MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziekuje za miłe przyjęcie :* toska_88 podoba mi się Twoje przeczucie
choć w sumie ani ja ani mąż nie mamy preferencji co do płci, byleby tylko zdrowy maluch
myślicie że za tydzień na prenatalnym ginka będzie mogła już potwierdzić płeć? :>
-
bbee wrote:Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
ale tak się źle czułam przez pierwszy trymestr, że nie byłam za bardzo w stanie pisać. W końcu wkraczamy w drugi trymestr i zaczyna się robić lepiej. We wtorek kolejna wizyta u gina, ciekawe czy będzie już widać płeć
Muszę ginowi wspomnieć, że miałam wrażenie niedawno, że mi się jakiś podskórniak zrobił na wardze sromowej, ale niebolesne, praktycznie nieodczuwalny, zaledwie "zgrubienie", które wyczuwalne było praktycznie przez 2-3 dni. Przed ciążą czasami miewałam takie i same znikało, mam nadzieję, że to nic... Na necie tylko straszą, bałabym się opryszczki, ale opryszczka to nie jest raczej. Normalnie bym tego nawet nie zauważyła.bbee lubi tę wiadomość
-
Witajcie.trzymam kciuki za wizytujace.daeac znac co i jak
Witaj koala,rozgosc sie:)
Moj synek w przedszkolu dzisiaj ma bal wszystkich świętych i przebralam go za papieza-poszedl sobie Jan Pawel II:)toska_88, sylwucha89, Kleopatra, Arwi, Madu1611, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Kleopatra wrote:Koala to zależy od lekarza, niektórzy nie chcą mówić tak wcześnie ale sporo dziewczyn od nas już zna przypuszczalną płeć
rozumiemw sumie ja chcę teraz tylko usłyszeć, że wszystko jest ok, płeć mnie aż tak nie ciekawi ale właśnie słyszałam, że czasem już na prenatalnych można ją określić
z resztą mojej koleżance mamie dwóch chłopców przy trzeciej ciąży lekarz do samego końca mówił, że będzie upragniona dziewczyna a urodził się trzeci chłopak
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
A dziewczyn5 bo powiecie ha taka wspólna listę wyprawkowa? Coś jak nasza tabelka zrby każda z nas mogła dodawać coś od siebie i żeby to było w 1 miejscu? pierworodki się doksztalca a dziecate nam pomogą to ofarnac:)) co Wy na to?
Ja sobie też nie sprawdzam nic, nawet temperatury na początku bo z tego mnie tak stres zjadła że masakra!MEGI81, Breezee, marie_marie22 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
MEGI81 wrote:Ja brałam pod uwagę imię Natan
ale mój Mąż uparcie twierdzi, że będzie Natalka
ogólnie to ostatnio była rozmowa o imionach i moja szwagierka coś komentowała i nie wytrzymałam i powiedziałam jej dobitnie, że jak będzie mi się podobało, to nazwę córkę Pizdolina a syna Spermeliusz i nic jej do tego, bo to tylko moja i Męża sprawa. Tak mnie wkurzyła, że nie wytrzymałam.
Madu1611 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny wszystko ok, jest nisko lozysko (powinno sie podniesc) i jest maly krwiaczek (tak jest kolejna do kolekcji jestem) zakaz sexu i nazot luteina
moj skarb jest starszy o 5 dni!wg om 10t6d wg usg 11t4d i ma 4,8 cm!
serducho 169/min
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/876a7b8ca8a3.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64c59bf475e4.jpgGoNia1979, Hope_, bbee, Breezee, julita, Espera, sylwucha89, Kleopatra, Demsik, WreszcieMama, Rudzik, toska_88, Kamilutek, marie_marie22, blubka, Uszczesliwiona, Agus26m, bezimienna, Camilia, Mabelle, Arwi, MEGI81, monika_89, mon!ta^, kamyla112, Madu1611, rybka33, zastrzeŻona, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Spirit wrote:A dziewczyn5 bo powiecie ha taka wspólna listę wyprawkowa? Coś jak nasza tabelka zrby każda z nas mogła dodawać coś od siebie i żeby to było w 1 miejscu? pierworodki się doksztalca a dziecate nam pomogą to ofarnac:)) co Wy na to?
-
powodzenia dla wizytujących! Ja czekam do soboty, a to już niedługo. Dzisiaj dostałam wyniki badan i wszystko lepiej niż myślałam. Cukier z 92 na 82. Leukocyty w moczu z 500 na 25 , zero bakterii, bez leków (chyba wcześniej musiałam źle pobrać) . Wątrobowe, pod względem kamieni w normie, czyli nie ma stanu zapalnego. Tarczyca TSH z 1,3 na 0,9. Najbardziej się ciesze ze nie mam cukrzycy.
Kleopatra, Camilia, Madu1611, zastrzeŻona, Maniuś lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
tez jestem za taka lista. Najlepiej byłoby podzielić na to co musi być w wyprawce i na to co się bardzo przydaje ale nie jest na 100% potrzebne
Rudzik lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Klaudia N. wrote:dziewczyny wszystko ok, jest nisko lozysko (powinno sie podniesc) i jest maly krwiaczek (tak jest kolejna do kolekcji jestem) zakaz sexu i nazot luteina
moj skarb jest starszy o 5 dni!wg om 10t6d wg usg 11t4d i ma 4,8 cm!
serducho 169/min
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/876a7b8ca8a3.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64c59bf475e4.jpg
Klaudia śliczny dzidziol a ty mamuska teraz odpoczywaj i sie nie seksuj ja swojego zobaczę po jutrze już nei moge sie doczekać..
Dziśmiałam chory sen śnila mi sie wizyta u mego gina tylko że to nieon mnie przyjął tylko jakis debil "lekarz" pogmerał mi tam a potem kazał leżec na kozetce bo on ma teraz innych pacjentów a to byli faceci.. siadali mi na brzuch a on im robił usg sisiorów.... prosiłam płakałam błagałam by zrobil mi usg bo strasznie boli mnie brzuch a on się ze mnie śmiał.. zerwałam sie zlana potem i nie mogłam zasnąc..
masakra jakaś!Breezee, blubka lubią tę wiadomość