MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
według usg i Toski możliwe ze dziewczynka. Według teorii Klaudii - chłopiec, bo ostatni w rodzinie odszedł mój synek w 10 tc. Według mojego M, to synek, bo wypiękniałam, a on nie skory do takich pochlebstw

06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Wiecie co tu chodzi tu raczej o doroslcyh takich starszych którzy odejdą bo moja mama poroniła 3 razy w sumie nie wiadomo kto byl pod serduszkiem . Wiec nie wiem czy to wpisuje się w teorie ale moze tez kto wie .

Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Aaaaaaaaaa! Szczęście razy pierdylion!!!

Wszystko w jak najlepszym porządku, Dzidzia urosła do 5,5 cm czyli jest moc!
Pan Doktor powiedział, że rozwija się prawidłowo, rośnie jak na drożdżach i w pewnym momencie Brzdąc odwrócił się, rozwalił nóżki i nam wszystkim ukazał się Sisior, tego nie można z niczym pomylić
Lekarz powiedział, że to Chłopiec na 51,5 %, ale umówmy się, raczej już nic tu nie odpadnie

Przezierność karkowa 0,9, termin przeskoczył na 30.05, ale wiadomo, że może być całkiem inaczej
Tak czy inaczej, jestem juź o wiele spokojniejsza, szczęśliwa i pełna wiary i nadziei
Kolejny termin 13 grudnia, a połówkowe 5 stycznia 
Dziewczyny, dziękuję Wam za pozytywną energię, bardzo pomogło!

bezimienna, Breezee, Karissa, mon!ta^, Mabelle, Kamilutek, MEGI81, Marta931217, Espera, toska_88, Forbidden, blubka, Uska, Edyta84, sylwucha89, Madu1611, ag194, Kleopatra, Uszczesliwiona, Maniuś, Moniqaaa, Hope_, rybka33 lubią tę wiadomość

-
a ja o tej porze bede sie ubierac na wizytebezimienna wrote:dewa super. Ja już jutro o tej porze będę na wizycie - nie mogę się doczekać

bezimienna lubi tę wiadomość

06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Klaudia to według twojej teorii będzie u mnie dziewczynka, bo ostatnio zmarła babcia, obrączka pokazuje mi dwóch chłopaków (juz z mam) i dziewczynkę a potem STOP.
No i najważniejsze wróżka Toska tez mi wróży córkę
i takie też mam przeczucia 
Oby wszystko się sprawdziło
Edit.Tak sobie przypomniałam;
Jak byłam w pierwszej ciąży zmarł dziadek i urodziłam syna a w drugiej ciazy zmarł wujek i tez urodziłam syna.Teraz zmarła babcia, może będzie dziewczynka
Klaudii zabobony to chyba prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 16:01
Klaudia0727 lubi tę wiadomość
-
Dewa, gratuluje! Wspaniałe wieści

Klaudia. w sumie w naszym przypadku tez by sie to sprawdziło. W prawdzie mojego brata ciotecznego żona spodziewa sie córeczki, ale ona zaszła w ciąże jakoś zanim moj wujek zmarł, a poza tym ona ma swoją rodzine tez i nie wiem co tam sie działo. W każdym razie ja zaszłam w ciąże zaraz po śmierci wujka i spodziewam sie synka.
Musze zobaczyć o co chodzi z ta obrączka, bo to bardzo ciekawy motyw i chętnie zrobię to u nas dla zabawy!!!
jak to sie robi?
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!
Do zobaczenia w maju! 

-
Karissa wrote:Dewa, gratuluje! Wspaniałe wieści

Klaudia. w sumie w naszym przypadku tez by sie to sprawdziło. W prawdzie mojego brata ciotecznego żona spodziewa sie córeczki, ale ona zaszła w ciąże jakoś zanim moj wujek zmarł, a poza tym ona ma swoją rodzine tez i nie wiem co tam sie działo. W każdym razie ja zaszłam w ciąże zaraz po śmierci wujka i spodziewam sie synka.
Musze zobaczyć o co chodzi z ta obrączka, bo to bardzo ciekawy motyw i chętnie zrobię to u nas dla zabawy!!!
jak to sie robi?
Musisz zawiesic obrączkę na nitce
i tak wrózy się na lewej dłoni więc połozs na niej obraczke zeby lezala po czym podnieś na nitce do góry
jezeli bedzie kiwac się prosto to chłopiec a jezeli będzie kiewac się w kształt koła to dziewczynka . Jak będziesz chciala powtorzyć wrozbe to odloz obraczke na dlon zeby sie wahanie uspokoiło i od nowa podnieś
ja robilam 2 razy i potem juz nie chciala obraczka się kiwać
... Mam nadzieje ze zrozumiesz moje tłumaczenie
ahahah

Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Byłam w Lidlu i nie wytrzymałam. Oni maja tak urocze te ciuszki czasem

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c339cc700fe.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 16:29
toska_88, Mabelle, blubka, MEGI81, Kamilutek, dewa, sylwia1985, karola81, Maniuś, Hope_, bezimienna, marie_marie22, Arwi lubią tę wiadomość
26.08.2016 - Mamy to!
Do zobaczenia w maju! 

-
nick nieaktualnyA co tam się kochana dzieje i ciebie ?Spirit wrote:Monika ja też jestem w szpitalu od kilku dni.Ale ja się niedługo wypiszE na żądanie bo nic mi nie jest już A chcą trzymać długo. Podobno że mną coś nie tak , dziecko ok ale tu już go nie badają więc chce wyjść i iść do gina swojego
-
nick nieaktualny
-
Nie umiem zrobić tej wróżby
wydaje mi sie, ze sama wprowadzam niechcący obrączkę w ruch, a jak bardzo sie staram nią nie poruszyć, to po prostu sie nie rusza... za pierwszym razem wyszło mi, ze niby chłopiec (to sie zgadza, bo już na 95% wiadomo), pózniej znów chłopiec, pózniej tak baaaardzo delikatnie sie kręciła na dziewczynkę, pózniej znów na dziewczynkę, ale tak już bardzo pewnie. Postanowiłam zrobić to drugi raz i znów wyszło mo najpierw dwóch chłopców, a pózniej dwa razy dziewczynka, ale tak baaardzo nieśmiało, a pózniej znów sie bujalo mocno wiec sie już poddałam, bo to było już inaczej niż na pierwszym razem :p
26.08.2016 - Mamy to!
Do zobaczenia w maju! 

-
Zachować spokój czasem serce przyspiesza w ciąży. POŁOŻYĆ się i zrelaksować. a ginkowi powiedz na kontroli i jeśli nadal będzie cię to dręczyć to do kardiologa na ekg lub echo sercaKlaudia N. wrote:Babeczki co robic? Bo nie wiem. Lomocze mi serce co jakis czas od kilku godzin

U nas ostatnia zmarla babcia jak się nie myle...
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH