X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag194, hahahahah metoda na wilka wymiata :D

ag194, Mabelle, rybka33 lubią tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ag194 wrote:
    Monika ja również chętnie przyjmę, bo mogę a mi się nie chce:) pomyślcie, jaki seks będziecie wszystkie mieć po takiej abstynencji!
    Tośka, kuźwa, Ty zbereźniku!
    a props to podczytałam czerwcówki z nudów i jedna dziewczyna pisała o pozycji ,,na wilka'':D facet leży obok i wyje:)aż się oplułam mlekiem jak to przeczytałam :D

Edit. Widziałyście reklamę T-mobile?? świąteczna reklama już!! a dziś w Gdańsku była lekka zamieć śnieżna:D
    Zycie kochana życie:-) jednak nie liczyłabym na miejscu mojego męża na rewolucję seksualne po porodzie bo cel będzie osiągnięty a wyczerpanie przez najbliższe lata maksymalne- od razu widać że pierwsza ciaza skoro myślisz o super sex ekscesach ha ha ja odkąd jest dziecko to wieczorem chodzę spać razem z nim bo już żyć mi się nie chce a co dopiero seks. Nieraz się śmieje że może libido się obudzi jak jemu już nie drygnie to wtedy on będzie z językiem na brodzie chodził:-):-)

ag194, Hope_, WreszcieMama lubią tę wiadomość

• blubka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 23:52

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha jaki odezw :D bierzcie, obdzielę wszystkie :P liczę że za 2 tyg gin pozwoli na coś bo jak maż poczuje jak się rusza dziecko to mam już "po ptokach". Włączy mu się pewnie blokada jak za pierwszym razem :P

za to fakt po porodzie jest fajnie, po takiej abstynencji nawet wiecej niż fajnie ;) jak bylam w połogu i mąż mi się w końcu odblokował to tylko chodził i mnie zaczepiał, prawie jak w pierwzych fazach zwiazku :P my tam siły na seks mieliśmy :P

toska syn kuzyna nie mówił praktycznie nic do 3rż, a sąsiadów do 6rż mało co, pojedyńcze słowa. Teraz wszystko w normie, wyrobili się ;)

toska_88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to żeś mnie blubka pocieszyla heh jak zacznie z powrotem robić pod siebie to ja się zalamie. Ale w sumie z gadaniem już id wielu osób słyszałam że z dnia na dzień. Czekam dalej. w maju nie będzie już sam to jak nie powie co chce to się nie doczeka:-)
    2 dzień boli mnie głowa. Usta popękane aż krew leci. a 15 km ode mnie spadł już śnieg. No masakra

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:46

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On cis tam sobie mówi. Tata, pa, mniam, mleko, ide , tir itp i końcówki wyrazów np ktoś mówi do widzenia to on mówi nia:-
    Prawdziwy chłop- leniwy. Do 6 r ż to już bym chyba wszystkich specjalistów objezdzila to już za długo. Ja myślę że w przedszkolu się rozkręci jak pójdzie we wrześniu. Tak to rozumie wszystko. I strasznie naśladuje wszystko.
    Monika ty siły na seks miałaś bo tego co czytam to mąż ci dużo pomaga w domu a mój wielki macho ogranicza się tylko do zarabiania pieniędzy także wszystko jest tylko na mojej głowie. :-( Ale są i dobre strony bo czasem jak coś ode mnie chce to sili się na prezrnty:-)

• ag194 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no mój to mógłby cały czas, teraz jak w ciąży jestem to z językiem na wierzchu chodzi jak na mnie patrzy:) zachowuje się jak przed naszym pierwszym razem hahaha
    nie no, ale wiem, że z dzieckiem to już sobie nie pobaraszkujemy, kiedy chcemy:)
    ale i tak nie mogę się doczekać aż nam małe zaprzątnie świat
    Wiecie co-dziecko tak scala ludzi, nigdy nie czułam większej więzi z narzeczonym, niż teraz. To jest niesamowite.

toska_88, Rudzik, bbee lubią tę wiadomość

3i49df9hp36s3hdx.png
    20170812050113.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

toska_88, monika_89 lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska to fakt nie mogę na to narzekać. jak byłam w połogu to w sumie tylko karmiłam i zajmowałam się dzieckiem, w przerwach spałam a mąż zajmował się domem i mnie wyganiał do salonu odpoczywać bo połóg.
    Teraz pracuje po 11 godzin dziennie ale w miarę możliwości pomaga w domu. Tyle że ja jeszcze przed ślubem mu powtarzałam, że nie ma kobiera=dom facet=kasa. Nie te czasy :P on wychowany byl inaczej, teściowa wszystko mu podtykała pod nos ale udało mi sie go przerobić a i teściowa mnie chwali że jakim cudem on u nas wszystko a w rodzinnym nigdy nic :P
    mój też czasem zaskoczy mnie miłym prezentem ale aktualnie większość kasy ciśniemy w budowę więc nie liczę na niespodzianki jakieś :P

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ag194 lubi tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też słabo z libido. Praca, dzieci, dodatkowe zajęcia dzieci i wieczorami padam jak kawka. Mąż zachwycony nie jest. We wtorek go podniecilo usg dopochwowe, haha ;)
    Idę młodego kłaść.
    Hope Preis 300 zł. Ag a ile Doering kasuje?

Hope_ lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_ wrote:
    Toska dzieciaki ponoć się rozwijają "niesymetrycznie" jak jakies jest np ruchowo mega sprawne to z gadaniem gorzej :P mój to przed 2 urodzinami już nawijał dość dużo normalnym językiem do 3 wyrazowych zdań, w lipcu całe zdania klepał, tylko w żeńskiej osobie (np mamo ale ja chciałAm picieeee"), a teraz to nie pamiętam kiedy składa takie zdania i skąd słowa bierze, np dzisiaj leci do mnie i skarży "mamooo bo tata to mnie zdenerwował!" leci zaraz do męża "tato mama powiedziała, że masz mnie nie denerwować!" itp :)
    będziesz marzyła, żeby mieć chwilę ciszy potem mówię Ci!
    i na pocieszenie u nas rozwój mowy nie pociągnął uwstecznienia z sikaniem :D
    No właśnie manualnie to on mnie zadziwia! Żywy energiczny wszystko naśladuje opanował już elektronikę w domu , nastawia pranie , włącza zmywarkę sprzata naprawdę bardzo kumaty. Wszystkie czynności naśladuje oprócz mowy. Nie ale fajnie ze pocieszylyscie:-)

Camilia lubi tę wiadomość

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

monika_89, toska_88, WreszcieMama, Arwi, Mabelle, ag194, sylwucha89, Madu1611, Breezee, Maniuś, Klaudia N. lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogladacie 'taniec z gwiazdami'?

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, nie lubię tego :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_ wrote:
    a ruchowo toska to u nas mega wolno szło, usiadł jak miał 11mc, raczkować zaczął jak miał 13mc, a był stymulowany i rehabilitowany. także wiesz- równowaga musi być :) Patrząc po dzieciach znajomych to dzieci mega różnie zaczęły mówić, większość zdania zaczęła składać jednak koło 3 roku życia jeśli chodzi o chłopców :)

Ja pamiętam np bilans 2latka:
    "czy dziecko potrafi powiedzieć mama i tata"
    "czy dziecko wydaje dzwiękonaśladowcze odgłosy np auta"
    "czy..."
    a Jasiu: "Mamo ja tu już nie chcę być, możemy iść?"
    Pani doktor skończyła zadawać pytania ;)
    No może masz rację. Mój Mial 9 m jak raczkowal 13 m jak chodził sam . Siedział sam już mając 5 miesięcy. Czekamy dalej a niedługo zaczniemy od nowa:-)

• WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 17:58

zem3o7esxha3u0v7.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 17:58

julita lubi tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ