MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHope_ wrote:sprawdziłam wyniki z pierwszej ciąży PH 5,5 - to niby córka?
SYNA MAM! To u mnie chyba wszystko na odwrót
mój tez certyfikatu nie ma i kazał iśc zrobić u fachowca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:Nie znam testu z soda :o
zyrcia, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
hej, gratuluje wam badan
ja tez jestem po. tutaj nie mowia jaka jest przeziernosc karkowa tylko mowia, ze jest ok, albo nie. na razie powiedziala, ze wyglada, ze wszystko jest dobrze. wyniki testu chyba "pappa" beda jutro.
teraz sie zastanawiam na prenatalnymi...beda dodatkowo platne, ale chyba zrobie jej po to, zeby sie uspokoic.
a tak w ogole to najprawdopodobniej chlopczyk!!! z tych wszystkich kalendarzy chinskich, przytulanek przed owulacja (nie staralismy sie w tym cyklu, bo jeszcze nie mialam zielonego swiatla od endokrynologa) i innych wrozb wychodzila dziewczynka i tak sie juz troche na nia nastawilam...
ale bardzo sie ciesze, bo moj maluch robil fikolki, machal lapkami, kopal i widac, ze chyba mu tam dobrze
pozdrawiam wszystkie majowe mamy
sylwucha89, blubka, zastrzeŻona, monika_89, Madu1611, toska_88, Mabelle, Maniuś, Rudzik lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Oooo Gonią jak fajnie. To moze i ja 11t4d sie czegos dowiem co do płci
kolezanka z forum co ma dziewczynę tez miała bzykanko dwa dni przed owu i w dzien owu tak my:)
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane.
Ja mam mega smutny tydzien i nie ze wzgledu na ciaze. Co do ciazy to ide jutro do gin. Jutro widze duzo wizyt. Tak wiec bede czekac na wiesci
Widze ze duzo sie tu dzieje a ja wcale sie nie udzielam bo nie mam sily na nic ale caly czas Was czytam. I gratuluje wszystkim dobrych wiesciciesze sie Waszym szczesciem.
A teraz przejde do pytania. Troche smutnych wiesci tu przyniose. A mianowicie. W poniedzialek zmarl moj wujek. I mam pytanie. Czy slyszalyscie o jakims zabobonie ze kobieta w ciazy nie moze isc na pogrzeb?
Przepraszam za smutny temat. -
Kobiety nie dam rady nadrobić wszystkich stron.
U mnie niestety stwierdzono cukrzycę ciążowa. Więc dieta mnie czeka i wizyta u diabetologa.
Z tych chińskich wychodzi mi z pierwszych dwoch dziewczyna z trzeciego chłopiec hmmm
Trzymam kciuki już za jutrzejsze wizyty bo wiem że trochę ich będzie -
Millciaa wrote:Witajcie kochane.
Ja mam mega smutny tydzien i nie ze wzgledu na ciaze. Co do ciazy to ide jutro do gin. Jutro widze duzo wizyt. Tak wiec bede czekac na wiesci
Widze ze duzo sie tu dzieje a ja wcale sie nie udzielam bo nie mam sily na nic ale caly czas Was czytam. I gratuluje wszystkim dobrych wiesciciesze sie Waszym szczesciem.
A teraz przejde do pytania. Troche smutnych wiesci tu przyniose. A mianowicie. W poniedzialek zmarl moj wujek. I mam pytanie. Czy slyszalyscie o jakims zabobonie ze kobieta w ciazy nie moze isc na pogrzeb?
Przepraszam za smutny temat.