MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
według usg i Toski możliwe ze dziewczynka. Według teorii Klaudii - chłopiec, bo ostatni w rodzinie odszedł mój synek w 10 tc. Według mojego M, to synek, bo wypiękniałam, a on nie skory do takich pochlebstw
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Wiecie co tu chodzi tu raczej o doroslcyh takich starszych którzy odejdą bo moja mama poroniła 3 razy w sumie nie wiadomo kto byl pod serduszkiem . Wiec nie wiem czy to wpisuje się w teorie ale moze tez kto wie .
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Aaaaaaaaaa! Szczęście razy pierdylion!!!
Wszystko w jak najlepszym porządku, Dzidzia urosła do 5,5 cm czyli jest moc!Pan Doktor powiedział, że rozwija się prawidłowo, rośnie jak na drożdżach i w pewnym momencie Brzdąc odwrócił się, rozwalił nóżki i nam wszystkim ukazał się Sisior, tego nie można z niczym pomylić
Lekarz powiedział, że to Chłopiec na 51,5 %, ale umówmy się, raczej już nic tu nie odpadnie
Przezierność karkowa 0,9, termin przeskoczył na 30.05, ale wiadomo, że może być całkiem inaczej
Tak czy inaczej, jestem juź o wiele spokojniejsza, szczęśliwa i pełna wiary i nadzieiKolejny termin 13 grudnia, a połówkowe 5 stycznia
Dziewczyny, dziękuję Wam za pozytywną energię, bardzo pomogło!
bezimienna, Breezee, Karissa, mon!ta^, Mabelle, Kamilutek, MEGI81, Marta931217, Espera, toska_88, Forbidden, blubka, Uska, Edyta84, sylwucha89, Madu1611, ag194, Kleopatra, Uszczesliwiona, Maniuś, Moniqaaa, Hope_, rybka33 lubią tę wiadomość
-
bezimienna wrote:dewa super. Ja już jutro o tej porze będę na wizycie - nie mogę się doczekać
bezimienna lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Klaudia to według twojej teorii będzie u mnie dziewczynka, bo ostatnio zmarła babcia, obrączka pokazuje mi dwóch chłopaków (juz z mam) i dziewczynkę a potem STOP.
No i najważniejsze wróżka Toska tez mi wróży córkęi takie też mam przeczucia
Oby wszystko się sprawdziło
Edit.Tak sobie przypomniałam;
Jak byłam w pierwszej ciąży zmarł dziadek i urodziłam syna a w drugiej ciazy zmarł wujek i tez urodziłam syna.Teraz zmarła babcia, może będzie dziewczynka
Klaudii zabobony to chyba prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 16:01
Klaudia0727 lubi tę wiadomość
-
Dewa, gratuluje! Wspaniałe wieści
Klaudia. w sumie w naszym przypadku tez by sie to sprawdziło. W prawdzie mojego brata ciotecznego żona spodziewa sie córeczki, ale ona zaszła w ciąże jakoś zanim moj wujek zmarł, a poza tym ona ma swoją rodzine tez i nie wiem co tam sie działo. W każdym razie ja zaszłam w ciąże zaraz po śmierci wujka i spodziewam sie synka.
Musze zobaczyć o co chodzi z ta obrączka, bo to bardzo ciekawy motyw i chętnie zrobię to u nas dla zabawy!!!jak to sie robi?
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Karissa wrote:Dewa, gratuluje! Wspaniałe wieści
Klaudia. w sumie w naszym przypadku tez by sie to sprawdziło. W prawdzie mojego brata ciotecznego żona spodziewa sie córeczki, ale ona zaszła w ciąże jakoś zanim moj wujek zmarł, a poza tym ona ma swoją rodzine tez i nie wiem co tam sie działo. W każdym razie ja zaszłam w ciąże zaraz po śmierci wujka i spodziewam sie synka.
Musze zobaczyć o co chodzi z ta obrączka, bo to bardzo ciekawy motyw i chętnie zrobię to u nas dla zabawy!!!jak to sie robi?
Musisz zawiesic obrączkę na nitcei tak wrózy się na lewej dłoni więc połozs na niej obraczke zeby lezala po czym podnieś na nitce do góry
jezeli bedzie kiwac się prosto to chłopiec a jezeli będzie kiewac się w kształt koła to dziewczynka . Jak będziesz chciala powtorzyć wrozbe to odloz obraczke na dlon zeby sie wahanie uspokoiło i od nowa podnieś
ja robilam 2 razy i potem juz nie chciala obraczka się kiwać
... Mam nadzieje ze zrozumiesz moje tłumaczenie
ahahah
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Byłam w Lidlu i nie wytrzymałam. Oni maja tak urocze te ciuszki czasem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c339cc700fe.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 16:29
toska_88, Mabelle, blubka, MEGI81, Kamilutek, dewa, sylwia1985, karola81, Maniuś, Hope_, bezimienna, marie_marie22, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpirit wrote:Monika ja też jestem w szpitalu od kilku dni.Ale ja się niedługo wypiszE na żądanie bo nic mi nie jest już A chcą trzymać długo. Podobno że mną coś nie tak , dziecko ok ale tu już go nie badają więc chce wyjść i iść do gina swojego
-
nick nieaktualny
-
Nie umiem zrobić tej wróżby
wydaje mi sie, ze sama wprowadzam niechcący obrączkę w ruch, a jak bardzo sie staram nią nie poruszyć, to po prostu sie nie rusza... za pierwszym razem wyszło mi, ze niby chłopiec (to sie zgadza, bo już na 95% wiadomo), pózniej znów chłopiec, pózniej tak baaaardzo delikatnie sie kręciła na dziewczynkę, pózniej znów na dziewczynkę, ale tak już bardzo pewnie. Postanowiłam zrobić to drugi raz i znów wyszło mo najpierw dwóch chłopców, a pózniej dwa razy dziewczynka, ale tak baaardzo nieśmiało, a pózniej znów sie bujalo mocno wiec sie już poddałam, bo to było już inaczej niż na pierwszym razem :p
-
Klaudia N. wrote:Babeczki co robic? Bo nie wiem. Lomocze mi serce co jakis czas od kilku godzin
U nas ostatnia zmarla babcia jak się nie myle...Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami