MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hope strasznie mi przykro i z całych sił trzymam kciuki.
Jeśli będziesz miała na NFZ amnio to gdzie? Może warto zrobić prywatnie? Wiem że Annak z kwietniowek tak robiła ze względu na to ryzyko poronienia itp. -
monita cud! no cóż, są też lekarze którzy dyplom kupili
uska w tablece w excelu jest arkusz z przepowiedniami
Qasha słodkie buciki, widzę Kuba zaczyna kompletować garderobęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 18:23
Uska, Arwi lubią tę wiadomość
-
Hope kochana trzymaj się! Może wszystko się okaże tylko błędem lekarzy albo sprzętu!
Dziewczyny ja po wizycie. Dziecko chyba chlopczyk rozwija się ok. Niestety okazało się że twardnieje mi macica. Dostalam nospe 3x1 i zwiekszenie duphastononi też do 3. Moja Pani dr twierdzi że to wynik nerwów stresu itp. Zaczynam się porządnie martwić ;(mon!ta^, blubka, Kleopatra, Demsik, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope_ wrote:Kleopatra czy prywatnie czy na nfz to w invicta.
Moja siostra ma koleżankę, która robiła 7x amnio i ma przekrój przez wszystkie trójmiejskie miejsca i najbardziej polecała to.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Jahoda9102 wrote:Hope kochana trzymaj się! Może wszystko się okaże tylko błędem lekarzy albo sprzętu!
Dziewczyny ja po wizycie. Dziecko chyba chlopczyk rozwija się ok. Niestety okazało się że twardnieje mi macica. Dostalam nospe 3x1 i zwiekszenie duphastononi też do 3. Moja Pani dr twierdzi że to wynik nerwów stresu itp. Zaczynam się porządnie martwić ;(
Bierz leki, odpoczywaj. Będzie dobrze, zobaczyszPamiętaj, że nerwy szkodzą, zarówno Tobie, jak i dziecku (po cichu gratuluję synka).
-
toska_88 wrote:Hope ja szczerze wierzę że w prezencie świątecznym na gwiazdkę dostaniecie piękne wyniki że dziecku oprócz tej przepukliny nic nie dolega zobaczysz. Fakt że 5rzeba brać każdy scenariusz pod uwagę bo przecież nie możemy Ci obiecać że będzie dobrze napewno dobrze choć bardzo bym tego chciała! Dobrze że mąż jest dla ciebie wsparciem to bardzo ważne.
Leiron i Marta według mnie synowie i koniec jagoda ma szansę na córkę
Co do Ali to kilka razy zamawialam pierdoly do domu i raz kamizelkę puchowa dla syna i to byl pierwszy i ostatni zakup ciuchów. Kamizelka po 1 praniu pozbylas się wszystkich aplikacji a za 2 praniem cała rozeszła się 2 szwach że puch wyszedł! Kosztowała 40 zł z wysyłką więc wcale nie taka bardzo tania a prana tylko w 30 stopniach. Zawiedziona byłam.
Zrobiłam sobie dzisiaj żurek w chlebie pieczonym ale mi teraz wchodzi też żurek!
Kurcze tej cukrzycy wam współczuję też się jej panicznie boję ale cóż narazie miałam tylko 1 wyniki robione a w poprzedniej ciaxy prywatnie to co miesiąc.
Myhappy dziś mi na bóle pomogła kawa ale zawsze mam tak że jak słonecznie na dworze to głowa mi pęka bo jestem niskocisnieniowcem który nawet po kawie ma 100/60:-)ale wsumie mo to obojętne
-
Hope_ wrote:Szukam teraz lekarza, który wystawi mi skierowanie na NFZ do genetyka, a wcisnąć się do niej szybciej nie ma jak, bo na NZF nie ma już terminów i pierwszy wolny jest na 28 listopada dopiero. Ludzie nie odwołują wizyt tylko na nie nie przychodzą, ale nie mają jak mnie zarejestrować.
Nie wiem jak to jest w Twoim przypadku jednakże moja córka dostała skierowanie do genetyka poprostu od pediatry a my od lekarza ogólnego i nie było z tym żadnego problemu. -
Hope wspieram Cię całym sercem. Będę się modliła, żeby Dzieciątko nie miało żadnych wad i żeby skończyło się tylko na tej przepuklinie. Kochana musisz być teraz bardzo silna, ale jeśli masz potrzebę to płacz. Jesteśmy tutaj żeby razem się cieszyć, ale również wspierać w trudnych chwilach. Przytulam Cię bardzo mocno