MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:Ale to inny lekarz niż zawsze? jak tak to Twój Ci powie na wizycie
-
mon!ta^ wrote:Ja mam detektor ale nie pamiętam jakiej firmy siostra mi kupiła w poprzedniej ciąży. a jeszcze nie używałam.
DEWA a nie możesz sobie zrobić prywatnie? Jeśli się nieciwrpliwisz. -
Ahahaha były właśnie u nas dzieciaczki- przeslodkie 3,4,5 letnie bachorki w przebraniach. Dalismy im kg cukierków i mam taki zaciesz, ze nasze tez kiedyś takie będzie:) slodziaczki takie
jeeejcia ja nawet w halloween płacze ze wzruszenia:D
Qasha, tylko nie panikuj jak nie znajdziesz.poprosił jak cos żeby ktoś za Ciebie poszukał, na spokojnie. I nad spojeniem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 19:31
blubka lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Wlasnie mialam juz pytac co z tym detektorem
Ja tu sie wierce z nerwow o Twojego bejbika wiec od razu jak znajdziesz to napisz... Prosze :*
I pamietaj zeby niziutko prawie nad samym spojeniem szukac i nie tak na plasko tylko delikatnie pod katem
Aaaa i napisz tez od razu jak tam plamienie, czy juz potem nic sie nie dzialo...
Buziaki:)i chyba się wiercił
Raz nawet chyba słyszeliśmy kopniaka pt. "Matka skończ"
A plamienie... chyba już nie ma. Lekko na brązowo brudzę, ale to muszę papier lub chusteczkę tak ociupinkę włożyć do środka, więc staram się tego nie robić.
1000 razy spokojniejsza jestem. Kazałam mamie schować detektor, będziemy go używać tylko w razie wypadku.
ag194, Espera, toska_88, WreszcieMama, dewa, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
W instrukcji jest napisane, żeby dokonywać pomiaru przez 15sek, ale to niewykonalne. Co chwilę znika, myśmy max z 10 sekund słyszeli
Ale zasuwało zbyt szybko jak na moke tętnice więc jestem na 99% pewna, że to duży mały człowiek
Espera, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
To moje jakieś spokojniejsze jest-2 minuty mogę posłuchać spokojnie, raz dalej słychać, raz bliżej, wiec się ćwierci lekko:D
Qasha, skoro chcesz używać w razie ,,w,, to życzę żebyś juz nie musiała go wyciagac. I plamienia okropne maja iść precz.
WreszcieMama u Ciebie juz bez plamien mam nadzieje?WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegi no proszę mówiłam że syn!!!!
kurde ciekawe ile jeszcze się sprawdzi
Qasha fajnie za znalazłaś sposób na uspokojenie:-) ag tylko nie przęsadzaj z tym detektorem bo to nie jest zbyt naturalne:-)
Ja dbam o swoją dietę i znowu pizza z masą sosu czosnkowego!!!WreszcieMama, Rudzik, Hope_, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
Toska, ja z tego szczęścia dziś zjadłam 3 kawałki pizzy z pizza hut... Od miesiąca za mną chodziła i dziś postanowiłam zgrzeszyc po badaniach ... Pyszna była... Jeszcze sernik by się przydał...
WreszcieMama, toska_88, Hope_ lubią tę wiadomość