MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Uska super, że wszystko dobrze ale lekarz dupek do potęgi
zapłaciłaś za usg i masz prawo żeby Ci wytłumaczył co na nim widzi
MyHappy cudnienie lubie tylo tej infekcji, ale raz dwa przejdzie
Demsik może skok na bungee albo ze spadochronem?
WreszcieMama o jak toska pisze grunt to pozywywne myślenie, ile pacjentów z placebo wyzdrowiało bo wierzyło, że dostają lek. Myśl pozytywnie. Masz długą szyjkę, 3,5cm to sporoMyHappy, toska_88, Demsik lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
MyHappy wrote:I ja się witam po wizycie
Jak lekarz zaczęła usg, to Dzidziuś akurat drapał się rączką po karku
Stópkę ma wielkości 12mm, taki gigant
Serduszko ładnie biło, a szyjka długa i zamknięta.
Bóle to niestety infekcja, dostałam receptę
Lubię za wszystko oprócz infekcji.
Ale z tą sobie szybko poradziszMyHappy lubi tę wiadomość
-
A i znamy przyczynę moich krwawień/plamień. Moja nadżerka stroi fochy, gin zdecydowała się ją dokładnie obejrzeć i zrobić posiew, a jak tylko ją dotknęła to polała się krew. Teraz już wszystko wiemy - szyjka jest winowajcą. Ale nie musi mnie to martwić, bo maluchowi to nie zagraża
Na przełomie 2 i 3 trymestru założymy szew lub pessar, bo teoretycznie może mi grozić przedwczesny poród, ale jestem pełna dobrych myśli
Na usg zero krwiaków i zero odklejającej się kosmówki/łożyska
Synuś ma perfekcyjne warunki. Ahhhh, będzie Kubuś, będzie Kubuś
monika_89, toska_88, WreszcieMama, sylwucha89, bbee, marie_marie22, GoNia1979, MEGI81, MyHappy, Breezee, bezimienna, rybka33, Maniuś, Demsik lubią tę wiadomość
-
Hope, bardzo mi przykro
trzymaj się, wszystko będzie dobrze!
Przepraszam dziewczyny, ale nie dałam rady za bardzo Was nadrobić, tylko po łebkach... Wczoraj wieczorem zjadłam coś z laktozą, a mam nietolerancję i organizm się zachowuje jak podtruty od wczoraj wieczoremJelita bolą, metabolizm się zatrzymał, masakra, dopiero popołudniu świeży sok grapefruitowy trochę pomógł. Jeszcze córka coś na brzuszek narzeka...
Byłam dzisiaj na USG prenatalnym. Lekarz dzieciaczka dokładnie obejrzał, powymierzał, chociaż jak sam stwierdził, nie mają takiego super sprzętu w przychodni, więc zrobił po prostu "ile mógł", ale dziecię zdrowe, wszystko w porządku, wszystkie wymiary, narządy itd. Najgorsze, że drukarka odmówiła posłuszeństwa,więc nie mam zdjęć ale najważniejsze, że jest wszystko dobrze, mąż dzidziusia też podglądał i szczęśliwy. Także teraz mam miesiąc w spokoju. Jedynie co położna miała zastrzeżenia, że tętno mam 140 i to trochę za wysokie.marie_marie22, blubka, mon!ta^, MEGI81, MyHappy, sylwucha89, Kleopatra, rybka33, Maniuś, Demsik, Madu1611, ag194 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb0b356f993b.jpg
Hej wam! Wszystko ok mam 5.9 cm serce 162 na minutę i na 80% jestem DZIEWCZYNKĄ!!!!!bbee, blubka, Arwi, julita, marie_marie22, toska_88, GoNia1979, Uska, WreszcieMama, monika_89, MEGI81, Mabelle, MyHappy, Spirit, Moniqaaa, Breezee, bezimienna, sylwucha89, Kleopatra, Misia 69, Rudzik, rybka33, Maniuś, Demsik, sylwia1985, Madu1611, ag194, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:HA ha! Będzie 6/6 bo wciąż się umieram że Marie będzie miała syna i on sie jeszcze ujawni
ha ha
Ag, piękne buciki!!!
Uska, super, że z dzieckiem w porządku, ale lekarz to gbur i tyle. Jak można tak odpowiedzieć na pytania?!
Qasha, gratuluję syna
MyHappy, gratuluję! To taka ulga podejrzeć swoje dziecko na usg, prawda?
Demsik, a co lubi Twój mąż? Może jakieś romantyczne wyjście na kolacje? W zależności oczywiście jak Ty i dzidzia się będziecie czućMyHappy, Demsik, ag194 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa ha KLAUDIA następna się sprawdziła z moją wrozba:-) Gratuluję kochana
WreszcieMama czuje się w obowiązku przywracac w tobie pozytywne wibracje i nastawiac cie na dobre myślenie bo tylko to cj pomoże!!! Twoja psychika stwarzą ze ciało będzie chciało do niej dołączyć i sama możesz wywoływać te problemy choć trudno Ci w to wierzyć. Jak starsza siostra bardziej doświadczona stawiam cie do pionu byś się otrzasnela i zaczęła cieszyć!WreszcieMama, MEGI81, Mabelle, Klaudia N., sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny