MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWreszcieMama wrote:Dziewczyny potem Was nadrobię... Teraz w skrócie...
Aleksander jest Aleksandrem... Skoro trzeci lekarz to potwierdza... Podobno jest ewidentny siurek, z nuba też jest taki kąt że nie ma wątpliwosci... No coz...
No i ta szyjka nieszczesna... Podobno jest jak na razie w normie... W zaleznosci jak mierzyc to ma miedzy 3-3,5 cm i jest zamknieta dobrze... Bede miec to kontrolowane ale na razie mam sie nie martwic... Aczkolwiek oszczedny tryb zycia jak najbardziej... Glownie polegiwanie w lozeczku... No ale najwazniejsze ze nie ma bezposredniego zagrozenia uff. Nastepna wizyta za 5 tygodni dopiero ale mam sie za 3 tygodnie zglosic na dyzur mojego lekarza zeby podejrzal te szyjke i malucha.
Szczerze to już cię widzę po porodzie jak jesteś u pediatry 3 razy w tygodniu panikaro:-) poluzuj rajtuzy bo napewno będzie dobrze!blubka, WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope_ wrote:Toska - uwielbiam Cię! Trzeba stworzyć spis Twoich złotych myśli
blubka - uprzedzaj, że będzie mega śmiesznie - bo parsknęłam śmiechem do monitora
Tak w ogóle to przytyłam 2 kg w miesiąc!GoNia1979, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Tośka czytam te twoje teksty i leje ze śmiechu .. aaaa Lilka jest śliczna i wierz w nia do końca...
ja swoje kłaczory na głowie rzecz jasna ogarnęłam w zeszłym tygodniu bo żal dupe ściskał jak patrzyłam na siebie w lustrze.. a Bożenkę ogarnę w wieczornej kąpieli jutro wizyta uff w końcu .. juz nie moge sie doczekać..
ja ja Wam zazdroszczę że już podglądałyście swoje dzidziolki.. że czujecie smerania w brzuszku.. masakra ja juz sie nie moge doczekać, a męzulek co dzień rano dzwoni z trasy i pyta czy maleństwo daje spać mamusi i jak sie czuję..
Ach no i mdłości minęły tylko ten posmak w ustach i bolące cycory ... masakra ..a Mężuś się cieszy hehehetoska_88 lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:HA ha ha też miałam taka historie prywatna! Kiedyś za każdym goleniem tworzyłam jakiś wzorek
i tak którymś razem wycielam sobie strzałkę w dol i poszłam do gina a on do mnie
- dziękuję za wskazówki mysle że bym wiedział gdzie badaćha ha
Od tamtej pory kosze trawnik na zero bo i tak po omacku bo przez oponę w pasie ledwo widzę spojenie lonowe:-)
Uwielbiam ciebahaha
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
GoNia1979 wrote:Ach no i mdłości minęły tylko ten posmak w ustach i bolące cycory ... masakra ..a Mężuś się cieszy hehehe
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
bbee wrote:spróbuj pić coś zasadowego, odkwaszajacego organizm, mi pomaga ostatnio sok grapefruitowy, rozwadniany trochę, albo woda z cytryną. Piję od paru dni i jest zdecydowanie lepiej!
spróbuje ten sok może bo woda z cytryna odpada..mąż sie smieje że na gumy do zucia dla mnie nie zarobi hehehe..non stop miele paszczą jak krowa na pastwisku tylko w nocy jakos daje rade bez.
W ogóle w gre u mnie nie wchodza zadne słodzone napoje czy soki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 11:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
ja dzis lecę na pierwszą wizytę do diabetolga. Ciekawe co ciekawego mi powie na moje wyniki
madu jaaaa tylko 2 usg nie wyobrażam sobie
Zatrzeżona też słyszałam ten przesąd :p ja pierwsze poczylam w połudne a cc miałam z samego rana wiec pewnie dotyczny tylko SN
Kamilutek zastrzeżona dobrze pisze co do pracy. Ja byłam czynna zawodowo, weekendowo ciągle sie doszkalalam, jak nie studia to kursy, wiecznie poza domem a odkąd urodziła się Paula na prawdę dobrze mi w domu. Teraz mam czas dla niej, niedlgo dla rodzeństwa a potem wrócę do aktywności zawodowej z podówjną siłą i energią
Mabelle z pasteryzowanego mleka możesz jeść wszystkie sery, tak pleśniowe też
zyrcia współczuciapewnie sie czymś zatrułaś bidulko
koalaa skotro to ta sama lekarka to pogadaj z nią niech czasem jakeiś badania wypisze na nfz. mój gin też przyjmuje w ośrodku i żebym szła do diablo na nfz wypisal że byłam w ośrodku i tam dał mi skierowanie teoretycznei
marie_marie jak dobrze sie czujesz i nei ma przeciwwskazan to jedź ale rob częściej przystanki żeby nie ściskać brzuszka i nie zapomnij o adapterze do pasów
Qasha mój mąż absolutnie nie chciał dzieci rok po roku. i co?na spokojnie to przemyślał i sam stwierdził, ze to rozsądniejsze rozwiązanie, bo w końcu z pieluch w pieluchy łatwiej niż z samodzielnego w miarę 3/4latka znowu w pieluchy
WreszcieMama całkiem ładny wynik długości szyjkino i cieszę sie, że lepiej u Ciebie, odpoczywaj
tośka jesteś misztrzm
wizytującym życzę powodzenia !WreszcieMama, toska_88, Madu1611, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
toska_88 wrote:Klaudia mi wczoraj mierzył ciśnienie 30 min po kawie i było 100/60:-) jak mu powiedziałam że to i tak dobrze bo jestem po kawie to się śmiał że bez tej kawy to bym w ogóle nie doszła ale ja właśnie mam takie ciśnienie.
Jak ja mam 60 dolne to święto jestjeszcze przez to siedzenie w domu to taka jestem jakas spowolniona
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Ja dziś wszystko robie na raty.chwile cos pogrzebie i odpoczynek,chwile pogrzebie i odpoczynek.malz od rana na grzybach mam nadzieje ze go las nie wciagnal bo z sasiadka pojechal:)
toska_88 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Misia co się dzieje??
wiecie dziewczyny co?? jestem przerazona tym co trzeba do szpitala zabrać.. może śmieszne Wam się wydaje moje przerażenie ale ja rodziłam 14 lat temu więc takiej listy nie było.. teraz to nie torba potrzebna a WALIZAAAA !!! -
Misia 69 wrote:A więc jestem po wizycie u diabetologia. Niestety dostałam skierowanie do szpitala
wiec w nd muszę się wstawić w szpitalu ok 70km od mojej miejscowości.
Monia mam nadzieję ze i Ciebie lepsze wieści.toska_88 lubi tę wiadomość