MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyQasha a co na tu tesc jak jego żona się zachowuje? Faceci mają jaja w tej rodzinie czy tam rządzi jedna krolowa? Niech Marcin z ojcem się rozmowi jak chłop z chłopem bo baba jest i będzie o ciebie zazdrosna. Swoją drogą jakby nie uważali tego mieszkania za całkowita swoją własność to by go sami nie remontowali tylko poeiedzieliby róbcie co chcecie. Ja i tak się dziwię że pokazaliscie jej wozek itp bo skoro taka jest to bym jej wcale nie wtajemniczala e swoje szczęście chyba że chce się krytyki. Tutaj musi Marcin sprawę jasno postawić że hak ma to by jego to robicie po swojemu i tyle a jak ona zaczyna jakiś temat z tobą sam na sam to grzecznie powiedz ze porozmawiacie jak on wróci. Pamiętaj synowa nie rodzina tesciowa nie matka
W pepco takie mamusie polspioszki za 7,99 . Przeslodkie! -
Witam sie w 18tc i 5 miesiacu!
lada moment półmetek!
co do ubranek to córy wcale nie trzeba ubierać w różowe i falbanki, ja też nie lubię ale trzeba sie liczyć z tym że potem mylą dziecko z chłopcemna szczęście są opaski a teraz ma już tyle włosów że da radę zrobić jej kucyki
dewa podpinam sie pod słowa Tośki, ja chciałam żeby Paula miała nos po ojcu i równe zeby po mnie, a jest na odwrót
bbee pocieszę Cię, że ja mam normalnie biust w rozmiarze 75G...
Kamilutek zazdroszczę że tak blisko do przeprowadzki, my dopiero połozyliśmy tynki a gdzie koniec
Qasha ja peirdolę co za babsko.... z nią sie chyba nie da żyć w zgodzieMarcin musi się postawić że robicie po swojemu. Co to za wymysł że dziecko będzie spać z Wami do 5rż?
My Paulę eksmitujemy jak tylko się przeprowadzimy a drugiego malucha koło roku
bezimienna polecam strony dresowka.pl i materialki.pl ja tam zamawiamJeśli chodzi o ruchy to się nie stresuj, ja je poczulam dopiero w 20tc w pierwszej ciaży
Kofeina halo?bbee, Misia 69, Demsik, bezimienna, WreszcieMama, Maniuś, toska_88, Breezee lubią tę wiadomość
-
I mnie przyjaciółka wkurzyła
chyba taki dzień
... pochwalilam się że synka nazwiemy Leon a ona na to " o boże , Klaudia może nie bo Wiesz dzieci są okrutne w szkole " .... nie komentuje . Mi się bardzo podoba i nic jej do tego .
Arwi lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
monika, dzięki za pociesznie
he he chociaż sama nie cierpię widzę
Najgorsze jest, że mało jest takich ciuchów na duży biust jak jest w rozm 36 lub 38... biust się wylewa, zamek w sukience nie dopina, koszmar ;/ a jeszcze mąż mówi "tak to sobie możesz po domu tylko chodzić, bo Ci zaraz wszystko wyskoczy"
-
Cześć
Nasza Lila nadal jest Lilą. Wszystko w porządku
Najpierw sobie leżała, nie wiem, może spała, wylegiwała się i tylko jedną nóżkę zgięła jak modelka
a po chwili wzięła swoje rączki nad głowę i zaczęła bić brawo:D Jak to super wyglądało
Niesamowite. Na chwilkę usłyszałam serduszko
Ja się dowiedziałam, że ważę już 56,3(w ogóle już dziś mi wydęło brzuch i jest taki fajny ciążowy)
Szyjka w porządku, wszystko ok, mogę zmniejszać luteinę (mam teraz brać co drugi dzień), mam zgodę na wyjazd na święta do rodziców (odległość Kraków-Szczecin), także jestem zadowolona.
Następna wizyta 22.12 i to będą badania połówkowe.
Dziękuje za trzymanie kciuków :*:*:*
Teraz wyjeżdżamy do teściów, nadrobię czytanie później:)blubka, bezimienna, bbee, Arwi, sylwucha89, WreszcieMama, Uska, Maniuś, Kamilutek, Klaudia N., Uszczesliwiona, Rudzik, toska_88, Hope_, MEGI81, sylwia1985, zastrzeŻona, Madu1611, mon!ta^, Kleopatra, Agus26m, ag194, rybka33, kamyla112, Breezee lubią tę wiadomość
-
Klaudia, nie denerwuj sie:-) leon to bardzo ladne imie, ale kazdy ma inny gust. Moja kolezka teraz jest w 36tyg i chce dac synowi imie Tymoteusz, mi osobiscie sie nie podoba ale to jej dziecko i ona decyduje, jej ma sie podobac i nikomu nic do tego:-D moj synek nazywa sie Sebastian, mi sie bardzo podoba ale znow moja babcia mowila jak ja moge tak dac dziecku na imie:-) siostra z kolei nazwie corke Berenika niby fajne ale jak bedzie zdrobniale Berka?
dziwnie ale nie mi to oceniac:-)
-
Dokładnie, Leon to bardzo ładne, normalne imię, ale ludzie mają pomysły! Po Waszych historiach chyba do porodu nie powiem, że chcemy dać Hugo, albo będę mówić, że Mścichuj i tyle.
Marie_marie super wieści! Więcej takich chcemy
Dziewczyny, koleżanka mi napisała, że jak już się raz jest na zwolnieniu lekarskim to nie opłaca się wracać do pracy bo ma się wtedy mniejszy macierzyński. Próbuję znaleźć coś na ten temat w necie ale dla mnie to czarna magia jest i nic nie rozumiem z tych podstaw wymiarów itp. Wiecie coś o tym?
I pochwalę się, że mi dzisiaj mama przyszła makaron domowej roboty zrobić, bo miałam na taki szaloną ochotę a sama nie mogę, bo za duży wysiłek.Rudzik, marie_marie22, MEGI81, aneta.be lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualnyKlaudia u nas Leon podoba sie wszystkim a jak obyc nas zaczepiaja i pytaja o imie to jest mega zachwyt ze nie kolejny Dzejson
Juz w szpitalu polozne sie zachwycaly wiec sie nie zastanaiwaj i nie sluchaj glupot bo Leon jest czadowe
Mi to sie jeszcze strasznie podoba Lea dla dziewczynki i fajnie jak rodzenstwo by mialo takie imiona ale moj staruch nie przetrawi wiec alternatywa jest Lilka
WreszcieMama nie ludze sie ze to bedzie spokojne dzieckow koncu usg trwalo 1,5h bo tak sie wiercilo
pocieszsm sje ze to wina tego tylozgiecia macicy, ale nie przypominam sobie zebym z Leonem to miala. Moze byc tak ze wtedy nie bylo tego tylozgiecia a teraz jest ??
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Dokładnie, Leon to bardzo ładne, normalne imię, ale ludzie mają pomysły! Po Waszych historiach chyba do porodu nie powiem, że chcemy dać Hugo, albo będę mówić, że Mścichuj i tyle.
Marie_marie super wieści! Więcej takich chcemy
Dziewczyny, koleżanka mi napisała, że jak już się raz jest na zwolnieniu lekarskim to nie opłaca się wracać do pracy bo ma się wtedy mniejszy macierzyński. Próbuję znaleźć coś na ten temat w necie ale dla mnie to czarna magia jest i nic nie rozumiem z tych podstaw wymiarów itp. Wiecie coś o tym?
I pochwalę się, że mi dzisiaj mama przyszła makaron domowej roboty zrobić, bo miałam na taki szaloną ochotę a sama nie mogę, bo za duży wysiłek.2017 #1
2019 #2
-
Ten dzień dzisiaj jakiś humorzasty. Najpierw nakrzyczałam na M. z byle powodu i rozpłakałam się że mnie zdenerwował, przed chwilą spaliłam roladę i znowu prawie się popłakałam, że muszę wyrzucić jedzenie do śmieci
no co te hormony robią z człowiekiem...
Co do tych imion, to jak powiedziałam przyjaciółce że na dziewczynkę mam Lilianna, ale przez dwa "n" to powiedziała że to brzydko brzmi i żebym dała po prostu Liliana. Także dobre rady każdy ma, gust też każdy ma inny, nie przejmujcie się bo to Wam ma się imię dla dziecka podobać, w końcu będziecie do końca życia się tak do niego zwracać28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Quasha, my tylko możemy doradzać, to Wasze życie i Wasza decyzja. Na Twoim miejscu, rozmówiłabym się z Marcinem, to jego Rodzice. Po drugie, całkowicie odcięłabym się od ich kasy, całkowicie. Marcin do pracy, wynająć nawet malutkie mieszkanko, od nich jak najdalej. Bo oni traktują Twojego Narzeczonego, mężczyznę ktoŕy jest starym koniem i zaraz będzie ojcem, jak male dziecko, a on się na to godzi... Albo kasa i przywileje, albo rodzina, którą właśnie założył. Niech się wypchają pieniędzmi, drogimi prezentami i swoją wizją wszystkiego. Ktoś tu musi być stanowczy. Ja się tylko dziwię, że tak długo to tolerujesz i to znosisz, eeech. Pomyśl o sobie i dziecku, taka chora relacja Wam nie służy. I nie chodzi tylko o głupi wystrój pokoju, ale o całość
Powodzenia Kochana!
-
Forbidden wrote:Ten dzień dzisiaj jakiś humorzasty. Najpierw nakrzyczałam na M. z byle powodu i rozpłakałam się że mnie zdenerwował, przed chwilą spaliłam roladę i znowu prawie się popłakałam, że muszę wyrzucić jedzenie do śmieci
no co te hormony robią z człowiekiem...
Co do tych imion, to jak powiedziałam przyjaciółce że na dziewczynkę mam Lilianna, ale przez dwa "n" to powiedziała że to brzydko brzmi i żebym dała po prostu Liliana. Także dobre rady każdy ma, gust też każdy ma inny, nie przejmujcie się bo to Wam ma się imię dla dziecka podobać, w końcu będziecie do końca życia się tak do niego zwracać
Dokładnie...ja od kilku dni wszystko przypalam, idę a za chwilę zapominam gdzie i po co, pytam kilka razy o to samo i wzruszam się szybciej niż kiedykolwiek. Zaćmienie mózgu chyba