MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zyrcia wrote:
Marie gdyby on byl tez taki slodki w zachowaniu to juz bylby ideala to szatan w skorze aniolka
O! widzę, że z moim B.by się dogadał!Słodziak słodziaszny i tyle
Super, że tyle dziś dobrych wieści z wizyt. Gratuluję! No i widziałam kilka pięknych zdjęć Waszych brzuszków. Zabawne jest to, że ile kobiet,tyle brzuszków. Każdy inny,oryginalny, jedyny w swoim rodzaju i co najważniejsze-najpiękniejszy na świecie!
Hope jak ja Cię rozumiem, smarkam, kicham, pchykam, kręgosłup naparza. Emerytura
Mój M.znowu jedzie na zagraniczne szkolenie. Mieliśmy jechać razem, ale Maluch plus drugi w brzuszku to już wyprawa hardcore. Także my jutro zmykamy na 2 albo 3 tyg.do najukochańszych Dziadków na świecie (dobrze jest mieć kogoś takiego, kto zawsze przygarnie). Problem jest tylko taki, że moja Mama świetnie gotuje, Tata mistrzosko piecze a tuż po powrocie wizyta u gin z ważeniem!
Mogę mieć problem z dostępem do neta, mam nadzieję, że jednak od czasu do czasu uda się Was poczytać. Moj fon jest jakiś nawiedzony,bo o ile poczytać jeszcze się uda tak zalogować już nie a co za tym idzie z pisania też niciAle będę kombinować.
Trzymajcie się ciepło, nie chorujcie, rośnijcie zdrowo!Ja będę w krzakach, a jak zdobędę nowego fona, który będzie chciał współpracować to się pokażę!
Aniołek * 16.02.2016 -
a to mój Brzunio, 14t+1d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 23:29
sylwucha89, blubka, ag194, bbee, Uska, Breezee, toska_88, bezimienna, Maniuś, Arwi, Hope_, GoNia1979, monika_89, Camilia, Agus26m lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
Dzień dobry
Mój syn jeszcze śpi co jest nieprawdopodobne a ja rozkozkoszuję się ciszą i słodkim lenistwemdzisiaj jedziemy do babci bo mąż oczywiście w pracy więc nie będę znowu cały dzień siedziała sama.
Zyrcia a jak rozmiarowo? Bo np z Reserved młody nosi teraz kurtkę na 92 ale z hm 86 bo w 92 pływa
Życzę Wam cudownego dnia bez mdłości i wymiotów:)!! -
nick nieaktualnySylwucha hmm i z endo i zary ma na 92. Z zary jest idealna a z endo troszke przyduza ale po prostu jest dluzsza. Nikos jest mldoszy troche a Leon do tych najmniekszych tez nie nalezy woec ja bym wziela na 86, za mala na pewno nie bedzie, w rekawach sa sciagacze wiec za dlugoe niw beda, w ogole kurtka w sdodku ma sciagaczw wiec mozna ja teoche posciskac.
Z reserved kurtko zadnej nie mamy wiec nie porownam, spodnie 92 z reserved na nim wisza ale wiadomo co ciuch to inny rozmiar. No a 92 jest niby endo od dwoch lat wiec moze dlatego na mojego klopsa troche luznasylwucha89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaj znac jak dojdzie czy dobra
)
U nas juz chyba kryzys zazegnanyczuje sie niezle wiec wybywam wydac troche hajsow z zusu
Leo wstal przed 8 wiec to swieto narodowewyglada na zdrowego.
Hmm a czy ja dzis nie zaczynam 15 tc ?sylwucha89, Maniuś, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Hej laski,ja juz nie pamietam jak to bylo z takimi malymi ciuchami.moj to juz nosi 128 a kopytko 34!szesciolatek.maz sie smieje ze dlugi jak miesiac a chudy jak wyplata:)
Cos tu na forum wirusik wymiotny.zyrcia dobrze ze poszedl precz.quasha a ty jak tam?
Ja dziewczynki kazdy kat mam wysprzatany na cito.zostaly tylko szafki w kuchni w srodku i finish.
Macie malutkie dzieci,ale gdyby ktoras miala naklejki z biedrony to ja chetnie:)maly mi zyc nie daje.
Czy wy tez macie dalej rakie tkliwe piersi?moje sutki nadal bardzo wrazliwe:)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Witam;-)
Demsik u mnie sutki masakra, bola przy lekkim dotyku...
Toska moj syn mial prawie 3 lata i mowil po swojemu, od kiedy poszedl do przedszkola mowa mu szybko puscila w pare miesięcy od pojscia do przedszkola mowil calymi zdaniami;-)
Za to mial niecale 2 lata jak przestał chodzic w pieluchach u nas to odpieluchowywanie trwalo 2miesiace;-)toska_88 lubi tę wiadomość
-
zyrcia, super że już jest lepiej! kurteczka super
brzuszki macie śliczne dziewczyny, mój też się troszkę uwypuklił, chociaż w sumie to ledwo co tam jeszcze widać, jakby mi się oponka zaczęła robić
Współczuję dalej rzygającymjakieś fatum? mi się jeszcze udaje unikać, a kręci nie raz tak, że cudem... najgorsza jest zgaga w tym momencie, ale zasadowe żarcie bardzo pomaga i ten nieszczęsny sok grapefruitowy, chociaż się boję czy nie ma za dużo witaminy A
Co do seksów, to ja tak średnio mam ochotę, ale mój mąż ciągle za mną łazi, więcej niż przed ciążą... odkleić się ode mnie nie może.
Miłego weekendu! -
bezimienna wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1332bf2f047e.jpg
Mój brzusio wygląda już tak 14w4d
Po dniu wymiotowania poszłam za namową mojego męża na spacer i o niebo lepiej mi jest...
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Na 13ta mam prenatalne. Trzymajcie kciuki.
toska_88, mon!ta^, bbee, julita, marie_marie22, Misia 69, Mabelle, Demsik, Rudzik, Maniuś, Arwi, WreszcieMama, sylwucha89, GoNia1979, Kleopatra, monika_89, Madu1611, Camilia lubią tę wiadomość
Uska wrote:Breezee trzymamy kciuki, powodzenia;-) ja mam prenatalne juz we wtorek:-)
Breezee, trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 10:21
Breezee lubi tę wiadomość
-
Uska wrote:Breezee trzymamy kciuki, powodzenia;-) ja mam prenatalne juz we wtorek:-)
Kurcze mdlosci mi wrocily... Od paru dni mnie muli a juz bylo tak Dobrze, juz 12 tydzien powinno przejsc...
Dziewczyny, wczoraj z tej euforii zapomniałam powiedziec Wam, że moja gin powiedziała, że mam łożysko nisko osadzone. Póki co mam się tym nie martwić, że może jeszcze dobrze się ułoży. Dziś chcemy jechać ok 130 km autem. Czy mam nie jechać? Schiza mnie juz załpała. Wczoraj w radości oglądałam zdjęcia maluszka, a dopiero wieczorem przypomniałam o tym łożysku i zaczęłam sobie przeglądać na necie i dzisiaj też i się przestraszyłam... Radzicie mi spokojnie jechać dzisiaj czy lepiej zostać?