wymordowana nie spalam cala noc -
sylwia1985 wrote:witam się i ja - wczoraj nie miałam nawet chwili by zajrzec
Nie badala mnie na wizytcie tylko wpisala wyniki badan - dobre sa i dala zwolnienie:) badala mnie recznie i wszystko ok kolejna wizyta 14 listopada
mlodego cos zaczyna brac cala noc nie spal mial katar a dzis doszedl kaszel - kurde jeszcze tego brakowalo - jestem wymordowana nie spalam cala noc
Moj maly tez od wczoraj z katarem. Nic mu nie bylo wczoraj rano wstal i od razu katar ale na szczęście nic innego mu nie dolega, podaje mu neosine mam nadzieje ze zapobiegnie powazniejszej infekcji.
Wrozenie z tej sody tak jak z obraczki czy ten kalendarz chinski tez traktuje jako zabawe, jednakze z ta obraczka czesto sie sprawdza;-)toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUska, Aleksandra przez was zwariuje i będę razem z teściami pić kawę patrząc się w sufit ha ha. Zawsze lubiłam wróżby. Oczywiście już zrobiłam i wasze no więc... soda zwrot reakcji .. pH 6.5 co by wskazywało tak jak obrączka na córeczkę
a przy okazji wyjełam wyniki z 1 ciaxy i tam pH moczu wszędzie było 7....
Nieśmiała jak ty już tryskasz optymizmem! Super! Działaj i wracaj tu do nas nawet z terminem na sierpień
Gratuluję dzue2cztny magistrów!Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MEGI81 wrote:Hope_ wrote:MEGI a gdzie pytanie?
Piszę z telefonu i coś mi się zawiesiło i nie ma części wiadomości.
Chciałam zapytać czy wiecie coś na ten temat?
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web wpisz pl, tu lista lekarzy którzy posiadają taki certyfikatWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 16:32
WreszcieMama lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:Ja odebralam wyniki. Ph mam 5,5 to juz chyba taka konkretna baba ?
Ogolnie wyniki srednie i morfologia i siki
Przeciwcial z grupy krwi nie ma siec to chyba git bo my mamy ten konfilkt jakis.GoNia1979 lubi tę wiadomość