MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też dobrze wygląda, tylko właśnie od kilku dni swędzi
Ale mam już duży brzuch, może dlatego?
https://zapodaj.net/a1052d5ed15e9.jpg.html
coś nie mogę zdjęć wstawićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 21:58
Hope_, julita, Maniuś, MyHappy, Breezee, blubka lubią tę wiadomość
-
Wpadlam na chwilke do was wieczorkiem. Zaraz pewnie pouciekacie do lozek
Kleopatra, mnie blizna poki co nie swedziala i nie swedzi. Moze faktycznie troche przesuszona skore masz i to dlatego. A brzuszek masz bardzo zgrabny.
Nasz maluszek tez bedzie spal ze mna w pokoju a byc moze ze mna w lozku. To zalezy jak czesto bedzie sie domagal karmienia i tulenia do mamusi. Bo jak bedzie sie budzil co godzine albo poltorej jak moj pierwszy dziec to nie ma opcji zebym za kazdym razem sie podnosila do lozeczka. Biore do siebie i juz.
Kleopatra, blubka lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:marta to gdzie się przeprowadzasz? my idziemy na wiochę obok bo tam mamy działkę... co zrobić
Kleopatra całkiem ładny brzuszekmoże skóra sucha że swędzi?
Ja normalnie kremowałam/balsamowałam się co 3-4 dni, bo skóra była spoko. Teraz plecy i brzuch, ramiona, czoło muszę kremować codziennie. A nawet dwa razy dziennie czasami, taką mam suchą skórę! Aż szczypie po nakremowaniu, więc bardzo sucha musi być
Marcina ostatnio poprosiłam, żeby mi nakremował plecy... po 5min "kremowania" cycków w końcu zajął się plecamiWreszcieMama, Moniqaaa, Karissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra cała zgrabna:-) super.
Ha jestem zalamana bo znowu po kąpieli zauważyłam że od 2 tygodni mam wysyp małych pieprzykow na ciele! Przybywają masowo! Ma któraś z was to samo? Wycz6talam że często się zdarza to w ciąży ale z małym tak nie było. Zawsze coś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 22:40
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
No i pięknie
ładnie wygrali. A kibice faktycznie do utłuczenia.
Dzięki dziewczynyMi się wydaje że wyglądam jakbym zaraz rodzić miała ;p A jeszcze mój wredny mąż kupił mi chipsy doskonale wiedząc że ja nie umiem odmawiać chipsom
Może faktycznie sucha skóra bo rzadko się kremuje.
WreszcieMama, Arwi, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja się balsamuje cała wieczorem,a brzuchol rano i wieczorem.
Skóra jest fajna i mięciutka
Kleopatra masz naprawdę zgrabny brzuszek
Dobrej nocy, do jutra :*Kleopatra lubi tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Marta, dokąd się przeprowadzasz, jeśli mogę spytać? I dlaczego? Za mieszkaniem?Pracą?
Wreszcie Mama, ja też oglądam z mężem mecz, ale tak się wkurzyłam jak zobaczyłam zachowanie niektórych kiboli. -
Kleopatra wrote:No i pięknie
ładnie wygrali. A kibice faktycznie do utłuczenia.
Dzięki dziewczynyMi się wydaje że wyglądam jakbym zaraz rodzić miała ;p A jeszcze mój wredny mąż kupił mi chipsy doskonale wiedząc że ja nie umiem odmawiać chipsom
Może faktycznie sucha skóra bo rzadko się kremuje.
Arwi lubi tę wiadomość
-
No i musiałam zjeść na dół i zjeść chipsy cebulowe
dzięki dziewczyny
a potem będzie, nie ja nic nie podjadalamtakie geny, mama też wyglądała jak wieloryb
Edit. Poprawiłam właśnie czekoladaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 23:18
WreszcieMama, Kleopatra, Moniqaaa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Marta931217 wrote:Marie nie za praca, ogólnie z miasta mojego do miasta obok jakieś 4 km dalej ale nie lubię tego miasta, tylko że dom tam stoi.
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Uszczesliwiona wrote:No i musiałam zjeść na dół i zjeść chipsy cebulowe
dzięki dziewczyny
a potem będzie, nie ja nic nie podjadalamtakie geny, mama też wyglądała jak wieloryb
Edit. Poprawiłam właśnie czekolada
Łeeeee chipsy ,czekolada aż mi się niedobrze zrobiło
Zjadłam chipsy na początku ciąży i dwa dni mi się nimi odbijało i mam wstręt dzięki Bogu.
Dziś ugryzlam kawałek czekolady i od razu mnie zmuliło
Chociaż nie powiem pizzą nie pogardzę
Ale zaczyna mi być niedobrze,moze mnie moje dziecię jelitówka poczęstowało -
Ja mam 2 mega paki więc mogę się podzielić
Dla mnie to był wieczór jedzenia. Najpierw popcorn z dziećmi, potem lody, 2 pomarańcze, 2 kanapki i doprawiłam chipsami. Cud ze do łóżka doszłamWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
witam sie i ja - dopiero teraz znalazlam chwilke bo ciezki dzien a w chwilach przerwy oczywiscie buszowalam po ali bo dzis promocyjki sa
Ja tez ruchy przy synku poczulam pozno ok 16 tyg takie jakby przelewanie, bulgotanie - na poczatku myslalam ze to moj brzuch wariuje po jedzieniu ale to byl maluszek - zawsze po jedzeniu byl aktywny i potem tez jak ciaza byla starsza to po jedzieniu zaczynal sie budzic
zmykam do lozka bo moj maly ancymon jeszcze na nogach - ide sie klasc z nim bo juz marudny ale usnac nie zasnie
milej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 23:56