MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope_ wrote:julita u nas nie wiem czy ciut lepiej, czy skupiłam się na innych problemach... ale ogólnie dalej wiszę nad wc.
do tego dentysta mi się kłania bo dzisiaj ukruszył mi się ząb.
Zalewa mnie dzisiaj krew - dzownię po przychodniach, żeby się umówić na nfz po skierowanie to nigdzie nie ma terminów, a bez mnie nie przyjmie lekarz paranoja jakaś. w jedym miejscu znalazłam że CI sami lekarze przyjmują na nfz i prywatnie więc mówię, że mogę prywatnie zapłacić za miejsce, ale potrzebuję skierowanie na NFZ to tak się wystawić nie da - kpina jakaś. to mnie zezłościli
Fajny mały ja zapomnialam wziąść zdjęcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 12:50
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnyO tym samym Julita pomyślałam ze ten nick to chyba jakieś przeznaczenie. A nadzieja umiera ostatnia!
Hope twoja dzidzia tak pięknie się uśmiecha że to musi się dobrze zakończyć!
Szklanej kuli nie mam bo nie myślałam jeszcze o fachu poważnie:-) pies jest czarny z białymi dodatkami tylko trochę osiwial już chłopak.
Co do zdjęcia dziękuję za komplementy ale żadna z was nie zauważyła że moje przyciemnienie wlosow nie trwało dłużej jak tydzień bo nie czekając do porodu wróciłam do platyny:-)
Kurde strasznie mało wydajna jestem. Zrobiłam te gołąbki wykapalam psa trochę pobawilam się z dzieckiem i już nie mam na nic siły a sprzątać muszę bo masakra . Jak za długo na nogach to mnie zaraz kolano boli . Niewiem jak to będzie ze świętami:-(
Dziś znowu tabliczka czekolady naraz... będzie wesoło na wadzeWreszcieMama, Demsik lubią tę wiadomość
-
Ja też już czuję ruchy
Mikołaj albo Natalka łaskocze od środka i czuję, jak się przesuwa. A wczoraj chyba poczułam lekkie puk. To chyba już możliwe, bo dwa tygodnie temu na badaniach prenatalnych był 12t3d a Maleństwo miało już 7,5 cm. Jak tak szybko będzie rosło, to Mąż po świętach będzie mnie chyba taczką woził, bo brzuch będę miała, jak beczkę od piwa
monika_89, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WreszcieMama ja mam tak samo z brzuchem, zaczął rosnąć w oczach i wczoraj jak przyjechałam do szwagierki to była zdziwiona że już tak urosłam, a nie widziała mnie zaledwie tydzień
ale ja się cieszę, bo się już ładnie zaokrągla i nie wygląda jak oponka tłuszczowa, tylko robi się twardszy i taki ciążowy
O i witam się w 14 tygodniuale to szybko leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 16:48
WreszcieMama, Demsik, Maniuś, rybka33, Moniqaaa lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Cudny maluszek hope:)ja mam dzie mega spadek energii..u syna jest kolega i tak mlaska zelkami ze moje wszystkie komorki nerwowe pracuja na najwyzszym poziomie..
toska_88, MEGI81 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Chyba od wczoraj jest atak migreny na nas wszystkie. Mnie w ciąży atakuje często, ale od wczoraj chodzę po ścianach. Masakra jakaś... Do tego mierze ciśnienie dzień w dzień, bo mam strasznie niskie i pewnie od tego ból głowy nasilony.
Piękne dzieci! Gratulacje. U mnie ruchów dzieciątka nadal brak, dziwne bo szczupła jestem i brzuch zawsze miałam mocno umięśniony, no ale to pierwsza ciąża...i mogę nie mc, jak czytałam do 20 tygodnia... -
Hej dziewczyny.
Miałam kolejny masakryczny dzień. Nie wiem w co ręce włożyć
Byłam dzisiaj u lekarza na szybko na NFZ i maluszek ma 8 cm. Płci nie widać bo źle ułożone.
Głowa mi pęka
Też dawno nie widziałam Kofeiny.
Hope super maluch i jak się ładnie pokazał.blubka, Demsik, Maniuś, sylwucha89, koalaa lubią tę wiadomość
-
bezimienna wrote:U mnie ruchów dzieciątka nadal brak, dziwne bo szczupła jestem i brzuch zawsze miałam mocno umięśniony, no ale to pierwsza ciąża...i mogę nie mc, jak czytałam do 20 tygodnia...
U mnie trzecia ciąża i czuję bardzo słabo ruchy i bardzo rzadko.W drugiej ciazy czułam kolo 13 tc.
Teraz mam jeszcze łożysko na przedniej sciance i to podobno amortyzuje ruchy i czuć słabiej
-
Hej. U mnie dziś kiepskie samopoczucie, od rana dokucza mi straszny ból głowy. odwiedziła mnie dziś siostra, ciąza tydzień młodsza niż ja, płaska jak deska, chyba mnie okłamuje z ciążą
madu no to Ci udzielili informacji nt SN... ważne że jeszcze jedna konultacja przed Tobą. No i podziwiam, że wracasz do pracy, mnie dobrze w domu
Spirit kupuesz to co chcesz, ja chciałam coś ładnego na tą specjalną okazję
pink ostatnio o Tobie myślałam, miło że zajrzałaś
Jahoda jak masz wredną dyr to ja bym poszła na zwolenienie, co Ci zależy, 100% platne
Klaudia ja też codziennie słucham
Kladua N. na tym etapie cieżko znaleźć, ja też mam tyłozgięcie, tylko czasem znajduję samo tętno dziecka, częściej podsłuchuję jak tam sobie skacze. Twoje tętno jest dośc wole, dziecku duuuuużo szybciej bije serce
toska co wejdę to inne profilowe8kg kapusty? jeszcze na bigos zostanie
Uszczesliwiona ślczny dziudziuś
marta ja od lat ziaja, no i pamiętaj żeby przed porodem nie zmeiniac bo flora bakteryjna przyzwyczaiła sie do jednego już i szkoda o infkcję po porodzie, jak teraz
julita u mnie były mdłosci i mdlosci a potem rzyganie i rzyganie a teraz spokójja za to uwielbiam kupowac prezenty swiąteczne a potem je pakować. Teściowa mi dziś powiedziala, że dla nich nic nie mamy kupowac bo budujemy ale nie wyobrażam sobie nic im nie podarować
Hope pewne by się dalo tak załątwić skierowanie za odpowiedną kwotę.... mój gin przyjmuje w innym miejscu na nfz w innym prywanie i skierowanie do diablo miałam na nfz, wystawił w ośrodku
WreszcieMamam wcale nie jest powiedziane, że będziesz mieć duży bebzol, może teraz CIę wywaliło a potem przystopuje
KOFEINA halo?
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny