MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziewczyny właśnie wróciłam z usg
wszystko z dzidzia w porządku
wymiary książkowe !
ma 6,7 cm
całe usg podkakiwal Słodziak
. Ale płci nie dało się rozszyfrować
macie zdj mojego maluszka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d83a926c7905.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 18:10
monika_89, marie_marie22, blubka, WreszcieMama, bezimienna, Arwi, Hope_, Spirit, Forbidden, Breezee, Madu1611, Rudzik, Mabelle, Kleopatra, Maniuś, mon!ta^, sylwucha89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyHope od 14 tc do 30 tc na 3 różnych wizytach u 3 różnych lekarzu mówili że dziewczynka później pojawił się sisior:-)
Ja już po zabiegu kolor nie zły ale patrzeć na siebie nie mogę!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a942c75d3e3.jpg
Dziewczęta super inkubatorki macieHope_, ag194, Espera, Mabelle, Maniuś, Misia 69, sylwucha89, rybka33, Moniqaaa, zastrzeŻona, Uska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ag194 gratuluję córeczki
rudzik może następnym razem lokator się ujawni
GoNia1979 super, że wszystko w porządku, a bakterie w moczu w ciąży nie są rzadkością, powtórzysz badania i lekarz podejmie decyzję co dalej, może następne badanie nic nie wykaże
Qasha brzusio kochany, ale lustro prosi się o psik psik i myju myju
Hope fajny malutki sprytny brzusio
Klaudia twój dzidziuś widocznie nie chce się jeszcze ujawniać, może zrobi niespodziankę na mikołajki?
Toska Ty nasz jasnowidzu Jackowski fajna ta Twoja zmiana, czy ktoś ci mowił, że masz ładną mordkę?pewnie nie raz więc ja się powtórzę ŁADNA MORDKA Z CIEBIEtoska_88, ag194, Rudzik, Klaudia0727, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlubka ty to masz schiz ha ha każdy zwrócił uwagę na brzuch a ty na lustro
Dziękuję za miłe komentarze teraz i tak ciągle wiąże włosy to raczej wytrzymam ale p9 porodzie hejaaaa na platyne! Czuję się teraz taka zwykła. Ale pewnie w świetle dziennTm będzie lepiej.
Klaudia trzymam się tego że na foto jest córka. Chyba że ciemniejsze włosy przycmily mi umysł
Marie nie lubię uśmiechać się na zdjęciach bo nie podoba mi się mój uśmiech wolę takie zmysłowe zdjęcia w dziubek ha ha. Mój się tak śmiał jak sobie Selfie robiłam że mam tak usta składać wieczorem jak wróci:-) ale u mnie libido -10:-( w ogóle nic mi się nie chce.blubka, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Tośka bardzo ładny kolor, aż zachciało mi się coś zrobić z włosami, bo cały czas chodzę w koku, a ostatnio rozpuściłam i już mam prawie do pasa i odrosty
Macie takie śliczne brzuszki, później wrzucę mój w nowych, ciążowych spodniach:)
Ja mam zerowe libido, ale zarazem rozgrzewam się w parę sekund a zawsze było dłużej:)
ale żal mi chłopa, wcześniej codziennie, a teraz raz na tydzień
Pawcio jaki zadowolony patrzył dziś w monitor, jak mała fikała-aż słyszałam jego myśli-ja ją zrobiłem, ja:) już na etapie usg szuka podobieństw do siebie-a bo mała tak szybko się denerwuje, jak się ją rusza, śmiać mi się chce jak go słucham:D
toska_88, monika_89, Mabelle, Klaudia N., rybka33, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope_ wrote:libido?! -100, ale mamy zakaz więc nie mam chociaż wyrzutów sumienia
ag194, Mabelle, Maniuś, Misia 69, Klaudia N., sylwucha89, rybka33 lubią tę wiadomość
-
ja wam mogę oddać moje libido
chciałoby sie a nie można
która chętna?
tośka ładnie Ci w tym kolorze ale prosze o uśmiech jak na profilówce
bubka to chyba przeszły na mnie, tylko w tym tygodnu 2 razy! potem cały dzień mam bóle podbrzuszaweź je spowrotem
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
toska_88 wrote:Kleopatra zgadzam się z tobą. Sama to p4zeszlam że miałam mieć córkę na 99 % 2 lekarzy to mówiło . A w 30 tc syn! Ja 4am nie wierzę w żadną plec na tym etapie ale wesoło pozgadywac:-)
Heheee, ja na wszystkich USG miałam mieć dziewczynkę, jeszcze tydzień przed porodem.Urodzil się chłopaktoska_88, Camilia, rybka33, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:ja wam mogę oddać moje libido
chciałoby sie a nie można
która chętna?
tośka ładnie Ci w tym kolorze ale prosze o uśmiech jak na profilówce
bubka to chyba przeszły na mnie, tylko w tym tygodnu 2 razy! potem cały dzień mam bóle podbrzuszaweź je spowrotem
Mabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika ja również chętnie przyjmę, bo mogę a mi się nie chce:) pomyślcie, jaki seks będziecie wszystkie mieć po takiej abstynencji!
Tośka, kuźwa, Ty zbereźniku!
a props to podczytałam czerwcówki z nudów i jedna dziewczyna pisała o pozycji ,,na wilka''facet leży obok i wyje:)aż się oplułam mlekiem jak to przeczytałam
Edit. Widziałyście reklamę T-mobile?? świąteczna reklama już!! a dziś w Gdańsku była lekka zamieć śnieżna:DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 19:53
toska_88, monika_89, Mabelle, Arwi, rybka33, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM9je dziecko już tak zalapalo że już nie sika w majtki jak mu ubiore i nawet na dwór chodzimy bez pampersa! Szkoda tylko że nie mówi i nie wola tylko sam idzie siku. w ogóle martwi mnie ze jeszcze nie mówi ale byłam u 2 neurologow i twierdzą że mówi tylko po swojemu i że ma czas do 4 roku życia by zamienić ten język na polski. Kumaty jak cholera ale gada po chińsku! Dźwięki naśladuje normalnie. Ale cieszę się że z pielucha idzie w dobrym kierunku.
Hope_, WreszcieMama, Moniqaaa lubią tę wiadomość