MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:A ja mam głupie pytanie
dlaczego kupuje się ładne nowe ubranka na wyjście ze szpitala? Dla mnie bardziej logiczne jest jakieś używane w szpitalu i na wyjscie a w domu po kąpieli Nowe eleganckie bo dopiero wtedy ktoś przyjdzie malucha oglądać a nie na parkingu przed szpitalem ? :p
-
blubka wrote:co u cb?
Rosnę
Pracujję nadal i na forum bardzo mało czasu.
Wczoraj miałam mieć wizytę i pocałowałam klamkę chora do 20.11 zadzwoniłam i mogę przyjść 16.11
W ogóle nie wiem co u Was nie znam Was dużo nowych majówekblubka lubi tę wiadomość
-
ριик ѕку wrote:Rosnę
Pracujję nadal i na forum bardzo mało czasu.
Wczoraj miałam mieć wizytę i pocałowałam klamkę chora do 20.11 zadzwoniłam i mogę przyjść 16.11
W ogóle nie wiem co u Was nie znam Was dużo nowych majówek -
blubka wrote:czeka Cię sporo nadrabiania bo my mamy tutaj masową produkcję postów
Bubka kochana nawet jakbym chciała chyba nie dam rady aktywna byłam chyba koło 80 strony:)
Czujecie już ruchy?? Bo ja 2 dni temu chyba coś poczułam ale to mega delikatnie -
Hej
Dziewczyny doradźcie mi co robić. Zaczęłam pracę w przedszkolu od 1 października. Jestem pedagogiem. O ciąży dowiedziałam się dzień później tzn zaraz następnego dnia jak się zatrudnilam. Mam tutaj umowe do września i nie wiem co robić.
Moja ginekolog chciałaby wysłać mnie na zwolnienie ale uprosilam o przesunięcie go o miesiąc. Mój dyr iest straszny, wydziera sie itp. Nie wiem jak mam jej o tym powiedzieć i kiedy? Może nie mówić w ogóle skoro tu już nie wrócę i tak i tak? -
Nawet ok nie jest źle jeden dzień lepszy drugi gorszy. Mnie czasami zrywa na mdłości ale nie wymiotują chwilę i przechodzi już chyba jest lepiej jutro zaczynam 16 tydzień więc coraz chyba lepiej pierwszym razem też tak miałam.
Jak tam wasze prenatalne już wiecie coś na temat płci??
byłam na wizycie 10 t5d na USG starsza ciąża 11 t 2 d i mówiła że widzidzi jakby dwie kreski że może druga dziewczynka będzie ale to było bardzo bardzo wcześnie.blubka lubi tę wiadomość
-
Jahoda9102 wrote:Hej
Dziewczyny doradźcie mi co robić. Zaczęłam pracę w przedszkolu od 1 października. Jestem pedagogiem. O ciąży dowiedziałam się dzień później tzn zaraz następnego dnia jak się zatrudnilam. Mam tutaj umowe do września i nie wiem co robić.
Moja ginekolog chciałaby wysłać mnie na zwolnienie ale uprosilam o przesunięcie go o miesiąc. Mój dyr iest straszny, wydziera sie itp. Nie wiem jak mam jej o tym powiedzieć i kiedy? Może nie mówić w ogóle skoro tu już nie wrócę i tak i tak?
A wiążesz z tym przedszkolem dalasz kariere?? Jak nie to olej tylko wszystkie choroby bedziesz od dzieci zbierac -
Jahoda9102 wrote:Hej
Moja ginekolog chciałaby wysłać mnie na zwolnienie ale uprosilam o przesunięcie go o miesiąc. Mój dyr iest straszny, wydziera sie itp. Nie wiem jak mam jej o tym powiedzieć i kiedy? Może nie mówić w ogóle skoro tu już nie wrócę i tak i tak?praca w takich warunkach nie jest fajna z takim rozdartym przełożonym
-
Hej ριик ѕку
miło Cię widzieć
fajnie, że masz jeszcze siłę pracować
Jahoda, ja bym poszła an zwolnienie i olała, dziecko ważniejsze, a te choroby dziecięce niezbyt ciekawe w ciąży są.
Hope, włączę Cię w swoje modlitwy, odmawiam już nowennę pompejańską, jak skończę to zacznę poleconą przez CiebieBędzie dobrze :*
Spirit, powiem Ci, że ja jakoś się na tym nie skupiłam, większość ubranek przy pierwszym dziecku miałam po dzieciach siostry, teraz też zobaczę co tam się po córce ostało, a resztę pewnie kupię w lumpeksie, jakoś nie wariuję na punkcie nowych super ciuszków wcale. Mi było wszystko jedno w czym mała ze szpitala wyjdzie, byle było odpowiednie do pogody, dużego wyboru tez nie miałam, bo była malusieńka a rozm 52 miałam bardzo małoA każdy robi jak chce
Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest, niby po I trymestrze już się ma ciężarówka lepiej czuć? A ja chyba gorzejSłabo mi strasznie, jak siedzę to mi wszystko (jakby żebra) naciskały na brzuch, mam duszności ;( Przez to mam problem z nadrabianiem forum, bo przy laptopie niewygodnie, a z telefonu się źle czyta (jakieś reklamy wskakują i zasłaniają).
-
Hej
Nie mam sił ostatnio pisać, wczoraj ból głowy i wieczorem wymioty..
Ja nie czuję jeszcze ruchów, a już 15tc. Myślę, że malutka jest leniwa po mnie;p
Hope pomodlę się za Was.
Wiecie co, zastanawiam się, jak ja dam radę psychicznie-za tydzień mam praktyki w hospicjum. Teraz przeżywam wszystko podwójnie i naprawdę nie wiem, boję się, że się rozpłaczę przy pacjencie ;/
Powodzenia na wizytach dziś(Uszczęśliwona masz dziś?)
bbee lubi tę wiadomość
-
Wróciłam
Dzidzia ma wszystko jak trzebawszystkie wyniki dobre ale mimo wszystko poszłam jeszcze na pappa, wyniki za tyg. Zaraz wrzucę zdjęcie tylko odpaleniu kompa :*
bbee, Forbidden, marie_marie22, blubka, Demsik, ag194, Maniuś, koalaa, sylwucha89, MyHappy, Madu1611, WreszcieMama, Moniqaaa, Kleopatra, sylwia1985, bezimienna, Breezee, monika_89, Camilia lubią tę wiadomość
-
blubka wrote:ubierzesz w co będziesz chciała TWOJE DZIECKO TWOJE DECYZJE my nie możemy w tek kwestii nic ci narzucać2017 #1
2019 #2
-
Hej dziewczyny ! Pamiętacie temat detektorów tętna dziecka ?
posiadam to cudo od soboty i jezeli ktos się jeszcze zastanawia to nie ma nad czym
po prostu cudoooo !
zakochana jestem w tym ze moge posluchac swojego dziecka przed snem
Ale powiem wam że serduszko slychac ale jaksię rusza tez slychac !
Jak się ruszy to tylko takie PLUM slychać
az ucho boli
hahah ! super sprawa
Espera, Spirit, blubka, Demsik, Maniuś, sylwucha89, MyHappy, Arwi, MEGI81, monika_89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra