MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już żyje jutrem
i wizytą
Na cmentarzu masakra, błota po kolana. Slizgalismy się bo to na górce, Wiki polecial. Hehe. Pochodzilismy trochę i do domku. Teraz chlopaki w kąpieli
Współczuję tych wymiotiw i plamien. Jeszcze trochę dziewczyny! -
missdiss musisz opanować strach, podobono bardzo ciężko zarazic się toxo więc spokojnie. Przed Tobą 6mc, chcesz stresować bąbla tyle czasu? Pomyśl, że on też odczuwa Twój niepokój
julita jeszcze tylko 2/3 tygodnie złego samopoczucia, najgorsze za Tobą
sylwia olej ojca, nie warto się denerwować, inna mentalność i chyba nic już z tym nie da się zrobić
misia nie szalej z tą dietą bo takie spadki cukry też nie są dobre! Ogólnie nie miałaś złych wyników więc nie musisz stosować restrykcyjnej diety, ważne żeby po posiłach zmieścić się do 120, z czasem cukier może bardziej skakac wtedy podkręć dietę
ag dla mnie na porodówce to była jeszcze abstarkcjaale łatwiej się wczuć w sytuację jak czuje sie ruchy dzidzi. Powiem Ci, że zkolejnym dzieckiem wcale nie jest lepiej, az dziwne że my na prawdę bęziemy mieć drugiego małego szoguna
Wy tu o złym samopoczuciu a ja wracam do żywych. Dzis nawet zjadłam schabowego, który od początku ciąży nie chciał przejśc mi przrz gardło i dałam radę zmienić Pauli pieluchę bez odruchu wymiotnego. witaj 2 trymestrze
idę wykąpac młodą, potem leki, wziewy i oklepywanie. Trzymajcie jutro rano kciuki żeby nas nie wysłali do szpitalaMisia 69, WreszcieMama, ag194 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ojj ruchów nie mogę się doczekać
Na yt są filmiki, jak dziecko fika po 30tc-aż babce brzucha mało nie rozerwało
Ja już wykąpana, głodna:D i z niecierpliwością wypatruję jutrzejszej 12.10
Błagam, niech pokaże, co ma między nogami! albo niech chociaż nic tam nie będzie, to nadzieja na dziewczynkę pozostanie:D mam nadzieję, że w razie czego mój przyszły syn tego nie przeczyta:D
Głupiejęale tak serio, to chcę tylko, żeby było zdrowe. Nic więcej się nie liczy tak naprawdę.
Sylwia soczek pij:)
Właśnie, melduję, że również zjadłam dziś mięcho!pyszny gulasz roboty narzeczonego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 19:31
Rudzik lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ja zjadlam salatke jarzynowa przez chwila
kurde nie podchodzi mi ani kawa ani herbatanie wiem co pić nie będę non stop wody
bo ileż można pić wodę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 19:43
-
fuu sok jabłkowy, nie lubię
za to śledź hm... wczoraj jadłam to mogę i dziś
ag moja nigdy nigdy tak nie fikała, malo w ogóle się ruszała w brzuchu a teraz pełno jej wszędziechoć fakt na yt niektóre filmy przerażają, jak obcy
ag194 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
ag194 wrote:Nie wiem, czy Wy też tak macie/miałyście w pierwszej ciąży. Ciężko mi sobie uzmysłowić, że w maju będzie z nami dziecko..Nie boję się odpowiedzialności, ale nie mogę w to uwierzyć..
Wyjęłaś mi to z ust
Dopiero w ostatnich dniach zaczyna do mnie docierać, że w maju będzie z nami dziecko - i nie ma odwrotu! Ale chyba jest tak, bo dopiero teraz zaczynam wierzyć, że tym razem wszystko będzie dobrze i że nie poronię. Oczywiście porównuje tę ciążę do poprzedniej i za 4 dni wypadnie ten dzień ciąży, w którym ostatnio zaczęły się plamienia, więc stracha mam dalej, ale ponieważ mam ciągle wieczorne mdłości, wielkie cyce, brodawki mi się powiększyły i brzuch jest wielgachny, to kurczę, będzie dobrze!
Qasha też pisała, że dopiero do niej dociera, że jest w ciążyDziwne jesteśmy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 20:20
ag194 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Cześć dziewczyny, my dzisiaj z M cały dzień leżymy i chorujemy także nawet na grobach nie byłam
no ale wolałam nie ryzykować, bo padało non stop, najwyżej przejdę się jak mi będzie lepiej.
Też czekam na jutrzejszą wizytę i o dziwo w ogóle się nie stresuję, tylko zżera mnie ciekawość, może poznamy płeć, kto wietrzymam kciuki za Was jutro wizytujące i Wy trzymajcie za mnie
A i mam pytanie, czy orientujecie się czy mogę na gardło użyć tantum verde w sprayu? Bo niby czytałam, że można ale wolę się dopytać czy któraś z Was używała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 20:19
ag194, Maniuś lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
No ja też po pielgrzymce na cmentarz. Padalo, błoto... Ech...
Klaudia jak czytałam o Twojej kuzynce to czekałam czy na końcu nie pojawi się info że kłopoty zaczęły się pojawiać jak schudlas... I tak było... Zazdrosna aj szkoda epitetów... Głowa do gory, brzuch do przodu i uśmiech ma twarzy- to ja najbardziej zaboli
Dziewczynki kciukasy za jutro!!!ag194, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kamilutek, wydaje mi się, że jednak normalne:D Wszystko będzie dobrze:)
Ogólnie mam fazę myślenia, do kogo będzie podobne, czy będzie mądre, jak sobie w życiu będzie radzić. Jaką ja będę matką. Jak dziecko dobrze wychować- na dobrego człowieka, ale też takiego, żeby nie dostał w tyłek od życia. Tyle pytań, wszystko przed nami.. -
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Ag194 też mam podobne myślenie:do kogo będzie podobne z wyglądu czy z charakteru aż nie mogę się doczekać do końca ciąży by się tego dowiedzieć.Tyle pytań na razie bez odpowiedzi...
Ja też nie czuję się żebym była w ciąży,tylko brzuch to zdradza,jest już sporawy a to dopiero 12 tc. Chyba dotrze do mnie ten fakt gdy poczuję ruchy dziecka.
Współczuję tym które cały czas męczą mdłości czy wymioty lub plamienia-oby się to skończyło jak najszybciej.ag194, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Uska wrote:Hejka;-) Dewa moge wiedziec jaki masz termin ostatniej miesiaczki?? Pisalas ze zaczynasz 12 tydz od Om a z usg 9tyg 4dni to tak samo jak u mnie;-)
A Kropek zaskoczył koło 8 września, chyba
Kalendarz Belly pokazał mi dzisiaj 12 tydzień (11t0d) a suwaczek mam wg ostatniego usg. Wg OM termin 23 maj, wg lekarza 1 albo 2 czerwca
I tak się właśnie zastanawiam. 14.10 miał 0,91 mm a kolejną wizytę mam 15.11. Jestem baaaardzo ciekawa ile ta moja Rybka będzie miała "wzrostu"
A u Ciebie jak to z liczbami? Kiedy ostatnia miesiączka i badanie?
Jak duży był Maluch ostatnio? Kiedy wizyta?
Wiadomo, Szkrab Szkrabowi nie równy, każdy ma swoje tempoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 22:55
ggonia lubi tę wiadomość