MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mabelle wrote:Ja mam prenatalne w piątek o 10.20
może masz na tą samą
Mabelle lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
No ja że staroci to wiele nie mam... Jeden kocyk po mbie i Lego moje i siory które już młody przejął... A dla Maleństwa to sama nie wiem co mam z ubranek po Stasiu. Mam popakowane rozmiarami i muszę przejrzeć. Z większych rzeczy to mam łóżeczko z przewijakiem które zamienia się w tapczan z komódką, rozmiar 120-150/80 wiec starczy na parę lat. Stachu przestał w nim spać ze 2 lata temu.. mam też nianie elektroniczne, monitor oddechu, fotelik do karmienia, laktator, mnóstwo zabawek, mate edukacyjną, karuzele nad łóżeczko, wanienke... Trochę tego jest... Fotelik i wózek muszę na pewno kupić... Ale czasu jeszcze sporo więc pomyśle o tym w szóstym miesiącu...
-
misia lekkie przekroczenie na czczo i po 2h nie jest źle, wbrew pozorom dieta curzycowej mamy nie jest taka zła, mogę Ci powysyłać parę rzeczy na pw, na fb jest grupa cukrzyca ciążowa i w dokumentach grupy sporo sporo materiałów.
na początek wyeliminuj całkiem nabiał z pierwszego śniadania, jedz co 3h (może być coś małego) i poszukaj na necie produktów z niskim indeksem glikemicznym.
http://slodkiemamy.edu.pl/ tu też zajrzyj
wreszcieMama ciesze sie ze wyniki dobreno i super ze macie pierwsze ubranko
Julita czad! mój gdzieś przepadłMisia 69, WreszcieMama lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Misia 69 wrote:Monika 89
Dziękuję kochana za info. Już wysłałam zaproszenie do grupy na fb.13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Znowu byłam ba pogotowiu
chwile po tym hak wkleilam tu linja z lozeczkiem wyoadl ze mnie skrzep a potem krwawienie... cz2kanie w stresie na izbie, ale wszystko dobrze. Prawsopodobnie krwiak, ale jyz nie ma po nim sladu. W czwartek nam prenatalne i w ponuedzialek tez. Od tej ilości ulg w ciągu tygodnia dziecko mi chyba zacznie świecić na zielono
Uszczesliwiona, toska_88, Arwi lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Właśnie się dowiedziałam, źe koleżanka która mieszka w Holandii urodziła drugiego synka! Chłopiec waży prawie 4,5 kilo a ona urodzila...w domu
Podobno w Holandii to bardzo częsta praktyka
Napisała, że trzy bóle parte i Maluch na świecie
Kofeina, faktycznie w Holandii często rodzi się w domu? -
nick nieaktualnyJulita ten pojazd może mieć już żółte tablice
antyk po całości ale takie rzeczy są bezcenne!
Spirit ważne że dzięki temu usg mogą cie uspokoić nic się tym nie martw znam takie ci cała ciążę co tydzień latały. Psy tak sobie dzisiaj z mężem o imionach gawedzilismy i w sumie nie bardzo mi pasuje ten Fabian... ja bym chciała Tymona ale on staje murem że nie i koniec. Chyba w razie syna będzie Alan
Wróżka Kleopatra cos milczy hej hej! Odpalaj kule wołaj kota bo czekamy na przepowiednie płci u kofeiny !!
Idę spać bo jutro ciężki dzień. Rano ortopeda a później stara Młoda para przyjeżdża . Dobranoc mamuśki udanych wizyt jutro i spokojnych nocy.WreszcieMama, Mabelle, Moniqaaa lubią tę wiadomość