MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda19 wrote:Qasha jedz do innego szpitala! Co to za lekarz w ogole ?!
Ja wrocilam wlasnie do domu z wizyty u mojego gina prowadzacego (NFZ) i wiecie co mi powiedzial? Ze on nic nie widzi i ze nie wie dlaczego krwawilam i tak widocznie mialo byc i ze jak bede znowu krwawila to mam sie zglosic wczesniej (wizyte mam 16.12) ale mam sie zglosic dopiero jak bede na prawde mocno krwawila a nie tak lekkonie rozumiem tego... Mam sie zglosic jak juz na prawde bedzie zle?! Wkurzylam sie... Badanie trwalo nie dluzej jak 3 minuty nawet dobrze wszystkiego na pewno nie sprawdzil:/ i przepisal mi luteine "tak na wszelki wypadek" jak to on powiedzial... A jak sie zapytalam jak z dzieckiem to odpowiedzial "to co moglem zobaczyc na tym sprzecie to zobaczylem i jest wszystko ok"
dobrze ze poszlam do tego prywatnego wczoraj, wole posluchac tego co mi powiedzial i lezec na razie.
Młoda ja tydzień temu miałam jazde z ostrym krwawieniem takim jak pdczas drugiego dni aokresu żywa krew.. zadzwoniłam do gina kazał przyjechać zaraz na fotel badanie "reczne" wszystko ok i usg brak krwiaka brak torbieli być moze pękło jakies naczynko (notabene dzień wcześniej byłam na prenatalnych i wszystko ok bylo a w nocy krew!!)
kazał sie oszczedzać zero seksu i w razie czego dzownic natychmiast do niego zapisał Duphaston 3x1 .. dzidzia sobie spała ale dla mnie ja obudził i zaraz pomachała rączkami (chciał mnie w ten sposób uspokoić) serduszko biło.. więc odpoczywam i wszystko na razie ok.. bedzie dobrze tylko uważaj na siebie -
mój laktator też dzialał na baterie, bardzo sobie chwalę
Rudzik ja z całego serca polecam olej ze słodkich migdałów na suchą skórę
sylwia widać że brzuszek wyćwiczonyteściowa już sie zorientowała? co do filmu ja zapłaciłam za niego 140 zł i obejrzalam ze 2 razy w ciązy. Treaz wezmę tylko nagranie ze zwykłego usg 2D bo to tylko 40zl a pamiątka bedzie
Qasha co Ty piszeszco za buc z tego lekarza, ja bym prosiła o pessar albo szew, cokolwiek
młoda może pękło jakieś naczynko jak u mnie? stad krawienie/plamienie
toska tanio u Was badaniafull wypas 150 zl
Klaudia cudowne wiadomości
ag ja nie lubię ogrodniczek dla mnie są mega aseksualne
Hope i jak wiesz coś?
_______________________________________________________________________________________
tymczasem mój mały ząbkujący diabeł chyba będzie miał w końcu lepszą noc, wylazł 6 ząbidą kolejne 2 ale przynajmniej kilka dni spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 17:32
Rudzik lubi tę wiadomość
-
To ja juz sie pogubilam z tym wszystkim. Wczoraj moj gin zbadal mnie i powiedzial, ze szyjka 2,5 cm jest ok
a tu dziewczyny przy 21 zakladany szew
Mi tylko przepisal magnez zebym brala.
Na sex zakazu nie zrobil i jeszcze meza poinformowal, ze drzwi do raju otwarte
-
Mamy w końcu pozwolenie na seks :p i pani doktor mówi że 23 grudnia na 100% będzie potwierdzenie płci jak się ładnie ułoży
na razie te 80 % dziewczynki mnie zadowala lepsza taka wiedza niż nie wiedzieć nic :p
monika_89, GoNia1979, Uszczesliwiona, bezimienna, Maniuś, MEGI81, Karissa, sylwucha89, Breezee lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Forbidden wrote:Muszę się przejść do ciucholanda i poszperać, chociaż wszyscy mi odradzają w tym najbardziej moja mama, że nie wiadomo co to za ciuszki i lepiej nowe kupić. Sama już nie wiem co myśleć, nigdy w takich sklepach nie oglądałam ciuszków na małe dzieci.
Ciuchy w ciuchlandach są odkażane specjalnymi środkami, jak kupujesz nówki to też jest możliwość, że przymierzało coś przed Tobą 20 Małgosiek na spocone ciałotakże tego. A malutkie ciuchy to raczej czyściustkie, przecież niemowlaczki to sama czystość, a założone na niego dana rzecz była kilka razy na krzyż
także nie sugeruj się ludzkim gadaniem jeśli sama masz ochotę sobie coś taniej wyszperać
Poza tym w lumpeksach zazwyczaj ciuchy mają lepszą jakość niż w naszych sieciówkach, bo są produkowane na rynek zachodnioeuropejski, a nie na wschodnią Europę
możesz w necie poczytać jakie są różnice w produkcji na różne kraje Europy
Nie każdy lubi i nie musi tam kupować (dzięki temu dla mnie jest większy wybór, więc ja tam nigdy nikogo specjalnie nie namawiam)ale jeśli Ty masz ochotę, to nie słuchaj "mądrych głów"
Qasha, trzymam kciuki by już ból nie wracał i szyjka się nie skracała! Współczuję przeżyć z lekarzem
Młoda, leż i odpoczywaj.
Dziewczyny, wszystko przeczytałam, nadrobiłam, ale czasu nie mam nawet nic więcej napisać...
Z córą dzisiaj byłam u moich rodziców, piekłyśmy pierniczki z 1 kg mąki, 2,5h roboty, mam nadzieję, że nie przeholowałam, Hania mała pomocnica bardzo dużo pomagałaJa co chwilę odpoczywałam, a ona twardo wycinała pierniczki, przekładała na blachę, a moja mama wałkowała
Dzidzia za to dziś spokojnie sobie odpoczywa głównie, czasem lekko kopnie albo się rozciągnie, pewnie znów na wieczór będzie robić za małego kangurka
Forbidden, Rudzik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyszły dzisiaj pierwsze rzeczy dla dzieciaka
https://zapodaj.net/8fccfcab5745e.jpg.html
Co prawda ciuszków nie mam jeszcze żadnych, ale za to nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam książeczki
Edit: nie wiem, dlaczego się nie wyświetla, choć link działa poprawnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 19:03
ag194, bbee, monika_89, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Hope a ja czuję że będzie dobrze u Ciebie i chociaż się nie znamy bardzo Ci kibicuje i trzymam kciuki
My jeszcze czekamy na usg połowkowe 28.12 o ile ono również wypadnie dobrze nie będę robić Harmony
Na razie wszystko jest z tego co lekarz mierzył ok ale jeszcze ostatnie usg bardzo ważne i wtedy zdecydujemy
Czytałam o tej dziewczynie właśnie strasznie mi przykro chyba każda z nas gdzieś w środku pod sercem czuje, że wszystko jest ok to daje więcej siły
Strasznie drogie usg połowkowe w pl myślałam, że tylko uk powala cenaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 19:07