MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama wrote:Czy ma ktoras z Was wrazenie ze tam na dole jest wszystko nabrzmiale?
Pochwa, ogolnie cale krocze... Ja mam takie uczucie od wczoraj, nie wiem czy to normalny objaw? Powiekszona macica moze powodowac taki ucisk i odczucia?
Podobnie czulam podczas okresu zawsze...
Skurcze tez mnie łapią po kilka razy dziennie,szczególnie ostatnio jak korzystałam z wc,taki nagły,tępy ból,kłucie,jak by ktoś mi szpilki wbijał.
Powodzenia dla dziewczyn wizytujących jutro-oby same dobre wieści były. -
A u mnie już 17sty tydz
czekam dalej na kopniaki, a nie tylko motylka-koliberka i pukanie czasem.
WreszcieMama, to normalne, że w pierwszej ciąży nie wiesz zawsze co jaki ból czy objaw oznacza i czy się niepokoićw ciąży z organizmem różne dziwne rzeczy się dzieją...
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Karola trzymam kciuki za wizyte, wszystko będzie super!
Co do libido to ja też mam -1000. A jak się kochamy to czuję dyskomfort, jestem mega obrzmiała i mam wrażenie, że Chłop mi tylko wszystko podrażnia. Wolę mu inaczej pomóc niż klasycznie ale czasem się łamię i mówię, żebyśmy spróbowali, a potem żałuję przez kilka dni, bo wszystko mnie piecze.
Wczoraj miałam masakrę - dzień wymiotów, mega bólu głowy i krzyża, do tego na przemian zimno i gorąco. Dzisiaj lepiej, oby już mi przeszło, bo to chyba jednak jelitówka była. Strasznie mi żal maluszka, że zafundowałam mu taki stres!
Dzisiaj powinnam mieć wyniki Pappy, oczywiście naczytałam się za dużo artykułów naukowych i panikuję. Internet dla kobiet w ciąży to ZŁO...
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
czesc Wam, dzisiaj wizyta je je jeee:) ciekawe czy cos czasem nie wyrosło tej mojej córci, ja to ogolnie pechowiec jestem, wiec jesli jest 20 procent szans ze lekarz sie pomylil, to pewni to przydzial dla mnie heh ale co ma byc to bedzie i tak bede szczesliwa:)
wiecie co wczoraj normalnie szał zakupów, ja kupiłam to
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7787bb51a3ae.jpg
a moj maz w anglii kupil to, co tam ze na przyszle swieta dopiero, ale strasznie nam sie spodobalo:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d55ed2e738da.jpg
bezimienna, WreszcieMama, toska_88, Maniuś, sylwucha89, monika_89, GoNia1979, MEGI81, marie_marie22, Moniqaaa, blubka lubią tę wiadomość
-
Marie ja bralam dyhadton najpierw 3x1 potem 2x1 i od pon kazal caljowicie odstawic.nie robilam badan bo nie ma sensu.
Dziewczyny meldowac sie ja juz bedziecie po wizytach.
Klaudia super ciuszki
Quasha apetyt rosnie,ale spoko,nie jestes sama:)marie_marie22 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
hej, witam was w 16 tygodniu
2 kg na pulse, libido tez -1000, szkoda mi ego mojego meza.
mamy pierwsze decyzje co do imieniapo dlugich rozmowach doszlismy do Hania lub Laura dla dziewczynki i dla chlopca Bastian albo Nikolas. Ale znajac zycie sie jeszcze zmieni.
Dzisiaj mamy rozmowe kwalifikacyjna, czy dostaniemy wymarzony dom na wynajem. Uwazam to troche smieszne w Niemczech, ze robia takie rozmowy kwalifikacyjne, ale w sumie dla nich bezpieczniej. Ja chcialam dom kupic albo zbudowac, ale moj maz mowi ze to za duze ryzyko finansowe, dlatego padla decyzja na wynajem. Mam nadzieje ze uda nam sie.Maniuś lubi tę wiadomość
wersja z OM
-
Powodzenia na wizytach!
Ja obudziłam się z wielkim supłem stresu w żołądku i przez te nerwy czuję delikatne pobolewanie w brzuszkuWiem, nie powinnam się denerwować, ale wyskoczyło nam kilka poważnych problemów i po prostu mie da rady
Chyba sobie melisę kupię, bo pozytywne myślenie i próby relaksowania się nic póki co nie dają
Miłego dnia Dziewczyny! :* -
To jest niesamowite, jak dużo osób nadaje dzieciom te same imiona w tym samym czasie
Ja w klasie miałam 7 Mart. Sama też miałam być Marta, ale babcia oprotestowała. A kilka dni temu mieliśmy wizytę klasy, w której były 3 Wiktorie (co prawda jedna a nich to Victoria) i 2 Wiktory.
Chłop proponuje Wiktor ale mi nie leży. Po prawdzie nie leży mi żadne poza Hugo
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Bo to imie jest tak urocze
Ja mam na nazwisko po mezu Stohl, co czyta sie sztul i potrzebuje jakies fajne wyrazne imie ktore bedzie pasowalo i uwazam ze Laura super pasuje. Hanna byloby bu tu Hanah i mimo ze mi sie podoba to boje sie troche tego hanah banana bo tu nikt nie powie Hania.
wersja z OM