X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Carolina Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta bardzo mi przykro
    Sylwia daj znać po
    Hope od rana jestem z Toba całym sercem

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa mi masaż ktoczą mąż robił ha ha a tak serio to jak masz peknac to ci nic nie pomoże. Ja tam wolałam podpisać zgodę na nacięcie w razie czego niż bym miała peknac bo moja koleżanka pękła do samego odbytu! Dluuuugo dochodziła do siebie i zaluje do dziś ze nie zgodziła się na nacięcie bo zrobili by to tyle ile trzeba . Ja byłam nacinana a i tak skończyło się cesarka bo mały wielki człowiek utknął w kanale . W każdym razie naprawdę warto ćwiczyć mięśnie keagla bo to bardzo pomocne a jeszcze trochę zacznie sie etap nie trzymania moczu np przy kichaniu:-)

A z tymi pieorzykami to serio tylko ja mam Problem????

• dewa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie położna jej mówiła, że gdyby nie ćwiczyła, to na bank by pękła albo musieliby ciąć. Widziałaś ten Aniball? Szatańska maszyna, ale podobno działa lepiej i skuteczniej niż mąż :D

Hmmm, moja Mama miała 14 szwów, nie wiem gdzie oni to zmieścili...brrrr!

Pieprzyki? Tośka, ja jestem cała popieprzona, eeeh. Dosłownie i w przenośni :D

toska_88, aneta.be lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • daisy123 Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta bardzo mi przykro z powodu Babci. Trzymaj się!

Sylwia kciuki zaciśnięte.

Dziewczyny, jeśli chodzi o dziwne sny, aż głupio mi pisać ;) Miałam sen że maluszek był już z nami i bardzo płakał, ktoś nam doradził by trzymać malucha na krótką chwilę w zamrażalce - taka krioterapia pomoże! i tak robiliśmy w tym śnie, jak się obudziłam to stwierdziłam że jestem nienormalna!!! może było zimno w nocy ;)

uwo93e3kkpq6y3qt.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, nawet nie mów...ja dzisiaj pierwszy raz w życiu miałam sen "o lekkim zabarwieniu erotycznym", który prawie zakończył się finałem :D Aż obudziłam się zawstydzona :P

qb3canlimmmj6sap.png
  • daisy123 Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wolałabym sen o zabarwieniu erotycznym wierz mi :)...zwłaszcza że mamy zakaz seksu póki co :P

uwo93e3kkpq6y3qt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy tylko nie próbuj tego w realu:-) pewnie przełożyło się na to że było Ci zimno w nocy ha ha. Mi się raz śniło że się topie że powódź itp a jak się obudziłam się okazało że zmoklam w nocy bo deszcz padał a ja spalam pod otwartym oknem he he.

daisy123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , ostatnio dość rzadko się odzywam ale na spokojnie bez entuzjazmu przechodze ciąże eh im bliżej do 19 tygodnia tym troszke jestem nie spokojna. Ta obawa chyba jest wpisana w kolejną ciąże po stracie , dlatego Marze już by być jak najbliżej rozwiązania :)
    Spokojniejsza będę pewnie po kolejnej wizycie dopiero za 2 tygodnie :)
    pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    Dewa mi masaż ktoczą mąż robił ha ha a tak serio to jak masz peknac to ci nic nie pomoże. Ja tam wolałam podpisać zgodę na nacięcie w razie czego niż bym miała peknac bo moja koleżanka pękła do samego odbytu! Dluuuugo dochodziła do siebie i zaluje do dziś ze nie zgodziła się na nacięcie bo zrobili by to tyle ile trzeba . Ja byłam nacinana a i tak skończyło się cesarka bo mały wielki człowiek utknął w kanale . W każdym razie naprawdę warto ćwiczyć mięśnie keagla bo to bardzo pomocne a jeszcze trochę zacznie sie etap nie trzymania moczu np przy kichaniu:-)

A z tymi pieorzykami to serio tylko ja mam Problem????

Etap nietrzymania moczu przy sikaniu ja mam ale sporadycznie się to dzieje masakra :/

• Carolina Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy przepraszam ale dostałam napadu smiechu... skad sie biora takie sny

daisy123 lubi tę wiadomość

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • Breezee Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:

Breezee a co i ciebie? Andrzejki się ciągnął?
    Podczytuje Was cały czas, ale nie bardzo miałam o czym pisać. Trzymam kciuki za każdą z Was. Za Hope oczywiście najbardziej. Byłam dzisiaj u gina na nfz i mi dociął, ze za dużo przytyłam. 3,5kg, nie myślałam, ze to zle, raczej czytam ze w normie. Powiedział, ze na pewno jem grubo ponad 3 tys kcal. W ogóle nie przyjmował argumentów, ze mam niedoczynność tarczycy i slaby metabolizm. Ze nie jem słodyczy, tłustego, ani smażonego. Jem najzdrowiej i najmniej w domu, ale mnie wyśmiał ze więźniowie w Oświęcimiu nie byli grubi. Wkurzyłam się strasznie. Maleństwa nie widziałam, ale odbije sobie w następną środę u prywatnego. Badania z krwi i moczu dobre. Szyjka zamknięta, ma 5,09cm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 12:02

h4zprjjg9y5bpb0n.png
    h4zprjjgv6g3t57c.png

06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
    21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
    Będzie Aleksandra Karolina
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta bardzo mi przykto z powodu babci ;( z ciekawości który lekarz robił Ci usg? młody to taki czarny czy taki wyższy w okularach?

Hope sercem jestem z Tobą <3

dewa ja nie robiłam, na SR zachwalali. Podobno moncno wyćwiczone kobiety maja gorzej bo mięśnie się nie poddaja i łatwej pęknąć. Co do szwów - moja znajoma miała 27... i tylko 3 na zewnątrz także tego... lepiej zeby Cię nacieli niż bys miała pęknąć choć ja uważam, że przy doświadczoej połoznej łatwo o uniknięcie krocza. Widać statystyki w których szpitalach nacinają nagminnie a gdie jest ochrona krocza

ggonia lada moment minie najgorszy czas :*

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tośka ja w żadnej ciąży nie miałam pieprzyków.
    Dewa mam koleżankę co używa Aniball i za 2 tyg ma termin to dam Ci znac ;p
    Marta przykro mi z powodu babci i mam nadzieje że szybko Cie wypuszczą.
    Hope trzymam kciuki.
    Sylwia czekamy na info.
    Ja wczoraj i dzisiaj rano poszalałam z mężem i brzuch mnie boli z lewej strony :/

Demsik lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Uska Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska ja tez zauwazylam ze mam wiecej pieprzykow, na brzuchu mi wyskoczyly dodatkowe 3 i na nogach.

toska_88 lubi tę wiadomość

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • Ju14 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    No właśnie położna jej mówiła, że gdyby nie ćwiczyła, to na bank by pękła albo musieliby ciąć. Widziałaś ten Aniball? Szatańska maszyna, ale podobno działa lepiej i skuteczniej niż mąż :D

Hmmm, moja Mama miała 14 szwów, nie wiem gdzie oni to zmieścili...brrrr!

Pieprzyki? Tośka, ja jestem cała popieprzona, eeeh. Dosłownie i w przenośni :D

Ja miałam też coś koło 15 szwów. Popękała mi szyjka z dwóch stron. Ale jakoś nie wspominam tego traumatycznie, nic nie czułam, nie bolało. Wiadomo, na początku tak i ciągnęło, ale po kilku dniach przeszło :)

Hope trzymaj się Kochana!
    Sylwia daj znać jak po wizycie.
    Marta bardzo mi przykro z powodu babci, trzymaj się dzielnie, przytulam.

w4sq0dw4ipdk3tpr.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja miałam po porodzie z synem 26 szwów. Ale byłam wtedy bardzo szczupła 167 cm wzrostu i 45 kg. Ciągle mi robili badania, bo myśleli, że na coś choruję, a ja byłam zdrowa jak ryba. Miałam wtedy bardzo szybką przemianę materii i jadłam za trzech. Na koniec ciąży ważyłam 57 kg. Wg mnie lepiej podpisać zgodę na nacięcie krocza, bo u mnie w szpitalu robią to tylko wtedy kiedy jest konieczne, niż później nie móc siedzieć przez miesiąc czasu na tyłku :)

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • Kamilutek Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chryste, ale niektórzy lekarze mają nasrane...

3jgxhqvktwt5w6mq.png
    Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!
  • bezimienna Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Breezee - współczuje. Co za palant następny. Normalnie jestem wniebowzięta, że trafiłam na normalnego lekarza, pracującego w szpitalu w którym chce rodzić. Słysząc Wasze historie z niektórymi, to jakaś masakra.

Tośka ja jestem dość pieprzykowa, ale nie zauważyłam nowych.

Co do cięcia, to niestety mój szpital słynie z cięcia wszystkich jak się da :( Więc jestem zaintrygowana tymi ćwiczeniami itd.
    Moja bratowa nie była cięta ani razu i nie popękała, dwa porody trwające nie dłużej niż godzinę. Jest mega szczupła, a do porodów dosłownie urodzona ;)

Breezee lubi tę wiadomość

3jgxvfxmmciig9xw.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Breezee wrote:
    Podczytuje Was cały czas, ale nie bardzo miałam o czym pisać. Trzymam kciuki za każdą z Was. Za Hope oczywiście najbardziej. Byłam dzisiaj u gina na nfz i mi dociął, ze za dużo przytyłam. 3,5kg, nie myślałam, ze to zle, raczej czytam ze w normie. Powiedział, ze na pewno jem grubo ponad 3 tys kcal. W ogóle nie przyjmował argumentów, ze mam niedoczynność tarczycy i slaby metabolizm. Ze nie jem słodyczy, tłustego, ani smażonego. Jem najzdrowiej i najmniej w domu, ale mnie wyśmiał ze więźniowie w Oświęcimiu nie byli grubi. Wkurzyłam się strasznie. Maleństwa nie widziałam, ale odbije sobie w następną środę u prywatnego. Badania z krwi i moczu dobre. Szyjka zamknięta, ma 5,09cm.
    Co za baran. Więcej bym do niego nie poszła!

Breezee lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 08:03

bezimienna, Breezee, monika_89, Kleopatra, MEGI81, Madu1611, daisy123, Kamilutek, sylwucha89, Karissa, bbee, WreszcieMama, Maniuś, Uszczesliwiona, Demsik, sylwia1985, Rudzik, mon!ta^, marie_marie22, Forbidden lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ