X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag194, hahahahah metoda na wilka wymiata :D

ag194, Mabelle, rybka33 lubią tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ag194 wrote:
    Monika ja również chętnie przyjmę, bo mogę a mi się nie chce:) pomyślcie, jaki seks będziecie wszystkie mieć po takiej abstynencji!
    Tośka, kuźwa, Ty zbereźniku!
    a props to podczytałam czerwcówki z nudów i jedna dziewczyna pisała o pozycji ,,na wilka'':D facet leży obok i wyje:)aż się oplułam mlekiem jak to przeczytałam :D

Edit. Widziałyście reklamę T-mobile?? świąteczna reklama już!! a dziś w Gdańsku była lekka zamieć śnieżna:D
    Zycie kochana życie:-) jednak nie liczyłabym na miejscu mojego męża na rewolucję seksualne po porodzie bo cel będzie osiągnięty a wyczerpanie przez najbliższe lata maksymalne- od razu widać że pierwsza ciaza skoro myślisz o super sex ekscesach ha ha ja odkąd jest dziecko to wieczorem chodzę spać razem z nim bo już żyć mi się nie chce a co dopiero seks. Nieraz się śmieje że może libido się obudzi jak jemu już nie drygnie to wtedy on będzie z językiem na brodzie chodził:-):-)

ag194, Hope_, WreszcieMama lubią tę wiadomość

• blubka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 23:52

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha jaki odezw :D bierzcie, obdzielę wszystkie :P liczę że za 2 tyg gin pozwoli na coś bo jak maż poczuje jak się rusza dziecko to mam już "po ptokach". Włączy mu się pewnie blokada jak za pierwszym razem :P

za to fakt po porodzie jest fajnie, po takiej abstynencji nawet wiecej niż fajnie ;) jak bylam w połogu i mąż mi się w końcu odblokował to tylko chodził i mnie zaczepiał, prawie jak w pierwzych fazach zwiazku :P my tam siły na seks mieliśmy :P

toska syn kuzyna nie mówił praktycznie nic do 3rż, a sąsiadów do 6rż mało co, pojedyńcze słowa. Teraz wszystko w normie, wyrobili się ;)

toska_88 lubi tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to żeś mnie blubka pocieszyla heh jak zacznie z powrotem robić pod siebie to ja się zalamie. Ale w sumie z gadaniem już id wielu osób słyszałam że z dnia na dzień. Czekam dalej. w maju nie będzie już sam to jak nie powie co chce to się nie doczeka:-)
    2 dzień boli mnie głowa. Usta popękane aż krew leci. a 15 km ode mnie spadł już śnieg. No masakra

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:46

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On cis tam sobie mówi. Tata, pa, mniam, mleko, ide , tir itp i końcówki wyrazów np ktoś mówi do widzenia to on mówi nia:-
    Prawdziwy chłop- leniwy. Do 6 r ż to już bym chyba wszystkich specjalistów objezdzila to już za długo. Ja myślę że w przedszkolu się rozkręci jak pójdzie we wrześniu. Tak to rozumie wszystko. I strasznie naśladuje wszystko.
    Monika ty siły na seks miałaś bo tego co czytam to mąż ci dużo pomaga w domu a mój wielki macho ogranicza się tylko do zarabiania pieniędzy także wszystko jest tylko na mojej głowie. :-( Ale są i dobre strony bo czasem jak coś ode mnie chce to sili się na prezrnty:-)

• ag194 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no mój to mógłby cały czas, teraz jak w ciąży jestem to z językiem na wierzchu chodzi jak na mnie patrzy:) zachowuje się jak przed naszym pierwszym razem hahaha
    nie no, ale wiem, że z dzieckiem to już sobie nie pobaraszkujemy, kiedy chcemy:)
    ale i tak nie mogę się doczekać aż nam małe zaprzątnie świat
    Wiecie co-dziecko tak scala ludzi, nigdy nie czułam większej więzi z narzeczonym, niż teraz. To jest niesamowite.

toska_88, Rudzik, bbee lubią tę wiadomość

3i49df9hp36s3hdx.png
    20170812050113.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

toska_88, monika_89 lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska to fakt nie mogę na to narzekać. jak byłam w połogu to w sumie tylko karmiłam i zajmowałam się dzieckiem, w przerwach spałam a mąż zajmował się domem i mnie wyganiał do salonu odpoczywać bo połóg.
    Teraz pracuje po 11 godzin dziennie ale w miarę możliwości pomaga w domu. Tyle że ja jeszcze przed ślubem mu powtarzałam, że nie ma kobiera=dom facet=kasa. Nie te czasy :P on wychowany byl inaczej, teściowa wszystko mu podtykała pod nos ale udało mi sie go przerobić a i teściowa mnie chwali że jakim cudem on u nas wszystko a w rodzinnym nigdy nic :P
    mój też czasem zaskoczy mnie miłym prezentem ale aktualnie większość kasy ciśniemy w budowę więc nie liczę na niespodzianki jakieś :P

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ag194 lubi tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też słabo z libido. Praca, dzieci, dodatkowe zajęcia dzieci i wieczorami padam jak kawka. Mąż zachwycony nie jest. We wtorek go podniecilo usg dopochwowe, haha ;)
    Idę młodego kłaść.
    Hope Preis 300 zł. Ag a ile Doering kasuje?

Hope_ lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_ wrote:
    Toska dzieciaki ponoć się rozwijają "niesymetrycznie" jak jakies jest np ruchowo mega sprawne to z gadaniem gorzej :P mój to przed 2 urodzinami już nawijał dość dużo normalnym językiem do 3 wyrazowych zdań, w lipcu całe zdania klepał, tylko w żeńskiej osobie (np mamo ale ja chciałAm picieeee"), a teraz to nie pamiętam kiedy składa takie zdania i skąd słowa bierze, np dzisiaj leci do mnie i skarży "mamooo bo tata to mnie zdenerwował!" leci zaraz do męża "tato mama powiedziała, że masz mnie nie denerwować!" itp :)
    będziesz marzyła, żeby mieć chwilę ciszy potem mówię Ci!
    i na pocieszenie u nas rozwój mowy nie pociągnął uwstecznienia z sikaniem :D
    No właśnie manualnie to on mnie zadziwia! Żywy energiczny wszystko naśladuje opanował już elektronikę w domu , nastawia pranie , włącza zmywarkę sprzata naprawdę bardzo kumaty. Wszystkie czynności naśladuje oprócz mowy. Nie ale fajnie ze pocieszylyscie:-)

Camilia lubi tę wiadomość

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

monika_89, toska_88, WreszcieMama, Arwi, Mabelle, ag194, sylwucha89, Madu1611, Breezee, Maniuś, Klaudia N. lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogladacie 'taniec z gwiazdami'?

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, nie lubię tego :P

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_ wrote:
    a ruchowo toska to u nas mega wolno szło, usiadł jak miał 11mc, raczkować zaczął jak miał 13mc, a był stymulowany i rehabilitowany. także wiesz- równowaga musi być :) Patrząc po dzieciach znajomych to dzieci mega różnie zaczęły mówić, większość zdania zaczęła składać jednak koło 3 roku życia jeśli chodzi o chłopców :)

Ja pamiętam np bilans 2latka:
    "czy dziecko potrafi powiedzieć mama i tata"
    "czy dziecko wydaje dzwiękonaśladowcze odgłosy np auta"
    "czy..."
    a Jasiu: "Mamo ja tu już nie chcę być, możemy iść?"
    Pani doktor skończyła zadawać pytania ;)
    No może masz rację. Mój Mial 9 m jak raczkowal 13 m jak chodził sam . Siedział sam już mając 5 miesięcy. Czekamy dalej a niedługo zaczniemy od nowa:-)

• WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 17:58

zem3o7esxha3u0v7.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 17:58

julita lubi tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ