MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
toska_88 wrote:No właśnie manualnie to on mnie zadziwia! Żywy energiczny wszystko naśladuje opanował już elektronikę w domu , nastawia pranie , włącza zmywarkę sprzata naprawdę bardzo kumaty. Wszystkie czynności naśladuje oprócz mowy. Nie ale fajnie ze pocieszylyscie:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 21:27
toska_88 lubi tę wiadomość
-
blubka wrote:ag194 gratuluję córeczki
rudzik może następnym razem lokator się ujawni
GoNia1979 super, że wszystko w porządku, a bakterie w moczu w ciąży nie są rzadkością, powtórzysz badania i lekarz podejmie decyzję co dalej, może następne badanie nic nie wykaże
Qasha brzusio kochany, ale lustro prosi się o psik psik i myju myju
Hope fajny malutki sprytny brzusio
Klaudia twój dzidziuś widocznie nie chce się jeszcze ujawniać, może zrobi niespodziankę na mikołajki?
Toska Ty nasz jasnowidzu Jackowski fajna ta Twoja zmiana, czy ktoś ci mowił, że masz ładną mordkę?pewnie nie raz więc ja się powtórzę ŁADNA MORDKA Z CIEBIE
Tego lustra nie da się już domyć, błagam rodziców, żeby kupili nowe xD
Mabelle, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Mój syn starszy zaczął chodzić na początku 9 miesiąca, a młodszy koniec 8 miesiąca.A mówili zdaniami obaj jak mieli roczek.
Wyobrażacie sobie co ja miałam za urwanie kapelusza jak taki człowieczek po kolana latał po domu i gderał. O zgrozoBreezee lubi tę wiadomość
-
Chciałam wam powiedzieć że tak kusiliście tą sałatka brokułową że tak o niej od 2 dni gadałam mężowi że dzisiaj mi zrobił. Jezu jaka dobra, zjadłam 2 duże talerze i obawiam się że mogę pęknąć ;p
Mabelle to szybo zaczęli -
Kleopatra za szybko ,za szybko!!!!
I oni nie chodzili tylko biegali od razu!!!
Śmiesznie to wyglądało.
Młodszy jak miał nie całe 3 latka to na rolkach zapieprzal jak mały samochodzik, Heheee -
Mój brzusio wygląda już tak 14w4d
Po dniu wymiotowania poszłam za namową mojego męża na spacer i o niebo lepiej mi jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:33
ag194, Mabelle, monika_89, rybka33, sylwucha89, marie_marie22, Arwi, zastrzeŻona, Madu1611, Breezee, toska_88, Maniuś, Hope_, Camilia, Agus26m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jest lepiej
ja wracam do zywych, Leo na razie sie trzyma dzoelnie
U nas z gadaniem srednio. Mama tata baba dziadzia ciocia brum kisiel klapek kremi duzo po swojemu ale tak ze da sie zeozumiec. Duzo zwierzatek nasladuje ale rozumie wszystko
chodzic zaczal jak mial 10mcy a teraz wyglada tak i azykuje sie na nadejscie srogiej zimy ku mojej rozpaczy
rybka33, WreszcieMama, marie_marie22, Mabelle, monika_89, zastrzeŻona, Arwi, Moniqaaa, Kleopatra, Demsik, Madu1611, mon!ta^, Rudzik, toska_88, bezimienna, Maniuś, MEGI81, Hope_, GoNia1979, Camilia, Agus26m, Elmo13 lubią tę wiadomość
-
Klaudia0727 wrote:A ja dziewczyny właśnie wróciłam z usg
wszystko z dzidzia w porządku
wymiary książkowe !
ma 6,7 cm
całe usg podkakiwal Słodziak
. Ale płci nie dało się rozszyfrować
macie zdj mojego maluszka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d83a926c7905.jpg
Mi to na córę wyglądaKlaudia0727, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Zyrcia podobno na biegunkę infekcyjną dobrze jest stosować probiotyki ginekologiczne w kapsułkach.Przy antybiotykoterapii mozna dodatkowo podjadać actimel.Ja zamierzam stosować probiotyki profilaktycznie w czasie ciąży,tym bardziej że chodzę na basen.Polecany jest prOVag,są kapsułki,emulsja do mycia i żel do smarowania okolic intymnych.Poczytaj o probiotykach i ew. poradź lekarza.
Klaudia fajnie że z maluszkiem wszystko okej.Co do płci to jak dla mnie za wcześnie,może za jakieś 3, 4 tygodnie. -
nick nieaktualnyRybka Leon probiotyk dostaje caly czas plus Orsalit i tran
a ja biore Lakcid i wcinam jogurty plus suchary bo na razie nic wiecej mi nie wchodzi i sie boje jeszcze :p
Sylwucha kurtka z Endo, jest przepiekna, dzis nam doszlo, chyba jeszcze jest promocja 119 zamiast 230. W srodku cala z baranka i w ogole wydaje sie bardzo ciaplutkamamy jeszcze kanarkowo zolta z Zary bo moj dresik sam sobie taka wybral ale ta jest naj naj
Marie gdyby on byl tez taki slodki w zachowaniu to juz bylby ideala to szatan w skorze aniolka
Arwi, sylwucha89 lubią tę wiadomość