MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Melduję że wróciliśmy szczęśliwie do domku...
Usypiam Młodego i zbieram się pomalutku na wizytę
Nie wiem kiedy będę na bieżąco, bo jestem na 470 stronie..
Kciukam za wizyty oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 10:04
Kleopatra, toska_88, sylwucha89, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
ale tak się źle czułam przez pierwszy trymestr, że nie byłam za bardzo w stanie pisać. W końcu wkraczamy w drugi trymestr i zaczyna się robić lepiej. We wtorek kolejna wizyta u gina, ciekawe czy będzie już widać płeć
Muszę ginowi wspomnieć, że miałam wrażenie niedawno, że mi się jakiś podskórniak zrobił na wardze sromowej, ale niebolesne, praktycznie nieodczuwalny, zaledwie "zgrubienie", które wyczuwalne było praktycznie przez 2-3 dni. Przed ciążą czasami miewałam takie i same znikało, mam nadzieję, że to nic... Na necie tylko straszą, bałabym się opryszczki, ale opryszczka to nie jest raczej. Normalnie bym tego nawet nie zauważyła.blubka, Kleopatra, WreszcieMama, sylwucha89, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra uzupełniłam wrozbowa tabelkę jakby coś się nie zgadzało to dajcie znać bo już metlik w głowie mam.
Kurcze ile ja się nawycieram moczu bo tym dziecku! Ok fajnie ze chodzi sam i się załatwia na kibel bo ma nakładkę ale na 10 razy 6 nie trafi pitolem do środka i wszystko olane! Grrr! Nawet jak go ubiore to owszem chodzi do WC ale ani nie wola ani nie umie ściągać gaci i siada i leje w gaciach a później zdziwiony że mokre. Masakra ile to cierpliwości trzeba. Dajcie m8 córkę! Przynajmniej miałaby dziurę pod sobąbiorę dzisiaj męża ze sobą bo nie mam wyjścia sama jeszcze w auto nie wsiadam z tym kolanem bo boję się że się zablokuje w trakcie jazdy bo nadal boli . Ale każe go zawołać tylko jeśli będzie przez brzuch . Inaczej nie bo to dla mnie zbyt intymne żeby patrzył i czulabym się źle. Ciekawe czy da mi l4 bo potrzebuje od dziś czy rano będę zmuszona zasuwac do ogólnego. Kto ma pierwszy dziś wizytę? Mi się śniło że już dziś p9wiedzyal że syn i było po marzeniach o Lilce:-)
Hope_, blubka, WreszcieMama, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy w 12 tygodniu !
Dziewczyny nie pisałam bo u mnie dużo się działo , kuzynka moja poroniła drugi raz w 8 tygodniu ciągle o niej myślałam ale nie chciałam jej odwiedzać i dołować swoim brzuszkiem i radością z ciąży.. przeczekam trochę by doszła do siebie.
A co do imion , my nazwaliśmy brzuszek synkiem ( jak będzie córcia to będzie niespodzianka) więc wczoraj proponowałam Meżowi imiona dla chłopca i.. oczywiście żadne mu sie nie podoba z tych co wymieniłam co podobają się mnie , jedynie przemawia do niego Aleksander ahh
Trzymam kciuki za wasze wizyty , ja jeszcze 13 dni tak poza tym rosnę -
nick nieaktualnydewa wrote:16 sierpnia
A Kropek zaskoczył koło 8 września, chyba
Kalendarz Belly pokazał mi dzisiaj 12 tydzień (11t0d) a suwaczek mam wg ostatniego usg. Wg OM termin 23 maj, wg lekarza 1 albo 2 czerwca
I tak się właśnie zastanawiam. 14.10 miał 0,91 mm a kolejną wizytę mam 15.11. Jestem baaaardzo ciekawa ile ta moja Rybka będzie miała "wzrostu"
A u Ciebie jak to z liczbami? Kiedy ostatnia miesiączka i badanie?
Jak duży był Maluch ostatnio? Kiedy wizyta?
Wiadomo, Szkrab Szkrabowi nie równy, każdy ma swoje tempo
Mój 4 Września
15.11 wizytujemy razem
-
Cześć laski!!
Ależ tu gwarno
Tak sobie ostatnio pisałyście o płci maluszków. No i były zdjęcia z usg, teorie nuba... a potem Tośka zaczęła przepowiadać Wam płeć na podstawie Waszego charakteru
I teraz tak mnie cholernie korci, żeby zapytać co pasuje do mojego charakteru, hm? Tosia, zapodaj cośbędzie siurek?
Ogólnie, to ciągle Was czytam, cieszę się Waszym szczęściem i Waszymi radościami.
Wsystkim Wam serdecznie kibicuję!! Żygajcie na zdrowie
Pozdrawiam<3ag194, blubka, Kleopatra, WreszcieMama, Uszczesliwiona, sylwucha89, monika_89, zastrzeŻona, mon!ta^, Madu1611, sylwia1985, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, chciałabym nieśmiało dołaczyć do Was
podczytuję od jakiegoś czasu ten temat, sama jestem już w 12tc ale ponieważ pierwsza ciąża pół roku temu zakończyła się poronieniem w 7tc wolałam nie zapeszać i poczekać zanim podzielę się tą radosną nowiną ze światem. Za tydzień mam usg prenatalne, mam nadzieję że wszystko będzie ok i będę mogła trochę odetchnąć bo na razie to jestem kłębkiem stresu i nerwów. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!
ag194, toska_88, Hope_, blubka, Kleopatra, Arwi, MEGI81, WreszcieMama, Uszczesliwiona, Breezee, sylwucha89, Camilia, monika_89, zastrzeŻona, mon!ta^, Madu1611, sylwia1985, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja chce juz sobotę !!! Chcę już zobaczyc maluszka :p w końcu prenatalne
ale watpie z moją lekarka powie coś o płci nawet jeśli coś zobaczy :p
ag194, blubka, WreszcieMama, monika_89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Hej koala, witaj w gronie majówek:)
ja właśnie zaliczyłam odruchy wymiotne ze stresu(uff, już nie przez mdłości)
Ja chyba nazwę Staś syna, a córkę Łucja:D mam nadzieję, że mi się już nie zmienią te imiona:p
Nieśmiała, nie, tylko nie rzyganie:D fajnie, że u Ciebie ok:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 10:46
Nieśmiała, Rudzik lubią tę wiadomość
-
koalaa wrote:Cześć Dziewczyny, chciałabym nieśmiało dołaczyć do Was
podczytuję od jakiegoś czasu ten temat, sama jestem już w 12tc ale ponieważ pierwsza ciąża pół roku temu zakończyła się poronieniem w 7tc wolałam nie zapeszać i poczekać zanim podzielę się tą radosną nowiną ze światem. Za tydzień mam usg prenatalne, mam nadzieję że wszystko będzie ok i będę mogła trochę odetchnąć bo na razie to jestem kłębkiem stresu i nerwów. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!
Cześć ! Zobaczysz uzależnisz się od naszego forumi pamiętaj tu tylko pozywtywne myślenie bo inaczej krzyczymy :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyNiesmiala do Ciebie pasuje mi tylko mała wrażliwa kobietka pozytywna jak mamusia a nie latający szogun z pindolem który sika wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba
Hope on na nocnik nie chce odkąd ma ta drabinę z nakladka na kibel. Fajna sprawa tylko żeby panował nad pytongiem albo wolał action zanim dokustykam za nim do WC do juz strażak w akcji i gasi mój entuzjazm:-)
Dla chłopca polecam Natan bądź Nataniel naprawdę fajne chłopaki:-)
Klaudia daj znać co u lekarza.
Witaj koala przeczucie mi mówi że u ciebie będzie syn
Forbidden zaraz wizyta CZEKAMY!!!!
KURDE czasami żałuję czy trochę nie za szybko się zdecydowałam na drugie... moje dziecko przechodzi samo siebie! On energii FULL a ja 0:-( a jak po mnie skacze to mnie kurwica bierze. Straszne nerwy mam w tej ciaxy pewnie będzie baba taka nerwowa i czepliwa. "-)Nieśmiała, MEGI81, Hope_, sylwucha89, Rudzik, monika_89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodziwiam dziewczyny które tak gmeraja i sprawdzają ta szyjke. Przecież to teraz tak ukrwione i delikatne że nawet od gmerania można krwawic. Ja tam paluchow nie wsadzam odkąd wiem o ciazy bo nie chce sobie stresu dodawać a szyjka nigdy nie jest według schematu ksiazkowego i nic nie da gmeranie i sprawdzanie u dr Google bo to tylko stres. Każda z nas jest inna i ciężko ocenić stan szyjki jeśli to pierwsza ciaza i nie wie się jaka powinna być w ciąży właśnie u danej osoby.
MEGI81, Hope_, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Tośka 3 latka to idealne różnica wieku,, wiem co mówię
koala witamy
Klaudia daj znać co i jak
Nieśmiała miło że zaglądaszBędziemy Ci wysyłały fliudki ciążowe jak już zaczniecie starania
ja mam wizytę dopiero o 18.15 więc pewnie będę mogła dać znać najszybciej o 19. Ale dzisiaj dużo wizyt więc to będzie dobry dzieńJak szłam rano do pracy to piękna tęcza była, taka wielka i kolorowa
toska_88, Nieśmiała, Hope_, sylwucha89, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Toska nigdy nie ma idealnego czasu na drugą, czy kolejną ciążę, zawsze nam się będzie wydawać,że za wcześnie, za późno a może wcale,chyba, chyba, chyba..... takie jesteśmy kobiety wątpiące. To jest ten czas na kolejnego potomka! nie ma się co wahać! zobaczysz jaka będziesz matka zorganizowana;-)inne będą ci zazdrościć
Moniqaaa, Madu1611 lubią tę wiadomość