MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
natalia1354 wrote:Hm, w książeczce mam wpisane termin porodu 18 maj, ale dzidziuś odpowiada 15 + 4 dni. Z usg prenatalnego wyszło mi że termin mam na 22 maja, ale lekarz prowadzący kazał mi się trzymać terminu 18 maj dlatego tak napisałam
-
Rudzik gratulacje
Ja mam termin z OM na 4maja, czyli tydzień szybciej, ale najbardziej wiarygodnym terminem jest ten z USG genetycznego i na jego podstawie później sprawdza się rozwój dziecka itd. dlatego mam ustawiony z usg na suwaczku
Tośka, dokładnie, ważne, że dzidzia okRudzik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzik wazne że zdrowe:-) w końcu się okazuje że jestem normalna a nie nawiedzona ha ha gratuluję i zazdroszczę
Hope powiem koleżance żeby się dowiedziała ale jedno jest pewne że robiła tylko to co za darmo bo jest z biednej rodziny i nie stać ich nawet na prywatnego lekarza a co dopiero dodatkowe badania. Ryzyko zresztą mówiłaś że ten wynik co został wysłany będzie jeszcze bardziej dokładny? Będzie dobrze. Wiara czyni cuda
Rudzik lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny!
Wiem ze to poczatek dopiero Waszej ciazy, ja jestem lutówka 2016 i swoje szczescie mam juz przy sobie
Dziewczyny przepraszam za spam ale wraz z przyjaciolka otworzylysmy sklep z odzieza i akcesoriami dla niemowlat - prosze zajrzyjcie podczas kompletowania wyprawki, polubcie fan page i odwiedzcie nas kiedy tylko bedziecie mialy ochote
pozdrawiam i zycze spokojnych ciąż
sklep -> www.babelu.pl
fan page: https://www.facebook.com/babelusklep/?ref=aymt_homepage_panelMoniqaaa lubi tę wiadomość
-
natalia1354 wrote:Marta, to pewnie miałaś dłuższe cykle? bo u mnie 32 dni i jak sobie liczyłam wg moich długich cykli to wychodzi mi również 22 maj jak z USG, a lekarz pewnie liczył 28dniowe cykle, sama już nie wiem serio jak to liczyć.
-
monika_89 wrote:mój laktator też dzialał na baterie, bardzo sobie chwalę
Rudzik ja z całego serca polecam olej ze słodkich migdałów na suchą skórę
sylwia widać że brzuszek wyćwiczonyteściowa już sie zorientowała? co do filmu ja zapłaciłam za niego 140 zł i obejrzalam ze 2 razy w ciązy. Treaz wezmę tylko nagranie ze zwykłego usg 2D bo to tylko 40zl a pamiątka bedzie
Qasha co Ty piszeszco za buc z tego lekarza, ja bym prosiła o pessar albo szew, cokolwiek
młoda może pękło jakieś naczynko jak u mnie? stad krawienie/plamienie
toska tanio u Was badaniafull wypas 150 zl
Klaudia cudowne wiadomości
ag ja nie lubię ogrodniczek dla mnie są mega aseksualne
Hope i jak wiesz coś?
_______________________________________________________________________________________
tymczasem mój mały ząbkujący diabeł chyba będzie miał w końcu lepszą noc, wylazł 6 ząbidą kolejne 2 ale przynajmniej kilka dni spokoju
Gin wczoraj mowil ze krwawienie bylo spowodowane tym ze mam lozysko tak niefortunnie ulozone (blisko szyjki macicy) i moze podczas stosunku cos sie naruszylo[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Dziewczyny jak myslicie, kiedy zaczac kompletowac wyprawke? Bo juz sama nie wiem.. Nie chce zaczac za wczesnie (caly czas mam jakies mysli ze moze jeszcze sie cos wydarzyc), ale tez nie za pozno zeby nie bylo wszystkiego na raz do zalatwienia.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda, my tu prawie o to się pokłóciłyśmy wcześniej
także zacznij, kiedy Ty sama czujesz, że to już ten czas. Ja kompletuje odkąd się dowiedziałam o ciąży w sumie, ale każdy robi jak uważa i super
ważne, żeby zdążyć do porodu:)
Natalia, ile masz lat jeśli mogę wiedzieć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 22:14
-
Młoda19 wrote:Dziewczyny jak myslicie, kiedy zaczac kompletowac wyprawke? Bo juz sama nie wiem.. Nie chce zaczac za wczesnie (caly czas mam jakies mysli ze moze jeszcze sie cos wydarzyc), ale tez nie za pozno zeby nie bylo wszystkiego na raz do zalatwienia.
Ja z moim narzeczonym robimy zakupy co sobotę i wtedy zawsze kupujemy coś dla dzidziusia, zaczęliśmy od artykułów higienicznych, mamy różne kremiki, płyn do kąpieli, sudocrem na odparzenia, takie głupotki w sumie, ale dopóki nie poznamy płci to wstrzymamy się z resztą. Dodatkowo zamówiliśmy łóżeczko na koniec grudnia, ale rozłożymy w maju i tak powolutku w sumie sobie kompletujemy wyprawkę
sylwia1985 lubi tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
natalia1354 wrote:Ja z moim narzeczonym robimy zakupy co sobotę i wtedy zawsze kupujemy coś dla dzidziusia, zaczęliśmy od artykułów higienicznych, mamy różne kremiki, płyn do kąpieli, sudocrem na odparzenia, takie głupotki w sumie, ale dopóki nie poznamy płci to wstrzymamy się z resztą. Dodatkowo zamówiliśmy łóżeczko na koniec grudnia, ale rozłożymy w maju i tak powolutku w sumie sobie kompletujemy wyprawkę
My od wczoraj juz wiemy jaka plec na 100% i dlatego pytam kiedy najlepiej zaczac[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania