MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta ja się nigdy z czymś takim nie spotkałam. Zawsze l4 się wozi do szefa a on to podaje dalej bo przeciez szef też musi mieć potwierdzenie że jesteś na zwolnieniu. Ale ja zawsze pracowałam w małych firmach. Mój mąż ma warsztat i też zawsze jemu dają l4 a jego ksiegowa do zusu. Inaczej pewnie w dużych firmach
-
Mój pediatra mówi że bez sensu badania bo robaki są różne i mają okresy remisji itp. Profilaktycznie raz do roku podaję i tyle.
Marta ja zawsze do zakładu pracy zanoszę ale mamy powyżej 50 pracowników. Super że ok po badaniuGoNia1979 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny na l4 macie lub miałyście kontrole z Zusu albo wezwanie na stawienie się do nich przed komisję ? ja się obawaim bo dostałam na 3 tygodnie a wiem że na dzialalnosci sie bardziej czepiaja i obawaim sie ze mnie wezwa i cofna l4 albo napisza ze zdolna do pracy i ze mam pracowac
-
nick nieaktualnyBadania trwalo 1,5h. Czuje ze urodze kolejnego diabla bo sie non stop ruszalo.
Wszystko idealnie i kosc nosowa i NT ryzyko wszystkich trzeh trisomii 1:20000 wiec pappa juz nie robimy. Wg usg wymiary odpowiadaja na 13t1d.
Na 90% chlopak. Rycze od wizyty nie umialam nic tu napisac.
Od razu uprzedzam zebyscie mnie nie zjechaly. Wiem ze nie jedna kobieta cieszylaby sie zeby moec w ogole dziecko, ja sie ciesze ze bedzie drugi syn ale strasznie marzylam i liczylam ze to corka. Jestem zawiedzio a i musze to jakos przetrawic. Ciesze sie ze zdrowe ale nie wyobrazam sobie nadal dzielic milosc na dwoch chlopcow. Ludze sie ze jeszcze to 10% szansy zostalo. Dowiem sie 2.12.
Imienia nie mamy i nie dojdziemy do porozumienia niestetytoska_88, sylwia1985, GoNia1979, Kleopatra, blubka, Hope_, Maniuś, Uska, Mabelle, Moniqaaa, monika_89, zastrzeŻona, marie_marie22, sylwucha89, Rudzik, Klaudia N., ag194, bezimienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia ja jestem i bylam w pierwszej ciazy na dzialanosci.
Mialam kontrole 3 razy. Te szmaty przylazly nawet w 9 mcu zostawiajac kartke ze mam 3 dni na wyjasnienia czmeu nie bylo mnie w domu mimo tego ze zwolnienie chodzace. Na szczescie wystarczy im odpisac zw soe bylo z psem; na zakupach, na spacerze gdziekolwiek i z glowy. -
nick nieaktualnyZyrcia ja ci powiem tak... ja też marzę o córce ale jak pomyślę przyszłościowo to wolałabym 2 syna bo mężczyźni mają łatwiej w życiu. Pokochasz 2 tak jak pierwszego mam nadzieję że się nie gniewasz że ci wykrakalam tego syna ale za kilkanaście lat będziesz mega szczęśliwa że masz chlipcow:-) nastaw się emocjonalnie na synka jak będzie córka hto mile zaskoczenie ale żeby nie było przy synku depresji bo największą radość ze zdrowe.
blubka, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po prenatalnycj, kość nosowa jest, nt 1,5, wszystko cacy. Prawdopodobnie chłopak, intuicję mam najwyraźniej do zupy
Kleopatra, julita, toska_88, mon!ta^, blubka, Demsik, Hope_, Espera, Maniuś, Uska, Mabelle, Madu1611, monika_89, Arwi, zastrzeŻona, Misia 69, marie_marie22, sylwucha89, Rudzik, Klaudia N., Breezee, ag194, rybka33 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam na pociechę że moi chłopcy się super dogadują. bardzo kochają, razem bawią, śpią, biją się itp. Niesamowicie za sobą tęsknią. Zobaczycie że rodzeństwo to najlepsze co można dać dziecku
Zyrcia cieszę się że maluch zdrowy
Dobrze że jutro piątek, wykończona jestem -
Kiedyś pisałam,że mi wszystko jedno co będzie bo mam parkę ale.... moja 11-letnia córka marzy o siostrze. Nie powie mi tego w prost ale ja wiem. Więc dla niej chciałabym aby to była dziewczynka. Brata kocha ponad wszystko ale pewnie chce zobaczyć jak to jest mieć siostrę. No i właśnie przez to nastawiłam się już trochę na córkę ale się nie martwię bo w drugiej ciąży nie wyobrażałam sobie mieć synka a teraz jest całym moim światem ( to znaczy połową
)
-
nick nieaktualny