MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
monika_89 wrote:QASHA GRATLACJE!!!! dobrze czulaś że Oleńka okaże sie chłopcem
wpisać Ci synka czy Kubusia?
Wpisz Kubusia
MEGI81 wrote:Gratulujębędzie Kubuś
jak Marcin przyjął wiadomość, że to nie Oleńka ?
Po męsku, hahaCieszy się, że chłopak będzie, ale już zapowiedział, że następną robi Oleńkę
WreszcieMama, monika_89, toska_88, MEGI81, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Dzidzius ma dwie raczki dwie nozki, NT 1,2mm wszystko w porzadku:-) w usg jest dopiero 11tydz i 5dni. CiesE sie ze wszystko jest dobrze ale jestem rozczarowana. O wszystko co zapytalam byla jedna odpowiedz "prosze zapytac lekarza prowadzacego" a na koniec powiedzial yak: zaplacila Pani tylko za usg a ma korytarzu czekaja pacjentki... Masakra ostatni raz u niego bylam...
Demsik, Kleopatra, Moniqaaa, monika_89, mon!ta^, marie_marie22, Mabelle, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Uska wrote:Jestem po wizycie. Dzidzius ma dwie raczki dwie nozki, NT 1,2mm wszystko w porzadku:-) w usg jest dopiero 11tydz i 5dni. CiesE sie ze wszystko jest dobrze ale jestem rozczarowana. O wszystko co zapytalam byla jedna odpowiedz "prosze zapytac lekarza prowadzacego" a na koniec powiedzial yak: zaplacila Pani tylko za usg a ma korytarzu czekaja pacjentki... Masakra ostatni raz u niego bylam...
No co za buc!!Mabelle lubi tę wiadomość
-
Uska wrote:Jestem po wizycie. Dzidzius ma dwie raczki dwie nozki, NT 1,2mm wszystko w porzadku:-) w usg jest dopiero 11tydz i 5dni. CiesE sie ze wszystko jest dobrze ale jestem rozczarowana. O wszystko co zapytalam byla jedna odpowiedz "prosze zapytac lekarza prowadzacego" a na koniec powiedzial yak: zaplacila Pani tylko za usg a ma korytarzu czekaja pacjentki... Masakra ostatni raz u niego bylam...Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
WreszcieMama wrote:Zazdroszcze Ci tej szyjki... Nawet nie wiesz jak bardzo...
Na razie musze czekac...
Edit
Demsik mam lezec i sie nie ruszac do nastepnego badania i wtedy prawdopodobnie decyzja o pessarze wlasnie.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Uska wrote:Jestem po wizycie. Dzidzius ma dwie raczki dwie nozki, NT 1,2mm wszystko w porzadku:-) w usg jest dopiero 11tydz i 5dni. CiesE sie ze wszystko jest dobrze ale jestem rozczarowana. O wszystko co zapytalam byla jedna odpowiedz "prosze zapytac lekarza prowadzacego" a na koniec powiedzial yak: zaplacila Pani tylko za usg a ma korytarzu czekaja pacjentki... Masakra ostatni raz u niego bylam...
dobrze, że z dzidziusiem wszystko okMabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWreszcieMama przestań ciągle myśleć o tym bo psychika robi cuda. Jak można uroic sobie ciążę i dostać pokarmu to można wywołać komplikacje psychika! Ja ci juz kurwa rozkazuje myśleć pozytywnie !!!
Ja po wizycie u dentysty zrobił mi zęba i narazie już mam spokój dzięki Bogu . Byleby nie zaczął bolećWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 18:56
Moniqaaa, WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blubka wrote:żadne pieniądze nie wynagrodzą bólu i krzywdy dziecka, tym bardziej, że w realu tak od razu pieniądze się nie należą, wiem co mówię bo mam siostrę z ZD, i jak czytam takie durne teksty o należnych pieniądzach to mi się nóż w kieszeni otwiera
Wiadomo że pieniędzy przy chorym dziecku potrzeba wiele miałam praktyki z takimi dziećmi i niejednokrotnie rozmawiałam z ich rodzicami. Ale jakaś pomoc przysługuje. Niestety znam też przypadek gdzie na nieszczęściu dziecka rodzice zrobili biznes. Ale nie o pieniądze tutaj chodzi różne są sytuacje i różne rozwiązania każdy całe szczęście ma jeszcze wybór w tym kraju i każdy decyduje według swojego sumienia. Mi pozostaje nadzieja, że żadna z nas nie zostanie postawiona przed takim wyborem. -
I ja się witam po wizycie
Jak lekarz zaczęła usg, to Dzidziuś akurat drapał się rączką po karku
Stópkę ma wielkości 12mm, taki gigant
Serduszko ładnie biło, a szyjka długa i zamknięta.
Bóle to niestety infekcja, dostałam receptęDemsik, Kleopatra, monika_89, blubka, mon!ta^, Arwi, Moniqaaa, ag194, sylwucha89, toska_88, marie_marie22, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość