MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyag194 wrote:Monika ja również chętnie przyjmę, bo mogę a mi się nie chce:) pomyślcie, jaki seks będziecie wszystkie mieć po takiej abstynencji!
Tośka, kuźwa, Ty zbereźniku!
a props to podczytałam czerwcówki z nudów i jedna dziewczyna pisała o pozycji ,,na wilka''facet leży obok i wyje:)aż się oplułam mlekiem jak to przeczytałam
Edit. Widziałyście reklamę T-mobile?? świąteczna reklama już!! a dziś w Gdańsku była lekka zamieć śnieżna:Dag194, Hope_, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
haha jaki odezw
bierzcie, obdzielę wszystkie
liczę że za 2 tyg gin pozwoli na coś bo jak maż poczuje jak się rusza dziecko to mam już "po ptokach". Włączy mu się pewnie blokada jak za pierwszym razem
za to fakt po porodzie jest fajnie, po takiej abstynencji nawet wiecej niż fajniejak bylam w połogu i mąż mi się w końcu odblokował to tylko chodził i mnie zaczepiał, prawie jak w pierwzych fazach zwiazku
my tam siły na seks mieliśmy
toska syn kuzyna nie mówił praktycznie nic do 3rż, a sąsiadów do 6rż mało co, pojedyńcze słowa. Teraz wszystko w normie, wyrobili siętoska_88 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyNo to żeś mnie blubka pocieszyla heh jak zacznie z powrotem robić pod siebie to ja się zalamie. Ale w sumie z gadaniem już id wielu osób słyszałam że z dnia na dzień. Czekam dalej. w maju nie będzie już sam to jak nie powie co chce to się nie doczeka:-)
2 dzień boli mnie głowa. Usta popękane aż krew leci. a 15 km ode mnie spadł już śnieg. No masakra -
nick nieaktualnyOn cis tam sobie mówi. Tata, pa, mniam, mleko, ide , tir itp i końcówki wyrazów np ktoś mówi do widzenia to on mówi nia:-
Prawdziwy chłop- leniwy. Do 6 r ż to już bym chyba wszystkich specjalistów objezdzila to już za długo. Ja myślę że w przedszkolu się rozkręci jak pójdzie we wrześniu. Tak to rozumie wszystko. I strasznie naśladuje wszystko.
Monika ty siły na seks miałaś bo tego co czytam to mąż ci dużo pomaga w domu a mój wielki macho ogranicza się tylko do zarabiania pieniędzy także wszystko jest tylko na mojej głowie.Ale są i dobre strony bo czasem jak coś ode mnie chce to sili się na prezrnty:-)
-
Haha no mój to mógłby cały czas, teraz jak w ciąży jestem to z językiem na wierzchu chodzi jak na mnie patrzy:) zachowuje się jak przed naszym pierwszym razem hahaha
nie no, ale wiem, że z dzieckiem to już sobie nie pobaraszkujemy, kiedy chcemy:)
ale i tak nie mogę się doczekać aż nam małe zaprzątnie świat
Wiecie co-dziecko tak scala ludzi, nigdy nie czułam większej więzi z narzeczonym, niż teraz. To jest niesamowite.toska_88, Rudzik, bbee lubią tę wiadomość
-
toska to fakt nie mogę na to narzekać. jak byłam w połogu to w sumie tylko karmiłam i zajmowałam się dzieckiem, w przerwach spałam a mąż zajmował się domem i mnie wyganiał do salonu odpoczywać bo połóg.
Teraz pracuje po 11 godzin dziennie ale w miarę możliwości pomaga w domu. Tyle że ja jeszcze przed ślubem mu powtarzałam, że nie ma kobiera=dom facet=kasa. Nie te czasyon wychowany byl inaczej, teściowa wszystko mu podtykała pod nos ale udało mi sie go przerobić a i teściowa mnie chwali że jakim cudem on u nas wszystko a w rodzinnym nigdy nic
mój też czasem zaskoczy mnie miłym prezentem ale aktualnie większość kasy ciśniemy w budowę więc nie liczę na niespodzianki jakieś13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
U mnie też słabo z libido. Praca, dzieci, dodatkowe zajęcia dzieci i wieczorami padam jak kawka. Mąż zachwycony nie jest. We wtorek go podniecilo usg dopochwowe, haha
Idę młodego kłaść.
Hope Preis 300 zł. Ag a ile Doering kasuje?Hope_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope_ wrote:Toska dzieciaki ponoć się rozwijają "niesymetrycznie" jak jakies jest np ruchowo mega sprawne to z gadaniem gorzej
mój to przed 2 urodzinami już nawijał dość dużo normalnym językiem do 3 wyrazowych zdań, w lipcu całe zdania klepał, tylko w żeńskiej osobie (np mamo ale ja chciałAm picieeee"), a teraz to nie pamiętam kiedy składa takie zdania i skąd słowa bierze, np dzisiaj leci do mnie i skarży "mamooo bo tata to mnie zdenerwował!" leci zaraz do męża "tato mama powiedziała, że masz mnie nie denerwować!" itp
będziesz marzyła, żeby mieć chwilę ciszy potem mówię Ci!
i na pocieszenie u nas rozwój mowy nie pociągnął uwstecznienia z sikaniemCamilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope_ wrote:a ruchowo toska to u nas mega wolno szło, usiadł jak miał 11mc, raczkować zaczął jak miał 13mc, a był stymulowany i rehabilitowany. także wiesz- równowaga musi być
Patrząc po dzieciach znajomych to dzieci mega różnie zaczęły mówić, większość zdania zaczęła składać jednak koło 3 roku życia jeśli chodzi o chłopców
Ja pamiętam np bilans 2latka:
"czy dziecko potrafi powiedzieć mama i tata"
"czy dziecko wydaje dzwiękonaśladowcze odgłosy np auta"
"czy..."
a Jasiu: "Mamo ja tu już nie chcę być, możemy iść?"
Pani doktor skończyła zadawać pytania